Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:O Rudasku, miałam Ci się pochwalić - zrobiłam sobie biały kołnierzyk
Przy sprzątaniu garderoby dorwałam R. koszulę o której istnieniu pewnie nie ma już pojęcia
Kupiłam sobie też ćwieki i wbiję jeszcze tylko i będzie git majonez - dzięki za pomysł :* Teściowa była w szoku i coś czuję, że czeka aż też jej zrobię
No to superja mam biały i czarny..jedyny ból jest taki ze trzeba go kontrolować bo sie przekreca
ale ozdoba jest super do bluzek , sweterków, sukienek
Mizzelka ja mam to samo....dzis rano chowałam masło i juz.....bleeeeeeeeee:)
-
no ja tez....wogole odziwo wszystko mi smakuje, ale nie moge robić bo od razu ma odruch wymiotny! wczoraj moj R gotował zupe serowa z ryżem
heheheh nauczy sie gotować przez te kilka m-cy
:D
-
ja bez przeszkód moge jesc zupy i wszystko co płynne albo po prostu rzadkie...nie pamietam kiedy jadłam mięso, nie licze tego w gulaszu tydzien temu! mieso jakoś ki nie wchodzi...
strasznie mnie mecza te mdlosci, czuje sie jakbym miala non stop kaca albo połkneła kilo kamieni....no i cały czas jem, co 1,5 bo jak jestem glodna to od razu do wc...i sciskam kibelek :: -
nick nieaktualnymizzelka wrote:Surykatko super że nie ma płaczu i lamentu jak u niektórych... i najważniejsze... jest małpa czyli organizm działa sprawnie i ci nie zabrało na 4 miesiące jak mi... do 3 cykli powinno się coś ruszyć
bo jajka dopiero sie budzą powoli
ciekawe tylko jak poziom hormonów i tarczyca bo jeszcze nie robiłam... o_O
-
ale się dziś nudzę, chciałam poprasować ubrania przed wyjazdem, ale jest tak gorąco a żelazko na parę... nie dam rady !
Mój Konrad w nocy pierwszy raz miał czkawkę, a rano drugi raz
Co tutaj u Was?
Wiadomo co z przedszkolanką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:30
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Wam, przedszkolanka w szpitalu?
oj biedna ;-( oby nic zlego sie nie stalo...
witam nowe kolezanki, nowe staraczki
dziewczyny a co u Was?
Livia szaleje z tesciowa widze
mizzelka, Rudasek... wspolczuje mdlosci ale jeszcze troche i bedzie z gorki
ja wracam do zywych, moge wreszcie normalnie zjadacmam nadzieje ze juz nie wroca tamte sprawy... bleeeh:-/
-
nick nieaktualnymizzelka dzięki
nie wiem jak to z tym dupkiem i objawami po nim bo teraz go nie biorę i ta "ślinianka" nadal dokucza, może mniej albo nie zwracam na to uwagi, nie doszukuję się jak nie biorę dupka. Nie wiem jak z przeziębieniem bo na razie czekam na @ więc zobaczymy jak w tym cyklu.
Od kolejnego biorę już dupka jak do tej pory 16-25 dc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewcznyki!
Witam nowe staraczki:)
Livia, IKEA jest super właśnie do kupowania przeróżnych pierdół do domu. Ja w ogóle mam bzika jeżeli chodzi o aranżacje, dodatki itp...
Mizzelka, mam nadzieję, że wykraczesz moje dłuuuugie wakacje w niedalekiej przyszłości. Choć mój cykl średnio mi się podoba, jakoś dziwnie się czuję. Do tego temperatury w drugiej fazie cyklu strasznie skaczą...
Surykatka, będzie dobrze.:* Nowy cykl, nowa szansa...dobrze, że jajniczki się budzą.
Przedszkolano, proszę, odezwij się koniecznie!:*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...