Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
widze ze pozytywnie tuuu
Rudasek, ładne objawy, mnie sie tymi skurczami zaczeło włąsnie co Ty masz
Livia i la tez szaleja
super, oby jak najwiecej
miałam ładna pogode do południa, teraz sie zrąbało coś
kondycje na lato poprawiacie ?i tak jesteście śliczne !
-
Groszku poważnie....???
wiesz co, ja sie staram nie myśleć, w ogóle w porównaniu do poprzednich m-cy nie doszukuję sie objawów...jestem nastwiona na @ wstrętna!
niby od kilku dni pobolewają mnie krzyże ale to wszystko! Wczoraj pojawiły sie te skurcze, strasznie mi to utrudniało noc..kilka razy sie budziłam, trwało to ok 30 sek i ustępowało i dziś też mnie już raz złapało...
@ póki co nie ma, a planowo ma być dziś lub jutro choć normlanie mam cykl 24-25 dni a dziś jest 25
no nic..poczekam przez week, jak nie przyjdzie to może tescior zrobieNaadame lubi tę wiadomość
-
no może Agusia,,,może choć na prawde sie nie nastawiam ale jak bedzie to cudownie!!!!
kochalimsy sie w "tym okresie " niby co dwa dni wiec jest szansa..ale zupełnie sie nie doszukiwałam objawów itd...
oooo i własnie drugi skurcz był...ehhhhhhhh......
jem kwaśnice
-
zrobie w niedziele o ile nie dostane @ na dniach! choć póki co nic na to nie wskazkuje....
Jezusie...jakosik nie lubie tych testów..nie wiem ale na sama myśl jestem rozdrażniona!hehehhehe
no ale jbc to zrobie -
Hej, jestem tu prawie nówka
Od dziś zaczęłam mierzyć temperaturę, biorę Maca, zaczynam od dziś pić herbatkę z nagietka. Mam PCOS i chcę dzidziusia jak każda dziewczyna tutaj)
Skończyłam brać luteinę i czekam na @ i potem na badanka. Jestem ciekawa jak to wszystko się potoczy. Jestem dobrej myśli.
Przyjmiecie mnie ? :> :*Czekamy na Ciebie :***
-
Hej Piękne !
Wracam od razu z pytaniem
Tak czytam i czytam...i się zastanawiać zaczynam nad jakimiś jeszcze środkami wspomagającymi... typu jakieś tabletki z tymi wiesiołkami itp..? Bierzecie takie cuda? Ja do tej pory tylko kwas foliowy...
Myślałam jeszcze by do lekarza iść sprawdzić czy w ogóle mam owulację, czy wszystko jest ok. Byłam tylko kilka miesięcy temu na kontroli, pobrał mi cytologię - wyniki bardzo dobre i tyle. Potem na własną rękę zrobiłam test na toksoplazmozę - nigdy jej (niestety) nie miałam...
Dużo pytań, dużo wątpliwości... Już nie wiem gdzie szukać danych. -
nick nieaktualnyJestem wykończona dzisiejszym dniem
praca totalnie mnie dobiła, ale zagryzę zęby, będę robić dobrą minę do złej gry i będzie czekać na dziecko ..
przedszkolanka, na razie nie mam dłuższego wolnego, miałam w maju kilka dni.. a teraz dopiero sierpień/wrzesień
Mallina faktycznie, to nie takie łatwe i szczęście jest tu niezbędne.
Livia trzymam kciuki za betę, czuję że będzie wysoka!
Wiola witaj -
pirelka wrote:Jestem wykończona dzisiejszym dniem
praca totalnie mnie dobiła, ale zagryzę zęby, będę robić dobrą minę do złej gry i będzie czekać na dziecko ..
przedszkolanka, na razie nie mam dłuższego wolnego, miałam w maju kilka dni.. a teraz dopiero sierpień/wrzesień
Mallina faktycznie, to nie takie łatwe i szczęście jest tu niezbędne.
Livia trzymam kciuki za betę, czuję że będzie wysoka!
Wiola witaj
To może wieczorny relaks ? Należy się