Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
AnusiaM wrote:nie dostałam medalika, pisałam o niego i drugi raz pasek dostałam
cały czas nosze luźno na brzuchu po koszulką, czasem sciagne po kapaniu i zapomne na noc ubrac ale nie przesadzam jak przypomne sobie to rano go ubieram przy ubieraniu się
Jaki pasek i jaki medalik?
Znam chłopca o imieniu Dominik... nawet trzech, w różnym wieku, wszyscy bardzo zaradni, pracowici i inteligentni. 3 lata, 6 lat i 28 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusia ja też dwa razy dostałam pasek ale mapisałam do nich i wysłały mi medalik i ładny obrazek taki większy niż ten z paskiem .
Młoda my razem wybieraliśmy
Ale kiedyś inne nam się też podobały ale tak postanowiliśmy że bd Nikola i Adrianek Nikodem mieliśmy kiedyś ale zmieniliśmy
-
przedszkolanka:) wrote:a ja nie palę nie piję i chodzę i żyję co tam potforzastam pewnie już szybkie numerki w przerwie między odpisywaniem
I tak:
na początku było nas 26 ( nie liczyłam tych z 1 postem)
teraz: 14 +/- 1 -
AnusiaM wrote:mężowi podoba się Liliana
Mi nikola albo Lena
a, że nosze pasek św Dominika to bedzie Dominik albo DominikaLandryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Anusia ja też dwa razy dostałam pasek ale mapisałam do nich i wysłały mi medalik i ładny obrazek taki większy niż ten z paskiem .
Ale kiedyś inne nam się też podobały ale tak postanowiliśmy że bd Nikola i Adrianek Nikodem mieliśmy kiedyś ale zmieniliśmy
Chyba napiszę do Dominikanek... nigdy nie byłam za bardzo wierząca, przez tą niesprawiedliwość w świecie, ale... mój mąż jest wierzący, co niedzielę jest w kościele. Może się nawrócę i to coś da, bo już naprawdę. Starania są przyjemne, ale ile się można starać. Właśnie test miałam zrobić... znaczy zdjęcie i wam wstawić, to już je robię właśnie, bo mi się przypomniało
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Anusia ja też dwa razy dostałam pasek ale mapisałam do nich i wysłały mi medalik i ładny obrazek taki większy niż ten z paskiem .
a na jaki adres pisałaś? -
A ja bym chciała Zosię i Jasia ale mąż się nie zgadza i na razie doszliśmy że będzie Klaudia albo Kornelia i Patryk albo Filip
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A ja bym chciała Zosię i Jasia ale mąż się nie zgadza i na razie doszliśmy że będzie Klaudia albo Kornelia i Patryk albo Filip
a co do chłopca nie to ze mi się nie podobają ale drażnią mnie te imiona z pewnych względów przez pewnego patryka i filipa ale to moje zdanie -
No wiesz każdy ma swoje zdanie ja osobiście Jaś, Hubert,Norbert, albo Maciuś na te imiona mój noskiem kręci Ale muszę mu poddać Wojtusia jego najlepszy kumpel to nie będzie chciał się zgodzić na pewno.
-
Landryneczka wrote:Klaudia Ładnie
a co do chłopca nie to ze mi się nie podobają ale drażnią mnie te imiona z pewnych względów przez pewnego patryka i filipa ale to moje zdanie
Mnie drażnią popularne imiona, dlatego nie jestem za Nikolką, choć mi się podoba. U nas jest chyba najwięcej Jakubów, Filipów, Julii, Amelii.
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:No wiesz każdy ma swoje zdanie ja osobiście Jaś, Hubert,Norbert, albo Maciuś na te imiona mój noskiem kręci Ale muszę mu poddać Wojtusia jego najlepszy kumpel to nie będzie chciał się zgodzić na pewno.
Mi się nie podobają starodawne imiona nie wiem czemu -
nick nieaktualnyMloda.Mama wrote:Mnie drażnią popularne imiona, dlatego nie jestem za Nikolką, choć mi się podoba. U nas jest chyba najwięcej Jakubów, Filipów, Julii, Amelii.
MI też się dużo imion podoba ale też bym nie dała tak na imię
Ale u innych jak najbardziej -
Mi jeszcze po głowie ostatnio chodzą Eryk i Asia
przedszkolanko ja z Twoich imion nie dałabym Szymon i Karolina bo mam w rodzinie już a Karolinka to moja chrześnica.
A odkąd pamiętam to zawsze gdzieś tam z tyłu głowy mam DorotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 23:03
-
Ja też nie lubię tych popularnych oprócz Majki, a podobaja mi się Zosia,Hania ale to już tak ponazywały dziewczyny jeszcze Zuzia,Pola-myślimy nad nimi albo Nadia a mąż nie chce;p problem mamy z męskim Pawelek albo Rafał może:)
Asia też źle mi się kojarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 23:04
-
musisz wstawić na stronkę inną z tego co widziałam dziewczynki dają na zapodaj.pl czy jakoś tak i linka wstaw.