Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Gajka wrote:polecam beagla! najcudowniejsze psiaki pod słońcem ja mam i nie wyobrażam sobie innego
oczywiście beagle są to pieski kochające biegać nie nadają się jako lokatorzy blokowi.. ale poza tym są to rewelacyjne pieski dla dzieci mają wykluczony gen agresji
ja też mam beagla, kocham go strasznie, to śliczne i mądre psytylko trzeba przy wyborze tej rasy pamiętać, że muszą dużo biegać, najlepiej bez smyczy, przy czym lubią uciekać, choć zawsze wracają
ostatnio w górach godzinę na łobuza czekałam
To psy o niespożytych pokładach energii, bardzo towarzyskie, więc nie lubią zostawać same w domu. Przyjacielskie mordki, ale niezwykle napastliwe i nie każdy z takim psem wytrzyma
Są słodziaki straszne i wszystko się im wybacza, ale mój to straszny Łobuziak
Poczytaj o rasach zanim się zdecydujesz na jakąś. Nie kieruj się wyglądem tylko tym czy zgodzicie się z psiakiem temperamentami
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
hey hey widze ze temat zwierzaczkow na tapecie. ja od zawsze mialam pieski i teraz tez mam, uwazam ze to najlepsze co moze byc, staralismy sie o dzidziusia 4 lata temu niestety nie udawalo sie. wiec wzielismy sobie psinke ze schroniska, nazwalismy ja Zuza tak jak chcielibysmy zeby nasza corcia miala na imie i traf chcial ze po 2 miesiacach pojawila sie dzidzia i wlasnie dziewczynka i trzeba bylo wymyslic jakies inne imieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
dlatego psa chcę by mieć takiego mojego skarbka ,ale to nie tak,że chcę na chwilę, tylko to od zawsze moje marzenie było
tylko jeszcze dyskutujemy bo to decyzja na dłuższy czas i każdą sytuację trzeba przemyśleć, np. wakacje, co jak nikogo w domu nie ma itp
-
A jà mam kotka, ktorego uratowalismy od schroniska. Jest nierasowy, grubawy i brakuje mu kawalek ogona ale w naszych oczach jest sliczny
Uwielbiam psy alemieszkamy w domu bez ogrodu, trzebabybylo z nim wychodzic. Za duzy problem.
Moja siostra ma cavalierka, jest super psina. Troche plochliwa ale sliczna i kochana.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Gajka wrote:polecam beagla! najcudowniejsze psiaki pod słońcem ja mam i nie wyobrażam sobie innego
oczywiście beagle są to pieski kochające biegać nie nadają się jako lokatorzy blokowi.. ale poza tym są to rewelacyjne pieski dla dzieci mają wykluczony gen agresji
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Moje psie stado składa sie w tej chwili z 2 suk ale bedzie ich więcej. Nasze psy jezdza z nami wszędzie, wszystkie wakacje sa planowane pod nie. Nie wyobrażamy sobie inaczej
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinko, masz dwie sunie? Ja mam trzy, przybij piątunię
Od zawsze zastanawia mnie co widzi wielbiciel kotów w kotach. Ale nie mówię tego z obrazą dla wielbicieli kotów. Po prostu nie widzę w tych zwierzakach nic, co mogłoby mnie do nich zachęcić. Oczywiście, jakbym musiała kotu pomóc, to bym pomogła, ale tak żeby brać z własnej woli do domu? Eee...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 23:10
-
No to ja jako kociara muszę sie odezwać
Nie wiem skąd mi się to wzięło ale od zawsze uwielbialam koty, udzielałam się w fundacjach, jednego kota mam uratowanego ze schroniska (chcieli go uśpić bo twierdzili, że nie da się go uratować)... Kocham koty za to, że chodzą własnymi ścieżkami, nie zmusisz ich do niczego, robią to na co mają ochotę. Jesli chcą się przytulać to przyjda same, jak nie - to zapomnij. Pies jest uległy, ale oczywiście również je kocham i w niedługim czasie dołączy do naszej rodzinki. Wiele osób nie rozumie miłości do kotów
-
Dla mnie koty sa zbyt niezależne. Ja kocham prace z psami - ja akurat pasienie owiec uskuteczniam i wystawy
po przeprowadzce do do,u stado sie powiekszy nasze
tż chce borderaalbo aussi ale chcemy tez leonbergera wiec bedzie wesoło
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Kot znajomej robi siad i waruj
alecpasc owiec nie bedzie, frisbee tez nie bedzie aportowal
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
No nie można mieć wszystkiego
Ale ja kochając koty będę równie mocno kochać mojego pieska
I też wszędzie będzie z nami jeździł bo jak się decyduje na zwierzaka to musi być on już członkiem rodziny!
To ja Dziewczynki uciekam do wyrka, pomęcze jeszcze troszkę mojego R. póki @ nie ma - coś nie kwapi się z przyjściem... Dam jej jeszcze jutro szansę a jak się nie zdecyduje to we wtorek na badanie krwi polecę bo te zawroty głowy mnie troszkę niepokoją już no a w środe mam gina więc dobrze by było wiedziec na czym stoję. A tak w ogole to już się nie doluję - postanowiłam, że kwiecień poświece na obserwowanie swojego organizmu, ostawię Dostinex i może Duphaston (wg endokrynologa nie musze ich brać), wymusze skierowanie na ponowne badanie progesteronu i prolaktyny i podziałamy w maju
DobranocFajnie, że jesteście!!!
-
Dzień dobry
Co to za wolne tempo gdzie się wszystkie podziewają ,jak dziewczyny przed @ i co z wami w trakcie @ , wszystkie zwolniły tempo cooo ?
U mnie cisza oby nie przed burzą ;/ moje sutki przechodzą bunt ,bolą są jakby spuchnięte ,obręcze są ,śluzu cały czas ogrom , dzisiaj ,góra jutro powinna być @ jak mnie nie zaskoczy to jutro rano idę na bete ,a i znowu robiłam sikańca negatyw ale ostatnio robiłam w tym samym dniu i też był negatyw więc ja już nie ogarniam beta wyjaśni wszystko
Miłego dnia