Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobitki
ja ogarnełam troche chałuperosołek sie gotuje...zaraz zmykam do łazienki też sie ogarnąc póki moj R na treningu, nikt mi sie do łazienki nie pcha...
u mnie nadal objwów zero, cos tam czuje jajniki tylko ale to tak jak podczs ovulki
czekam na rozwój sytuacji -
witajcie ponownie
Rudasek, powaznie tak czułam.... ale to wiesz...kazda z nas jest inna, mozecie nie miec objawow w ogole, gdyby nie test to pewnie bym czekała na @...
i tak sie boje, za kazdym razem jak cos leciszybko sprawdzam....
pirelka odpoczywaj
przedszko, jak tak dalej pojdzie, to schudne bardziej, nie chce mi sie jesc kompletnie
ciekawe jak Livia, masz juz wyniki
-
Hej. Ja dalej skazana na telefon masakra jak zle sie tak siedzi na necie. A nie wiem dlaczego na tel zlapie naeta a na kompie mi do nie polaczy w ogole nie lapie go a to ten sam net. Moja @ jakas slaba tym razem i malo co boli bzucho
-
cześć kochane
nie mogłam się wygrzebać,ale byłam z mamą na spacerku i już jestem
Naadame jest tu zawsze ktoś, czasem z przerwami
Pirelko może w weekend jakiś relaks?
Groszku słyszałam że na początku się chudnie a później tyje
Potforku ja dzisiaj dupka zaczęłam, oby @ przyszła do 2 tyg...
Livia rozumiemy Cięjak pazurki ? Ale beta niemożliwe... ale możesz szaleć na weselu
iii przed Wami podróż i noc poślubna
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Jestem wykończona dzisiejszym dniem
praca totalnie mnie dobiła, ale zagryzę zęby, będę robić dobrą minę do złej gry i będzie czekać na dziecko ..
przedszkolanka, na razie nie mam dłuższego wolnego, miałam w maju kilka dni.. a teraz dopiero sierpień/wrzesień
Mallina faktycznie, to nie takie łatwe i szczęście jest tu niezbędne.
Livia trzymam kciuki za betę, czuję że będzie wysoka!
Wiola witaj
Czekamy na Ciebie :***
-
Ja też wykończona, ledwo żyję. Najlepiej to poszłabym już spać, ale muszę czekać na męża z bardzo późną kolacją.
Do mnie dzisiaj dotarł femifertil, kupiłam od razu zapas na 3 miesiące i dostałam w gratisie jakąś herbatkę na płodność. Jestem ciekawa jak na mnie zadziała ten specyfik -
Mallina wrote:Ja też wykończona, ledwo żyję. Najlepiej to poszłabym już spać, ale muszę czekać na męża z bardzo późną kolacją.
Do mnie dzisiaj dotarł femifertil, kupiłam od razu zapas na 3 miesiące i dostałam w gratisie jakąś herbatkę na płodność. Jestem ciekawa jak na mnie zadziała ten specyfik
To i ja bym kupiłaCzekamy na Ciebie :***