Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba mnie wczoraj ominęła jakaś ostra dyskusja o tematach na forum...ale to może lepiej że mnie ominęło już siedzę cicho i nie wracam do tematu :-)
    Coś mi dziewczyny z piersi wycieka... to normalne chyba co?
    Złota ściskam mocno!!!

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    Oj chyba mnie wczoraj ominęła jakaś ostra dyskusja o tematach na forum...ale to może lepiej że mnie ominęło już siedzę cicho i nie wracam do tematu :-)
    Coś mi dziewczyny z piersi wycieka... to normalne chyba co?
    Złota ściskam mocno!!!

Prawdopodobnie to siara :) zupełnie normalne zjawisko :)

simon86 lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to Dzień Dobry :)

Byłam wczoraj u pediatry i mały waży 4600 i 58cm długi,żarłok z niego niesamowity.Wkurzył mnie lekarz jakąs wyrodna matke ze mnie chce zrobic bo decyduje sie na szczepionki sanepidowskie gdzie jest wiecej kluc niż na te płatne i jedno klucie,niech nie mysli ze bede mu nabijac portfel

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota jakie to niesprawiedliwe.. ile jeszcze musisz wycierpieć walcząc o ten cud
    Ale uda się! wierzę w to...

Witam się z wami i zmykam za chwile.
    Dziś wizyta :) ale zanim wrócę.. moze kolo godz 17 dam znać, w razie co mam numery to bd pisać :D ale wątpię żebym miała jakiekolwiek rozwarcie itp
    choć wczoraj miałam ból na @ i znów noc nieprzespaną..

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon szkoda nerwow :P
    tak to siara, nawet taki przezroczysty płyn :D
    mi teraz leci że hoho.. a zaczęło w 21 tyg ;/

Madziu olać doktorka.. paranoja jakaś...
    co oni myślą?? ja pikole.

ważne że Synuś jest już duży i ładnie nam rośnie :)

Livia az mi sie wierzyc nie chce.. osz kurczaki pieczone..

Lena no no już 5 miesiąc a za 4 będziesz stękać na porodówce :D :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś fajnie że malutka jest spokojna, marzy mi się i taki poród i taka córcia..
    ehhh

ciekawe czy Rudasek się wyspał :)

i co u Grosia..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:04

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Tak w ogóle to Dzień Dobry :)

Byłam wczoraj u pediatry i mały waży 4600 i 58cm długi,żarłok z niego niesamowity.Wkurzył mnie lekarz jakąs wyrodna matke ze mnie chce zrobic bo decyduje sie na szczepionki sanepidowskie gdzie jest wiecej kluc niż na te płatne i jedno klucie,niech nie mysli ze bede mu nabijac portfel

Madzia, brawo za decyzję! lekarzem się nie przejmuj, oni najchętniej by chcieli wszystko za pieniądze robić.

Koleżanka wydała 6000 zł na szczepienia w pierwszym roku życia dziecka. SZEŚĆ TYSIĘCY!!!!

A słyszeliście o tej dziewczynce chorej na odrę? Rodzice jej nie zaszczepili i teraz w bardzo ciężkim stanie jest w szpitalu.

Dalej nie szczepić! Pewnie! Niech dzieci umierają, to w końcu selekcja naturalna! Grrrrr! Jak słyszę o rodzicach, którzy nie szczepią dzieci, to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Jeśli ta dziewczynka umrze, powinni skazać jej rodziców za umyślne spowodowanie śmierci, bo szczepienia na odrę są w naszym kraju obowiązkowe.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do firan zwracam honor.. kobietka odpisała po godz 20.. ale i tak zamówiłam już wszystko bo kurier jest za darmo za zamowienie powyzej 300zł.. :)
    także kasy nie strace, a moze ten ekran na okno zamówię gdzie indziej, zobaczę :) :) i zapłacę za 15 metrów firan i taśmy, magnesy, taśmy itp około 340zł
    szok... a w sklepie? masakra.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota to nie tylko ta dziewczynka.. czytałam też o chłopcu co teraz jest rośliną... ale juz nie pamietam na co konkretnie rodzice nie chcieli go zaszczepić
    choroba przyszła.. i zrobiła swoje...

na moje roczniki ponoć były najgorsze szczepionki...
    tak mam ADHD, Autyzm itp :D wszystko na raz :D ŻYJE :D

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosiłam tego dziada lekarza o nowe skierowanie na usg bioderek i mi nie dał,znowu w pn musze jechać i prosić bo na sr juz jestem umowiona na to usg.

Kupiłam leżaczek małemu,mężu wczoraj wrócił o 23ej do domu i jeszcze do północy składał ten lezaczek żeby Marcel już miał :)

Dzisiaj mam wychodne po południu a tatuś zostaje z synkiem,mamusia jedzie sobie na zakupki,kochany ten mój mąż :)

Lena87 lubi tę wiadomość

relgh371ly1mtto9.png
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Madzia, brawo za decyzję! lekarzem się nie przejmuj, oni najchętniej by chcieli wszystko za pieniądze robić.

Koleżanka wydała 6000 zł na szczepienia w pierwszym roku życia dziecka. SZEŚĆ TYSIĘCY!!!!

A słyszeliście o tej dziewczynce chorej na odrę? Rodzice jej nie zaszczepili i teraz w bardzo ciężkim stanie jest w szpitalu.

Dalej nie szczepić! Pewnie! Niech dzieci umierają, to w końcu selekcja naturalna! Grrrrr! Jak słyszę o rodzicach, którzy nie szczepią dzieci, to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Jeśli ta dziewczynka umrze, powinni skazać jej rodziców za umyślne spowodowanie śmierci, bo szczepienia na odrę są w naszym kraju obowiązkowe.
    Cos słyszałam właśnie dziś w DDTV o tym.
    Bezmyślność niektórych rodziców jest przerażająca

relgh371ly1mtto9.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też słyszałam o tym przypadku zachorowania na odrę! i jeszcze oglądałam jakiś wywiad z kobietą która twierdziła że po szczepionce jej dziecko zaczęło więcej chorować i teraz drugiego dziecka w ogóle nie zaszczepiła! masakra jakaś! są przecież obowiązkowe szczepienia na choroby na które trzeba zaszczepić! Ze mną i moimi siostrami to Mama mówi że było tak że trzeba było stawić się na szczepienie i nie było gadania że ktoś nie chce albo wybiera jakieś inne szczepionki... a teraz to lekarze namawiają i mącą w głowach tylko!!!

• simon86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy a jakie wkładki laktacyjne stosujesz? to obojętne jakie sobie kupię? muszę skoczyć do rossmana bo przecież nie będę w mokrym staniku chodzić :-)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon powiem szczerze że wtedy tak mocno nie leciało.. tylko juz musisz uważać na pierś, żeby jej nie nacisnąć ani się nie kłaść na nią bo możesz oblać męża hahah :D i nie raz ufajdałam bluzkę.. bo raz dlugi czas jest spokoj a potem lekki wyciek i już plama ..
    ale w domku to wiesz, śmigałam bez stanika to nie mialy ucisku ani nic.

teraz znów są o wiele większe i wyciek jest prawie co 2 dzien.. wczoraj to ughhh...
    ale używam Aventu(kupiłam w promocji), myślę że obojętnie jakie byś wzięła będą dobre, ja jeszcze mam duzo tam tych.. ale potem mysle o baby ono itp.. :)
    poczytam sobie opinie na necie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 10:41

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)

mojego przeziębienia ciąg dalszy ...

mała dziś jeszcze sie nie ruszała co doprowadza mnie do furii bo to pewnie przez ten cholerny kaszel... mam już dosyć tych przeziębień ! i troche zryty humor dziś ...

mi jeszcze nic nie wycieka tak jak Wam co mnie martwi :O a co jak nie będę mogła karmić :O ?

miłego dnia :)
    chce już ten czerwiec ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 4 paczki wkładek laktacyjnych bo mąż obczaił promocję w tesco i zakupił :P :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to że nam leci to nie znaczy że laktacja będzie :D
    wolałabym żeby ciekło ale po porodzie :D

Monia Zdrowiej i grzej sie :)

a pro po zapomnialam napisać że wynik GBS jest GIT i dziś odbieram, ale kuzynka pisała że nic nie wyhodowali także już luzuję majtki :D

Z. lubi tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:45

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
‹‹ 2267 2268 2269 2270 2271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ