Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam kolejnego ranka, znowu szykuje się do pracy, ale dzisiaj mam krócej bo 6 godzin, jakoś dam radę.
Plecy nadal bolą, a chwilami kłucie promieniuje niżej w nogi i pośladkipiersi bolą nawet jak chodzę. Dzisiaj ostatnia tabl. dupka.
Miłej niedzieli!! -
Dzień dobry
Munia staram się ale to aż 1.5 tyg.czekania...
Pirelko oby zleciało w pracy ;)a objawy moze przejdą jak dupka odlozysz albo i nie;)nie boisz się nagle odłożyć?
Zajsonek badałaś prolaktyne?
My dziś nie wyspani... A tu tyle do roboty,okulista,obiad i do kina mnie małż zabiera :)a o 1 w nocy po teściową
Miłego dnia:*Zajsonek lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Munia staram się ale to aż 1.5 tyg.czekania...
Pirelko oby zleciało w pracy ;)a objawy moze przejdą jak dupka odlozysz albo i nie;)nie boisz się nagle odłożyć?
Zajsonek badałaś prolaktyne?
My dziś nie wyspani... A tu tyle do roboty,okulista,obiad i do kina mnie małż zabiera :)a o 1 w nocy po teściową
Miłego dnia:*
No wlasnie nic nie badalam, ale teraz w następnym cyklu sobie zbadam.
Niech ta @ juz przychodzi bo chce zacząć niestety nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 09:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
uf jestem
Ja myślę że w weekend zawsze tak spokojnie i dlatego
Mizzelko dzwoniłam do gindodzwoniłam się! Powiedziałam co i jak, po receptę na dupka w pon jadę, a z tsh powiedziała żeby spokojnie do wizyty czekać, że nic się przez ten czas nie stanie.
Ale oczywiście ja panikara, postanowiliśmy że dzisiaj teściowej powiemya ona ma kontakty i znajomości w służbie zdrowia i cicho liczę że w tym tyg. jej się uda coś załatwić bym poszłą
trzymajcie kciuki
chociaż dzisiaj dziwnie, nic mnie nie boli
ale rosołek zrobiłam, mmm, jeszcze taki mi nie wyszedł z kluskami lanymizapraszam!
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Czemu miałabym się bać? Zawsze biorę 10 dni i odstawiam czekając na @, tak zalecił mi lekarz chyba, że będzie podejrzenie ciąży to brać dalej i do gina, właściwie to co miesiąc mam podejrzenia, więc mogłabym sobie po takim przeciąganiu miesiąc w miesiąc rozregulować dopiero co uregulowany cykl.
Sama nie wiem.. trochę o tym czytałam bo mam schiza, że jak ciąża jest a progesteron mam za niski to ciąża się nie utrzyma, ale dziewczyny pisały, że miały takie same obawy ale brały jak zalecił lekarz do 25dc i mimo to jak była ciąża to miesiączka po odstawieniu nie przyszła. Także może nie ma co panikować.
Ale teraz rozkminiam czy robić jutro test z rana, jeśli owulacja była w 15 dc to jutro będzie 11 dpo, wątpię że w ogóle by wyszło na teście ;/
A mam wziąć dostinex jutro i nie brać dupka.. dlatego się waham.
Chyba za dużo o tym myślę, co ma być to będzie.. a ciąża jak będzie tak słaba, że się nie utrzyma w 2 dni bez dupka to aż strach myśleć jakby miała się utrzymać 9 mies.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:42
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:to podobny etap mamy ja dziś mam 9dpo a ty pewnie 10dpo
ale nie wiem dokładnego dnia owulacji.. w 14 dc byłam na usg i był pęcherzyk, miało dojść do owulacji w ciągu dwóch dób, więc liczę po środku
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie, to chyba rzecz indywidualna.. boje się kolejnego rozczarowania, a zarazem mam obawy z lekami.. choć z drugiej strony nie chcę znowu przyjmować w inne dni, bo jak się okaże, że to tylko nadzieja to niepotrzebnie tylko zamieszam wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaglądałam, ale cisza dzisiaj jak makiem zasiał
Jak się czujesz przedszkolanka?
Mnie tak plecy bolą.. i te piersi jak sztuczne normalnieolbrzymie, a normalnie też mam duże, bolące i rwące, nawet czułam je jak pływałam, zwłaszcza pracy kłuje w środku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 20:52