Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:potforku i jak? nadal ta @ dziwna?
-
Ewelina.Irl wrote:Wlasnie napisalam jej na fb .
Mizzelka gratuluje . Jak sie czujesz ?
mdłości cholerne ale dziś jakoś mi lekko przeszły ale pewnie wrócą
ehh szkodamogłoby ich nie być
zazdroszczę ci już etapu ciążyteż już bym chciała być na takim i o nic się nie martwić
że to są początki
-
mizzelka wrote:dziękuję
mdłości cholerne ale dziś jakoś mi lekko przeszły ale pewnie wrócą
ehh szkodamogłoby ich nie być
zazdroszczę ci już etapu ciążyteż już bym chciała być na takim i o nic się nie martwić
że to są początki
Szybko zlecialo jak juz 10 tydz polecial to pozniej nawet niewiem kiedy mi to zlecialo pozniej polowa i zaraz koncoweczka . Ciezko juz mam chodzic . Przkrecac sie w nocy z boku na bok kuje mnie a bardziej ciagnie w dole ze ciezko chodzic i przebrac spodnie . No ale nie ma sie co dziwic coraz wiekszy brzuch cieżarjest .
-
Ewelina.Irl wrote:Powiem szczerze ze ja nie mialam mdlosci ani obiaw ciazy . Zależy od kobiety niektore je maja inne nie ale to normalne . Przejdzie niebawem . Za toteraz mam zgagi okropne .
Szybko zlecialo jak juz 10 tydz polecial to pozniej nawet niewiem kiedy mi to zlecialo pozniej polowa i zaraz koncoweczka . Ciezko juz mam chodzic . Przkrecac sie w nocy z boku na bok kuje mnie a bardziej ciagnie w dole ze ciezko chodzic i przebrac spodnie . No ale nie ma sie co dziwic coraz wiekszy brzuch cieżarjest .ja to spuchłam ale raczej od wzdęć bo dziwne zebym juz miala ciążowy brzuszek ;/
to jak masz takie zgagi to malenstwo włoski długie będzie miałoEwelina.Irl lubi tę wiadomość