Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Surykatko super że nie ma płaczu i lamentu jak u niektórych... i najważniejsze... jest małpa czyli organizm działa sprawnie i ci nie zabrało na 4 miesiące jak mi... do 3 cykli powinno się coś ruszyć ;) bo jajka dopiero sie budzą powoli :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    O Rudasku, miałam Ci się pochwalić - zrobiłam sobie biały kołnierzyk :D Przy sprzątaniu garderoby dorwałam R. koszulę o której istnieniu pewnie nie ma już pojęcia :D Kupiłam sobie też ćwieki i wbiję jeszcze tylko i będzie git majonez - dzięki za pomysł :* Teściowa była w szoku i coś czuję, że czeka aż też jej zrobię :D

No to super :) ja mam biały i czarny..jedyny ból jest taki ze trzeba go kontrolować bo sie przekreca :D ale ozdoba jest super do bluzek , sweterków, sukienek :D

Mizzelka ja mam to samo....dzis rano chowałam masło i juz.....bleeeeeeeeee:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to wpieprzam bez masła chlebek.. np z dżemorem :D a jak mi bułki smakują mmm :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez....wogole odziwo wszystko mi smakuje, ale nie moge robić bo od razu ma odruch wymiotny! wczoraj moj R gotował zupe serowa z ryżem :D heheheh nauczy sie gotować przez te kilka m-cy :D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi tak zależy co.. mam smakę i zjadłabym ale zaraz ten odruch się włącza i już apetyt się zmniejsza ;/

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bez przeszkód moge jesc zupy i wszystko co płynne albo po prostu rzadkie...nie pamietam kiedy jadłam mięso, nie licze tego w gulaszu tydzien temu! mieso jakoś ki nie wchodzi...

strasznie mnie mecza te mdlosci, czuje sie jakbym miala non stop kaca albo połkneła kilo kamieni....no i cały czas jem, co 1,5 bo jak jestem glodna to od razu do wc...i sciskam kibelek :::(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez staram sie zeby nie byl pusty żołądek.. a na mięso w ogóle nie mam ochoty... a jak zjem jakiś kotlet to mi się pół dnia odbija i blee... juz nie pamiętam kiedy jadłam kanapkę z wędliną :P
    a zup nie jem bo sie boje :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi tylko zupy wchodza....i jak je jem to mi tak dobrzeee...hihihi :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba i ja się skuszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Surykatko super że nie ma płaczu i lamentu jak u niektórych... i najważniejsze... jest małpa czyli organizm działa sprawnie i ci nie zabrało na 4 miesiące jak mi... do 3 cykli powinno się coś ruszyć ;) bo jajka dopiero sie budzą powoli :)
    Mizzelko masz rację, lekarz na usg w piątek stwierdził też, że jestem okazem zdrowia, lewy jajnik powiększony trochę i boli bo zaczyna działać :D ciekawe tylko jak poziom hormonów i tarczyca bo jeszcze nie robiłam... o_O

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dziś nudzę, chciałam poprasować ubrania przed wyjazdem, ale jest tak gorąco a żelazko na parę... nie dam rady ! :(

Mój Konrad w nocy pierwszy raz miał czkawkę, a rano drugi raz :)

Co tutaj u Was?
    Wiadomo co z przedszkolanką?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:30

Maluszek22 lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Agi pisałam wczoraj smsa ale nie odpisała więc też nie wiem co u niej :-/ oby wszystko było dobrze z nią i z kropkiem X-(

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pisałam na fb bo od czasu do czasu sie swieci..ale nic nie odpisuje :(:(:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wam, przedszkolanka w szpitalu?
    oj biedna ;-( oby nic zlego sie nie stalo...

witam nowe kolezanki, nowe staraczki ;-)

dziewczyny a co u Was?
    Livia szaleje z tesciowa widze ;-)
    mizzelka, Rudasek... wspolczuje mdlosci ale jeszcze troche i bedzie z gorki ;-)

ja wracam do zywych, moge wreszcie normalnie zjadac ;-) mam nadzieje ze juz nie wroca tamte sprawy... bleeeh:-/

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka dzięki ;) nie wiem jak to z tym dupkiem i objawami po nim bo teraz go nie biorę i ta "ślinianka" nadal dokucza, może mniej albo nie zwracam na to uwagi, nie doszukuję się jak nie biorę dupka. Nie wiem jak z przeziębieniem bo na razie czekam na @ więc zobaczymy jak w tym cyklu.

Od kolejnego biorę już dupka jak do tej pory 16-25 dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia..i nie zabrałaś mnie ze sobą? :P :( Ty niedobra!!

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko odezwij sie do nas ! co u Ciebie ? martwimy się !!!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka bo Ty ciągle pracujesz :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia, nawet nie napisałaś, że jedziesz :P Nie mogłaś zostawić tego na czwartek ? :P he he.. czasem po pracy też mogę, bez przesady :P

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewcznyki!

Witam nowe staraczki:)

Livia, IKEA jest super właśnie do kupowania przeróżnych pierdół do domu. Ja w ogóle mam bzika jeżeli chodzi o aranżacje, dodatki itp... ;)

Mizzelka, mam nadzieję, że wykraczesz moje dłuuuugie wakacje w niedalekiej przyszłości. Choć mój cykl średnio mi się podoba, jakoś dziwnie się czuję. Do tego temperatury w drugiej fazie cyklu strasznie skaczą...

Surykatka, będzie dobrze.:* Nowy cykl, nowa szansa...dobrze, że jajniczki się budzą.
    Przedszkolano, proszę, odezwij się koniecznie!:*

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
‹‹ 917 918 919 920 921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ