Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:dziewczyny błagam o pomoc... wyniki badania mojego mężą
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 %
wyniki jak ta lalaAnutka lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Ja już zostanę przy Oeparolu jak zaczęłam i jednak biorę 2x2. Po kieszeni dostanę ale może warto
Ciekawa jestem jak na mnie zadziała
oeparol ma w sobie chyba cos wiecej niz tlko olej z wiesiolkazastanawiałam sie czy kupic oeparol 2-3 tygodnie temu w rossmannie. byl po ok 15 zl za paczke :p nie skusiłam sie, bo żyłam nadzieja, że w tamtym cyklu sie uda :p
-
Wiola25 wrote:oeparol ma w sobie chyba cos wiecej niz tlko olej z wiesiolka
zastanawiałam sie czy kupic oeparol 2-3 tygodnie temu w rossmannie. byl po ok 15 zl za paczke :p nie skusiłam sie, bo żyłam nadzieja, że w tamtym cyklu sie uda :p
Nie a nic wiecej, szkoda kasy, lepiej kupic ten tanszy. -
nick nieaktualny
-
kochane wyniki bety to 46,64 wiec taaakkk jestem w ciazy huuurraaaa mam jeszcze powtorzyc w sobote i zobaczyc czy bedzie przyrost a jak tak to jaki. i 23 kwietnia na wizytke podejzec serducho
Malinowa Panienka, aszka, kejti91, Wiola25 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:Dziewczyny. Nie umiem zbadac sobie swojej szyjki. Wczoraj próbowałam po wieczornym prysznicu i wydawało mi sie, że jest mega wysoko (ciężko było mi do niej dotrzec najdłuższym palcem, a palce to ja mam długie:), no i ze jest zamknięta i twarda. Chyba muszę najpierw nabrać wprawy i poobserować się caly cykl, żeby wprowadzać wiarygodne dane do wykresu. A jak z tym u Was? Macie jakies problemy?
edit. Dziś jest 9dc. Cykle 28-31,32 dni. -
nick nieaktualnyCLOnówka wrote:dziwczyny czy mogłybyście spojrzeć na mój wykres? sama nie wiem jak interpretować tą temperaturę.. po owu temp wraca do poziomu sprzed owu. Ogólnie jestem wysokotemperaturowa że się tak wyrażę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karola88 wrote:kochane wyniki bety to 46,64 wiec taaakkk jestem w ciazy huuurraaaa mam jeszcze powtorzyc w sobote i zobaczyc czy bedzie przyrost a jak tak to jaki. i 23 kwietnia na wizytke podejzec serducho
Licza na to ze i mi clo pomozea powiedz mi wczesniej przed clo ile sie staraliscie?
-
aszka wrote:nie mierzylas tempki kilka dni, jak ma byc cos z wykresu to trzeba sie miec na czym opierac
mój wykres w kulki sobie leci
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka obejrzałam piekny skok, o 2 stopnie wg mnie to dzis powinna byc owulka takze dzialaj, dzialaj :)i dwa dni po owulce tez. Trzymam kciuki. Nawet jak sie o dwa dni przesunie (w co watpie) to i tak bedzie dobrze, ale tempka i sluz wskazuje na to ze jest, dodatkowo test owulacyjny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:36
-
no miałam owulkę kochana bo ją czułam
najpierw lewy jak nie wiem a potem i teraz prawy... może bliźniaki?
czyli mówisz, że nie jutro a pojutrze dopiero?aszka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150