Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarenka2015 wrote:Mówisz pewnie o saunie na włosy Tak tez na to chodzę. Świetny temat. W moim przypadku gdy robie kurację muszę chodzić co najmniej 5 razy w miesiącu bo mam kręcone włosy które z natury sa suche. Korzystam regularnie i polecam.
Saunę na włosy robiłam kiedyś, dzisiaj mi strzeliła jakąs inną kurację i włosy mam mięciutkie jak kaczuszka
-
Sarenka2015 wrote:Dziwne, bo wydawało mi się, przynajmniej tak mi gina zawsze mówiła przy usg dopochwowym, że jajowody mam drożne...
Tego nie widac na usg, podczas hsg podają kontrast do macicy i obserwują czy sie rozchodzi po jajowodach. Ja robiłam prywatnie i zafundowąłam sobie do tego narkoze żeby nic nie czuć - 900zł poszło ale nie żałuję.
-
Mamusie mam pytanie-Livia Ty doświadczona bo mam małą karmić cycem no i mam mleko walczymy o wage a mała mi już śpi i śpi,teraz od 3h i nie wiem czy wybudzać ją czy czekać aż sama zechce? Ładnie dzisiaj ciągła bo ma co ale jednak sporo spała też..
-
niecierpliwa21 wrote:Przy drugim dzieciaczku trzeba bedzie jechac natychmiast do szpitala, bo podobno idzie szybciej niz pierwszy
Ja już tęsknię za tym stanem ciazy, czasem mam ochote na drugie, ale za każdym razem gdy tak pomysle pukam sie w glowe. -
przedszkolanka:) wrote:Mamusie mam pytanie-Livia Ty doświadczona bo mam małą karmić cycem no i mam mleko walczymy o wage a mała mi już śpi i śpi,teraz od 3h i nie wiem czy wybudzać ją czy czekać aż sama zechce? Ładnie dzisiaj ciągła bo ma co ale jednak sporo spała też..
-
Bry
Ja zaraz się szykuję na wizytę.Tomuś rano pokicał w brzuszku więc mam nadzieję, ze będzie ładnie pozował
Dalej jest mgła u nas! Zwariuję zaraz... Dziewczynki, wszystkie na dwór i dmuchać, dmuchać!
No nic, drugi raz już go pewnie nie zawrócą (byli by debilami chyba), wczoraj wieczorem juz wszystkie samoloty były przekierowane do Bydgoszczy i Wawy. W najgorszym wypadku wyląduje w Warszawie, wypożyczy auto i przyjedzie...
Złota, nie ma u was mgły? No i jak wczoraj na wizycie było, opowiadaj bo nic nie mówiłaś.
-
Livia, mgły nie ma:)
Co do mojej wizyty:
U mnie kicha z ovulką, jajniki nie reagują, w 11 dc kilka pęcherzyków 8mm, endo 5,9mm. Powiedział, że się musi zastanowić. We wtorek USG, żeby być pewnym, ze nie urosło, od środy Luteina przez 10 dni, a w nowym cyklu większa dawka Lamette. Powiedział, ze się w moim wieku dużych dawek nie daje, więc musi pomyśleć, co tu jeszcze dorzucić, żeby mi to nie zaszkodziło. Powiedział też, że jeśli lamette nie pomoże nam zajść, to już tylko gonadotropiny w zastrzykach. Wczoraj się poryczałam w gabinecie. Niby mówił, że potrzeba czasu, ale tez się rozczarował że NIC się nie ruszyło. I mnie to wczoraj dobiło. Ale ma też fajne poczucie humoru, mowie mu, ze mam depresję chyba, że mi źle, że się nie uda i że mam dośc, a on na to: spokojnie, na to coś poradzimy i dał mi receptę na jakiś lek, który się bierze przed snem, on nie jest nasenny, tylko wyciszający, na dobre sny i lepszy relaks we śnie. Wzięłam receptę, zobaczę, może wykupię. Powiedział mi też, że pregnyl mi poda, jak się uda dohodować jajeczko do 18 mm. -
nick nieaktualnyDzień Dobry
Zostałam Powitana taką oto dobrą wiadomością
Jesteś w 20 tygodniu ciąży
(19 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
Wiek płodu: 17 tydzień
Data porodu:
24 lipca 2015
(pozostało 147 dni)
Livka , Rem sobie poradzi w każdej sytuacji a Ty już nie spinaj dupki tylko rób się na bóstwo
Złota ściskam mocno
Przedszkolanko ucałuj Polcielivia30, mizzelka, przedszkolanka:), Z., Anutka lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Złota to nie ciekawie ale jednak pierwszy cykl dopiero... A może od razu te gonadotropiny? Tylko one już kosztują ale pewnie i skuteczność mają lepszą?
Koszty jak koszty, mniejszy pikuś, większy to fakt, że te wszystkie leki są okropnie inwazyjne i mogą mi zaszkodzić, stąd doktora opory w ich stosowaniu. Chciałby, żeby to się odbyło jak najbardziej naturalnie i ja też tak chcę. Nie chcę urodzić i umrzeć zaraz na raka, którego sobie przy okazji wyhoduję.