Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarenka w razie co zrób sobie badania hormonalne mniej więcej:
w okolicach gdzieś 2-5dc: tsh, ft3, ft4, prolaktyna, estriadol, lh, fsh, progesteron
w okolicach owulacji: estradiol, lh, progesteron
siedem dni po owulacji: estradiol, lh, progesteron
chociaż estradiol niekoniecznie ale to w razie co byłby pełen obraz poziomu hormonów i co tam się dzieje..
jak coś źle pisze to niech ktoś mnie poprawi
i partner koniecznie te badanie nasienia, bo po co masz ty sie stymulować jak u niego coś może nie grać.
no czekanie jest najgorsze, ale warto sobie czymś zająć głowę
bo tak to się aby myśli imyśliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:43
-
a ja się lekko mówiąc podirytowałam..
bo wysłałam email i dzwoniłam (mówię zadzwonię to moze przyśpieszę babę bo znajac zycie zanim zajrzą na skrzynkę to się schodzi)
a tu jak nie odpisała tak nie odpisała.. a mi zależy na czasie.. ;/
ughh a tak to wszystko bym zamówiła za jednym zamachem. -
Będę płakać!
Pojechałam na lotnisko a tam samolot odwołany I nie wiem co dalej, R. wyłączony telefon - zakwitłam. Po chwili zadzwonił - zawrócili ich do Frankfurtu! I nie wiadomo co dalej - biletów do Warszawy już raczej nie ma, jeszcze załatwia... U nas mgła tak, że nic nie widać. Ale co a idiotyzm - byli już blisko Gdańska i zamiast przekierować samolot do Warszawy (jak inne linie) to Luthansa zawróciła do Frankfurtu - bezsens. Z Wawy jakoś by dojechał a tak? Jutro na 10 wizyta u gina, tatuś miał na niej być! Poza tym mamy spotkanie w banku na 9 rano a najważniejsze - że on jest tak zmęczony że ledwo stoi! Po 12 godzinnej pracy wsiadł w samolot który leciał prawie 12 godzin i dalej go w domu nie ma
-
Jutro 8:30 ma samolot do Gdańska, teraz poszedł do hotelu. Nawet lepiej niż do Wawy bo umęczyłby się jeszcze bardziej a już ledwo na nogach stoi... Mam nadzieję, ze do jutra ta cholerna mgła zejdzie!
Do lekarza jutro idę sama, dzwoniłam do ginki ale nie ma już wolnych innych godzin, więc dobrze, ze zapis na płytkę jutro będzie to sobie w domu R. obejrzy No kicha no...
-
Livcia dobrze ze lapie sie na jutro chociaz a tak dzisiaj odpocznie i jutro juz bedzie u Ciebie, a Tomcia mu nagrasz i bedzie ogladal kiedy tylko bedzie chcial.
-
nick nieaktualny
-
Plus tak, że będę już po wizycie i jak pani doktor da zielone światło na bzykanko to go zgwałcę jeszcze w aucie
Jak dam radę się wgramolić... bo jak słoń już się poruszamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 20:17
przedszkolanka:), Lena87, XxMoniaXx, Z., mizzelka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa wyobraź sobie,że u mnie wpisali 5 h porodu I fazy a ja nawet tyle nie byłam od IP do urodzenia po prostu to ich minimum
jak się macie?
Groszku masz nas i synka i nie zapominaj o tym
Złota jesteśmy z Tobą,ale wiesz... to dopiero pierwszy raz,czyli taki próbny jakby :*
Livia no to ładna robota... też bym się wkurzyła;/ ale jeszcze nadrobicie
Mizzy co u Was? -
przedszkolanka:) wrote:Niecierpliwa wyobraź sobie,że u mnie wpisali 5 h porodu I fazy a ja nawet tyle nie byłam od IP do urodzenia po prostu to ich minimum
jak się macie?
Groszku masz nas i synka i nie zapominaj o tym
Złota jesteśmy z Tobą,ale wiesz... to dopiero pierwszy raz,czyli taki próbny jakby :*
Livia no to ładna robota... też bym się wkurzyła;/ ale jeszcze nadrobicie
Mizzy co u Was?
Haha mnie tez tak wpisali !przedszkolanka:) lubi tę wiadomość