Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Ja wiem Monia,wszystko jest tego napewno warte ale ciężko jest...jeszcze jak nikt Cię nie rozumie...
Dobrze że mąż przy mnie jest i wspiera jak może.. -
przedszkolanko znów szpital? ;/
Dziewczyny wierzę w to że w koncu wam się uda...
ja do konca bylam przekonana że nie jestem w ciąży..
już myślałam o badaniach, o męża nasieniu(oczywiście strajk jak cholera i cieżko by bylo) bo w koncu trzeba bylo się ruszyć po roku starań...
Potforku dziwna ta @ ;/ co to sie tam dzieje.
Pirelko trzymam kciuki może ten dupek bd niepotrzebny i w koncu odpoczniesz od niego -
cześć Dziewczynki
jak po weekendzie ?
u mnie dobrze choć strasznie mnie mdłości męczą
W sobotę byli rodzice...he heo dowiedzieli sie ze beda dziadkami! na poczatku byli w szoku...mama zaniemówiła a tata wział zdjęcie usg, karte ciązy i jak lekarz zaczał przeglądać! dopiero po jakiejs chwili chyba do nich dotarło! i ku mojemu zdziwieniui mama mniej okazała radośc niż tata, który podszedł do mnie, przytulił mnie i powiedział ze bardzo sie cieszy! do mamy chyba jezcze nie dotarło ze bedzie babcia : bo Ona sie zecydowanie czuje za młodo na babcie
wczoraj cały dzień lenia bo samopoczucie kiepskie i dziś niestety też...chyba od srody pojde na L4 -
DZIEWCZYNY MAM 40 STY DC i dalej nie mam okresu , mam w domu luteine podjęzykową 50, moja gin jest na urlopie, ale nie odpisuje na sms-a.
czy mogę sama ją wziąć ? tylko nigdy ie brałam i nie wiem w jakich dawkach i jak długo się ją przyjmuje. Nie wiem co robić -
Blondik wrote:witam. ale piękna pogoda od rana;)
humorek mam nadal cudowny, temperatura nadal wysoko:) ah:) jest nadzieja...na test chyba jeszcze za wczesnie, jesli spadek byl trzy dni temu,co?
jakie plany na dziś?
Kciukam -
XxMoniaXx wrote:DZIEWCZYNY MAM 40 STY DC i dalej nie mam okresu , mam w domu luteine podjęzykową 50, moja gin jest na urlopie, ale nie odpisuje na sms-a.
czy mogę sama ją wziąć ? tylko nigdy ie brałam i nie wiem w jakich dawkach i jak długo się ją przyjmuje. Nie wiem co robić
3 razy dziennie przez 5 dni brać mam.Maluszek22, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:cześć Dziewczynki
jak po weekendzie ?
u mnie dobrze choć strasznie mnie mdłości męczą
W sobotę byli rodzice...he heo dowiedzieli sie ze beda dziadkami! na poczatku byli w szoku...mama zaniemówiła a tata wział zdjęcie usg, karte ciązy i jak lekarz zaczał przeglądać! dopiero po jakiejs chw
ili chyba do nich dotarło! i ku mojemu zdziwieniui mama mniej okazała radośc niż tata, który podszedł do mnie, przytulił mnie i powiedział ze bardzo sie cieszy! do mamy chyba jezcze nie dotarło ze bedzie babcia : bo Ona sie zecydowanie czuje za młodo na babcie
wczoraj cały dzień lenia bo samopoczucie kiepskie i dziś niestety też...chyba od srody pojde na L4 -
mizzelka wrote:przedszkolanko znów szpital? ;/
Dziewczyny wierzę w to że w koncu wam się uda...
ja do konca bylam przekonana że nie jestem w ciąży..
już myślałam o badaniach, o męża nasieniu(oczywiście strajk jak cholera i cieżko by bylo) bo w koncu trzeba bylo się ruszyć po roku starań...
Potforku dziwna ta @ ;/ co to sie tam dzieje.
Pirelko trzymam kciuki może ten dupek bd niepotrzebny i w koncu odpoczniesz od niegoMaluszek22 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
co tutaj nowego?
Przedszkolanko co tam Ci się wydarzyło, że znów szpital?
Ja powoli szykuję się na wyjazd, więc pracowity tydzień przede mną - manicue, pedicure, regulacja brwi, depilacja woskiem i peeling całego ciałka
Porobić resztę zakupów i w drogę.
Powoli zaczynam czuć się ociężała jak słonik, boję się, że mały będzie duży i nie dam rady go urodzić. Z jednej strony bardzo chciałabym CC, ale z drugiej przy ilości dzieci które planujemy lepie byłoby rodzić SN i mam dylemat -
osz TY.....nie boisz sie?
Pytałaś może lekarza jak to wygląda...?
bpo my mielismy plany na Turcje bądź Egipt i stwierdziłam ze to mało bezpieczne, nie wiem czy mnie za bardzo nie poniosło!
niby mamy leciec do Grecji ale nie jestem przekonana, chcialabym własnie do Egiptu! jak myslisz...bezpieczne to dla nas ??? -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:osz TY.....nie boisz sie?
Pytałaś może lekarza jak to wygląda...?
bpo my mielismy plany na Turcje bądź Egipt i stwierdziłam ze to mało bezpieczne, nie wiem czy mnie za bardzo nie poniosło!
niby mamy leciec do Grecji ale nie jestem przekonana, chcialabym własnie do Egiptu! jak myslisz...bezpieczne to dla nas ???
Czemu miałoby być niebezpieczne ?
Ja lecę teraz do Turcji a we wrześniu do Egiptu -
pirelka wrote:Ja po badaniu, mam wynik
progesteron w 21dc 7,31
według legendy f.lutealna
to chyba dobrze?
ostatnio miałam 1,19..
Czy to znaczy, że wystąpiła owulacja?
Ciekawe czy lekarz nadal każe brać mi dupka
Powinien Ci dać koniecznie, owulacja możliwe, że była, ale na ciąże z tak niskim progesteronem nie ma szans, zwyczajnie się nie utrzyma.
Ja robiłam w 21dc i było chyba 22,60 -
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Powinien Ci dać koniecznie, owulacja możliwe, że była, ale na ciąże z tak niskim progesteronem nie ma szans, zwyczajnie się nie utrzyma.
Ja robiłam w 21dc i było chyba 22,60
U mnie to i tak duży postęp bo miałam kilka mies. temu tylko 1,19 ale możliwe, że cykl był bezowulacyjny.
Dupka brałam już 5 mies. także mam zapisany, ale w tym cyklu nie biorę go. -
Pirelka lepiej brać, luteina dopochwowo przy niskim progesteronie najlepsza.
Jeśli zaskoczy i dojdzie do zapłodnienia to możesz nawet nie wiedzieć o tym, progesteron od samego początku podtrzymuje ciążę. a skoro masz tak niski to przyjdzie @ i nawet nie będziesz wiedzieć że coś było... -
nick nieaktualnyNo może tak być, ja i tak dupka odstawiam w 25 dc, jak kazał lekarz a w tym cyklu nie robię sobie nadziei więc odpuściłam dupka w tym cyklu.
Teraz mam trochę śluzu jak mało kiedy
Uciekam do rodzinki, mam w gościachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 16:37