Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka@ wrote:Ja czasem mam wyrzuty sumienia sama do siebie, że za późno się zaczęliśmy starać. Zawsze wydawało mi się, że nie jestem jeszcze gotowa... A tyle razy mój M namawiał mnie, żeby już zacząć starania...
Gdybym tylko wiedziała, że to taka trudna sprawa...
Chyba trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Bo jeśli nie będzie wiary, to nie wiem co zostanie :* -
przedszkolanka:) wrote:Ja wiem Monia,wszystko jest tego napewno warte ale ciężko jest...jeszcze jak nikt Cię nie rozumie...
Dobrze że mąż przy mnie jest i wspiera jak może..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, czyli mówisz, że te skoki są od prolaktyny? Obecnie biorę bromka 1/2 tabl na noc - za tydzień mam zwiększyć do 1 tabletki.
Możliwe, że się prolaktyna już normuje? I czy te wahania wpływają na jakość owulki?
Ehh, dziękuję :* I życzę mniej wymiotów.
Na prawdę dziewczyna, czuję, że ten cykl jest jakiś inny... (w tym cyklu zaczęłam brać bromka i euthyrox).
Blondik, ludzie to potrafią być perfidni, na prawdę! Gdyby każda śmierć oznaczała poczęcie to w ubiegłym roku zaszałabym 4 razy...
Blondik lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
XxMoniaXx wrote:Lenko życzę Ci żeby Ci sie udało
Monia, dziękuję, kochana jesteś! :*
W ogóle dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie :*
Każda z Nas zasługuje na mnóstwo pięknych, zdrowych fasolek!
XxMoniaXx, Naadame lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Monia, dziękuję, kochana jesteś! :*
W ogóle dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie :*
Każda z Nas zasługuje na mnóstwo pięknych, zdrowych fasolek!
musimy wierzyć, że i do nas w końcu zaświeci słonkoLenka@ lubi tę wiadomość
-
Też marzę o trójce...
Ale jak tak sobie myślę, ile rzeczy musi się razem "zgrać" żeby zaskoczyło...to na prawdę dziewczyny, dziecko jest jednak CUDEM.
Lecę na rolki :*
Blondik, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Monia szkoda gadać,z mamą sie pokłòciłam i w ogóle wkurza mnie gadanie że inne dają rade! A ja nie daje i co? Nie mam siły, no przepraszam że jestem za słaba... Wrr
Lenko no prolaktyna taki skoczny wykres stwarza ale jak masz leki to siè pomału będzie normować
Uda Wam się dziewczyny i to niedługo i wtedy wy bedziecie walczyć z mdłościami a ja w końcu odetchnę ;p
Wiruski -
XxMoniaXx wrote:już cały tydzień korzystałam ze słoneczka
wszystko mamy pod górkępecha od początku.. najpierw wyniki nasienia męza nie nadajace sie nawet do in vytro, teraz po 5 m-cu leczenia jest leiej ale jeszcze nie idealnie.. to teraz sie musiało u mnie popsuć ... cykle długie, wysoka prolaktyna, brak owulacji, teraz brak okresu.. koszmar..
miałam dostac okres , zacząc clo... i dni płodne miały być na wakacjach .. modle sie, prosze, błagam..... cieszyłam sie i cooo ?? oczywiście musi sie wszystko popsuć..
czy ja wogóle będe kiedyś mamą ????tak mi dziś źle
Wróciłam po urlopie i stwierdzam iż to chyba masowo dzisiaj...
Odkurzałam, sprzatałam i czekam na tą cholerną @..zamiast Niej przyszedł ogromny smutek...
Co prawda nie przeżyłam tego co Ty (mój się badać nie chce), ale mam dziś chyba równie mocno dość.
Pozdrawiam i całuję Was wszystkiego uciekając w świat książki - może w nim znajdę chwilę spokoju od tych beznadziejnych myśli... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam staramy sie o malucha od stycznia. .
I jak narazie nic. ..
Nadzieji duzo jest bez stresu juz M. Czesto sie nakrecal a co za tym idzie ja rowniez ale pogadalismy i spokojnie bez nerwow do staran podchodzimy