Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
E tam Pirelko, dłuższa wyprawę zrobiłam i to z rana - nie mogłam tego przełożyć bo kartoniki były mi niezbędnie potrzebne do sprzątania na już
Niecierpliwa widzę, że zaliczyłaś już pierwszą czkawkę synusia - gratulujęniecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
surykatka wrote:Mizzelko masz rację, lekarz na usg w piątek stwierdził też, że jestem okazem zdrowia, lewy jajnik powiększony trochę i boli bo zaczyna działać
ciekawe tylko jak poziom hormonów i tarczyca bo jeszcze nie robiłam... o_O
bynajmniej ja mialam takie wskazania że poziom hormonów dopiero po 2 miesiącach
ale skoro gin mowi ze jest ok to nie ma czym się martwić, tylko wyluzować tyłek i działać
surykatka lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:mizzelka dzięki
nie wiem jak to z tym dupkiem i objawami po nim bo teraz go nie biorę i ta "ślinianka" nadal dokucza, może mniej albo nie zwracam na to uwagi, nie doszukuję się jak nie biorę dupka. Nie wiem jak z przeziębieniem bo na razie czekam na @ więc zobaczymy jak w tym cyklu.
Od kolejnego biorę już dupka jak do tej pory 16-25 dc.surykatka lubi tę wiadomość
-
Lenko może coś z proesteronem jest skoro tak skacze albo termometr nawala, mierzysz dowciapnie czy ustnie?
Aga serce mi ulżyło... super że fasolek jest cały i zdrowy..
czyżby było odwodnienie czy co?
kurde dopiero doczytalam sie wczoraj że powinnam byc 10 szklanek dziennie.. katorga, nie lubie tak duzo pic ;/ ale trzeba.. ehh.. -
hej Dziewczyny, ja dziś w domku, rano mnie sponiewierało, nie wymiotowałam ale nie duzo brakło, żołądek robił fikołki..masakra
ide dziś do lekarza, mam nadzieje ze wypisze l4 na jakies 2 tyg :)a moze na dłuzej....
u mnie nadal mdłości i zwersja na zapachy...masakra...to jest cos strasznego! nigdy nie wiem kiedy mnie zmuli... -
witam się w zaczętym 22 tygodniu
Belly pokazuje że to już 6 miesiąc zaczęty.
Zrobiłam sobie wczoraj wosk na udach (przez Konradka jakoś strasznie porosłam włosami) i wyszło mi uczulenie ! Pierwszy raz w życiu. Całe uda mam w kropki czerwone, rewelacja.. -
no to faktycznie
ja dziś robiłam wąsik...i też piecze jak byk
a jeśli chodzi o zarost to też zauwazyłam ze teraz rośnie jak szalony..masakra
Niecierpliwa, kiedy lecicie ???
jak wrócisz to czekam na relacje bo też sie wybieramyno i oczywiscie mozesz mi podesłać namiary na hotelik, bo szukamy czegoś na wrzesień
a wiem ze lecisz do Turcji i do Egiptu wiec jak mozesz to podeślij namiary na hoteliki
-
dziekuje
my najczescie kupujemy lasta wiec na ostatnią chwilemamy urlopy, jestesmy prawie spakowani i wtedy buszujemy po portalach i biurach podrózy, czasem idzie wytargac wycieczke o polowe taniej niż jakby sie kupowało poł roku wczesniej
wiec pewnie tez jakoś z góry nie ustalimy hotelu tylko bedziemy polowaćale dziekuje za namiary, moze a nóż sie uda własnie tam wylądować
-
no ale last nie swiadczy ze gorszy
ja od kilku lat latam na lasta a potem sie dowieduje ze np moi znajomi za kilka tyg byli w tym samym hotelu gdzie pol roku wczesniej kupuli wycieczke za 2 razy tyle co my
zreszta sama tak mialam kilka lat temu jak zaczynałam podróze, kupiłam wycieczke w lutym, po czym poznaje ludzi w hotelu i mowia ze kupili kilka dni wczesniej za taka cene ze mnie z butów wydarłotrzeba dobrze trafić...ja tam np do krajów arabskich latam tylko powyżej 4 **** wiec to jest juz oki standard
a czasem sie trafi jakas fajna perełka za pól darmo
-
Dziewczęta trzymajcie kciuki, ide dziś do lekarza
odebrać wyniki itd, mam nadzieje ze bedzie wszystko git i ze nie bedzie mnie badał, bo to ten niedelikatny DZiadek
no i mam nadzieje ze wysępie kolejną serie badań i L4jeeeeeeeeee
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny