X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surykatko super że nie ma płaczu i lamentu jak u niektórych... i najważniejsze... jest małpa czyli organizm działa sprawnie i ci nie zabrało na 4 miesiące jak mi... do 3 cykli powinno się coś ruszyć ;) bo jajka dopiero sie budzą powoli :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    O Rudasku, miałam Ci się pochwalić - zrobiłam sobie biały kołnierzyk :D Przy sprzątaniu garderoby dorwałam R. koszulę o której istnieniu pewnie nie ma już pojęcia :D Kupiłam sobie też ćwieki i wbiję jeszcze tylko i będzie git majonez - dzięki za pomysł :* Teściowa była w szoku i coś czuję, że czeka aż też jej zrobię :D

No to super :) ja mam biały i czarny..jedyny ból jest taki ze trzeba go kontrolować bo sie przekreca :D ale ozdoba jest super do bluzek , sweterków, sukienek :D

Mizzelka ja mam to samo....dzis rano chowałam masło i juz.....bleeeeeeeeee:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wpieprzam bez masła chlebek.. np z dżemorem :D a jak mi bułki smakują mmm :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez....wogole odziwo wszystko mi smakuje, ale nie moge robić bo od razu ma odruch wymiotny! wczoraj moj R gotował zupe serowa z ryżem :D heheheh nauczy sie gotować przez te kilka m-cy :D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi tak zależy co.. mam smakę i zjadłabym ale zaraz ten odruch się włącza i już apetyt się zmniejsza ;/

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bez przeszkód moge jesc zupy i wszystko co płynne albo po prostu rzadkie...nie pamietam kiedy jadłam mięso, nie licze tego w gulaszu tydzien temu! mieso jakoś ki nie wchodzi...

strasznie mnie mecza te mdlosci, czuje sie jakbym miala non stop kaca albo połkneła kilo kamieni....no i cały czas jem, co 1,5 bo jak jestem glodna to od razu do wc...i sciskam kibelek :::(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez staram sie zeby nie byl pusty żołądek.. a na mięso w ogóle nie mam ochoty... a jak zjem jakiś kotlet to mi się pół dnia odbija i blee... juz nie pamiętam kiedy jadłam kanapkę z wędliną :P
    a zup nie jem bo sie boje :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tylko zupy wchodza....i jak je jem to mi tak dobrzeee...hihihi :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba i ja się skuszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Surykatko super że nie ma płaczu i lamentu jak u niektórych... i najważniejsze... jest małpa czyli organizm działa sprawnie i ci nie zabrało na 4 miesiące jak mi... do 3 cykli powinno się coś ruszyć ;) bo jajka dopiero sie budzą powoli :)
    Mizzelko masz rację, lekarz na usg w piątek stwierdził też, że jestem okazem zdrowia, lewy jajnik powiększony trochę i boli bo zaczyna działać :D ciekawe tylko jak poziom hormonów i tarczyca bo jeszcze nie robiłam... o_O

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dziś nudzę, chciałam poprasować ubrania przed wyjazdem, ale jest tak gorąco a żelazko na parę... nie dam rady ! :(

Mój Konrad w nocy pierwszy raz miał czkawkę, a rano drugi raz :)

Co tutaj u Was?
    Wiadomo co z przedszkolanką?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:30

Maluszek22 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Agi pisałam wczoraj smsa ale nie odpisała więc też nie wiem co u niej :-/ oby wszystko było dobrze z nią i z kropkiem X-(

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pisałam na fb bo od czasu do czasu sie swieci..ale nic nie odpisuje :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wam, przedszkolanka w szpitalu?
    oj biedna ;-( oby nic zlego sie nie stalo...

witam nowe kolezanki, nowe staraczki ;-)

dziewczyny a co u Was?
    Livia szaleje z tesciowa widze ;-)
    mizzelka, Rudasek... wspolczuje mdlosci ale jeszcze troche i bedzie z gorki ;-)

ja wracam do zywych, moge wreszcie normalnie zjadac ;-) mam nadzieje ze juz nie wroca tamte sprawy... bleeeh:-/

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka dzięki ;) nie wiem jak to z tym dupkiem i objawami po nim bo teraz go nie biorę i ta "ślinianka" nadal dokucza, może mniej albo nie zwracam na to uwagi, nie doszukuję się jak nie biorę dupka. Nie wiem jak z przeziębieniem bo na razie czekam na @ więc zobaczymy jak w tym cyklu.

Od kolejnego biorę już dupka jak do tej pory 16-25 dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia..i nie zabrałaś mnie ze sobą? :P :( Ty niedobra!!

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko odezwij sie do nas ! co u Ciebie ? martwimy się !!!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka bo Ty ciągle pracujesz :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia, nawet nie napisałaś, że jedziesz :P Nie mogłaś zostawić tego na czwartek ? :P he he.. czasem po pracy też mogę, bez przesady :P

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewcznyki!

Witam nowe staraczki:)

Livia, IKEA jest super właśnie do kupowania przeróżnych pierdół do domu. Ja w ogóle mam bzika jeżeli chodzi o aranżacje, dodatki itp... ;)

Mizzelka, mam nadzieję, że wykraczesz moje dłuuuugie wakacje w niedalekiej przyszłości. Choć mój cykl średnio mi się podoba, jakoś dziwnie się czuję. Do tego temperatury w drugiej fazie cyklu strasznie skaczą...

Surykatka, będzie dobrze.:* Nowy cykl, nowa szansa...dobrze, że jajniczki się budzą.
    Przedszkolano, proszę, odezwij się koniecznie!:*

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
‹‹ 917 918 919 920 921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ