Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko, co do piesków, to ja i Malinka możemy rozmawiać i rozmawiać. Mi się marzy (z małych piesków) mops, cavalier king charles spaniel, buldożek francuski, jack russel terrier i pewnie coś by się znalazło.
-
Ja musiałam w większych szukać bo R. powiedział, że nie chce się wstydzić wychodzić z nim na spacer jak już się zdarzy, że będzie musiał
A poza tym charakter tych psów bardzo mi pasuje
Musi być grzeczny dla kotów i dzieci, przywiązany do domu i nie lecieć przyjaźnie do obcych.
Za mniejszymi kiedyś się rozglądałam i marzył mi się mops ale jak kiedyś usłyszałam jak one charczą cały czas to mi się odwidział.
Podobał mi się kiedyś też West Highland White Terrier no i oczywiście Jack Russell terrierWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 17:12
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:my mamy problem,bo ja chcę małego kudłacza typu york a mąż średniego i bez włosia, a coś pomiędzy ? Dodam że komplenie ras nie znam, więc chętnie coś posłucham
polecam beagla! najcudowniejsze psiaki pod słońcem ja mam i nie wyobrażam sobie innegooczywiście beagle są to pieski kochające biegać nie nadają się jako lokatorzy blokowi.. ale poza tym są to rewelacyjne pieski dla dzieci mają wykluczony gen agresji
-
Gajka wrote:polecam beagla! najcudowniejsze psiaki pod słońcem ja mam i nie wyobrażam sobie innego
oczywiście beagle są to pieski kochające biegać nie nadają się jako lokatorzy blokowi.. ale poza tym są to rewelacyjne pieski dla dzieci mają wykluczony gen agresji
O tak, beagle też są śliczne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Tak myślałam o labradorze, słodkie są ale lecą z wywalonym językiem do każdego co wg R. go dyskwalifikuje - pias ma szczekać na obcych i pilnować mnie jak on jest na morzu
to można dwa kupić jeden obronny głośno szczekający a drugi jako przytulanka
u nas tak mamy jeden wielki krzykacz w boksie aż musimy go trzymać a bigluś to taka nasza maskoteczka bo też do wszystkich leci chociaż jak ktoś nie zna to się boi bo jak ogonek postawi to i groźnie wygląda z tym pyszczkiembo szczekać to on nie umie
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny