X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no było przemycanie, albo jak mąż na laparo się zdecydował a jego mam mnie(!) pyta czy to nie dlatego że się staramy? Bo może lepiej poczekać aż zaczniemy się starać haha :P
    a wczoraj mój T. mówi" juz się nie mogę doczekać az powiem mamie że to dlatego robiłem laparo" :P

jejuu muszę obiad robić, nie chce mi się :P wygońcie mnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:29

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniu no ciekawe mój pwenie też bd sam musiał wejść ech ale mi się to nie uśmiecha na jakieś gazetki czy filmy no ale jak mus to mus .
    Aga a to kojarzę historię :P ale ważne że wam się udało :*

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Moniu no ciekawe mój pwenie też bd sam musiał wejść ech ale mi się to nie uśmiecha na jakieś gazetki czy filmy no ale jak mus to mus .
    Aga a to kojarzę historię :P ale ważne że wam się udało :*
    w tym pokoju gdzie mąz oddawał był tylko biurko, mikroskop... żadne pomieszczenie z gazetkami i filmami... w życiu bym sie na to nie zgodziła, żeby mój mąz takie coś oglądał !!!! :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no było przemycanie, albo jak mąż na laparo się zdecydował a jego mam mnie(!) pyta czy to nie dlatego że się staramy? Bo może lepiej poczekać aż zaczniemy się starać haha :P
    a wczoraj mój T. mówi" juz się nie mogę doczekać az powiem mamie że to dlatego robiłem laparo" :P

jejuu muszę obiad robić, nie chce mi się :P wygońcie mnie!
    no teściowa będzie prze szczęśliwa :)
    mnie też wygońcie bo też muszę zrobić :P kotleciki z ziemniaczkami tak mnie naszło ;P

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    w tym pokoju gdzie mąz oddawał był tylko biurko, mikroskop... żadne pomieszczenie z gazetkami i filmami... w życiu bym sie na to nie zgodziła, żeby mój mąz takie coś oglądał !!!! :)

znajomi robili ostatnio i właśnie tam były gazetki :P mam nadzieję że jak A. pójdzie to nie bd

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zrobiony, czekam na męznego :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia daj trochę hehe :P

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    znajomi robili ostatnio i właśnie tam były gazetki :P mam nadzieję że jak A. pójdzie to nie bd
    słyszałam o takich "ulepszaczach " ale u mnie by to nie przeszło :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    monia daj trochę hehe :P
    chętnie :D ziemniaczki, sałata ielona i rybka w panierce z serem i pietruszką :)

przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam,że ze mną to też nie było ciekawie... bo ja w maturę leżałam 2 tyg. na zapalenie płuc (długa historia, jak lekarka mnie nie potrafiła wyleczyć) , później 2 miesiące angina, kuracja 3 miesięczna i spokój a od września poszłam do przedszkola i co 2-3 tyg. antybiotyk az w styczniu przed egzaminem pojechałam na pogotowie a on " to lekarka nie wie że gronkowiec może być?" no i wyszedł...ja na zastrzykach plus antybiotyk i zrezygnować musiałam...w lutym antybiotyk na gronkowca...i 3 miesiące znowu kuracji (idealnie skończyłam) i dopiero organizm odpoczął... ale ostatnio kuracja 2 lata trzymała więc oby teraz też :)

ale macie pycha obiady!!!! Mmmmmmmmmmmmmmmm <3333333333333

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2014, 14:34

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki nie stresujcie sie gazetkami...czasem facet musi miec "wspomagacza" a skoro Was tam nie ma no to czymś sobie musi pomóc...to tylko gazety :D lepsze to niż Pani na etacie która "mobilizuje" chlopaków do badania!
    tak to wygląda :) NAjwazniejszy jest cel...jeśli ma to pomóc to ma tak być i tyle...:)
    PS: czy myslicie ze Wasi faceci nie oglądali nigdy swierszczyków i innych babeczek!!? na pewno..bo nie byliby facetami!! tacy juz sa i już...wiec sie nie złośccie na gazetki tylko niech Mężowie robia swoje a Wy czekajcie na wyniki :D

Landryneczka, mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    chętnie :D ziemniaczki, sałata ielona i rybka w panierce z serem i pietruszką :)
    daj daj daj PYYYYYCHA :) ślina do pasa hehe uwielbiam takie jedzonko :)
    a co ulepszaczy jeśli będą to trudno ja wiem że to tylko badanie które ma nam pomóc przy staraniu się o maleństwo ale oby nie było ich :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus a ty co gotujesz ?
    Rudasko ja tak jak mówie to tylko badanie żeby tylko pomogło . A co so świerszczyków to bankowo i to nie jeden hehe jak się zaczęłam z A. spotykać patrze w szafce a tam coo :P świerszczyki i to nie jeden hehe ale cóż mężczyźni oni tak już mają . Najważniejsze że byłam jego jedyną kobietą i pierwszą :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak LAndryneczko :) wiec jak musisz wysyłaj Meżczyzne na badanie! czekamy na pozytywne wieści :D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tylko pozytywne mam stresa jak nigdy . Ale musi być dobrze .

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja byłam i jestem jedyna kobieta w życiu mojego. I jestem pewna, że nigdy w życiu nie oglądał świerszczyka ani nie trzymał w ręce.. a co do wspomagaczy na badaniu to napisałam męznemu taki list o nas o fantazjach i dołączyłam nasze zdjęcie , że poszło jak z płatka :D a drugi raz to juz nie było problemu bo weszłam z nim

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę robić obiadek bo mój wróci a tu obiadu nie ma hehe :P dziś mówił że mi komputer wyrzuci hahah no jaki niedobry :P

Wysłany: 20 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra będzie dobrze, jestem pewna :)

a ja robię spaghetti z mielonego, sosik no i makaron :)

ja też jestem pierwszą kobietą mojego :)i ostatnią! (no chyba że córcia kiedyś będzie :P)

jaki komputer, już ja mu dam!!

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i bedzie córeczka tatusia!!!! :) u mnie tez tak bedzie:) córeczka Tatusia a synuś mamusi :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 20 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne,żeby zdrowe :)

jeszcze się pochwalę ok? :P
    1. zaraz będę jadła :D dumna z siebie zrobiłam obiad :D
    2. mój mi zawsze rano przed pracą daje buzi i mówi że kocha mnie, ja udaję że śpię ale słyszę wszystko a dzisiaj mi powiedział na uszko "Kocham Was " <3 uwielbiam go :))

surykatka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 776 777 778 779 780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ