Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
U mnie wolny weekend w końcumam Mamę na weekend, a później przyjeżdża jeszcze z Bratankiem na kilka dni więc będzie wesoło i zamieszanie
czas szybciej zleci..
Niestety pogoda nie dopisuje i od rana lejeprzedszkolanka:), Naadame lubią tę wiadomość
-
potforku ciekawe, u mnie sie tak nie robi ;/
Pirelko to ciekawie będzieu mnie też goście siostry męża z dziećmi małymi przyjechały
pogoda do niczego aby spać i spać
przedszkolanko ja chyba mam patent bo mi jakimś cudem pomaga..
rumianek... do tego można zaparzyć sobie listki mięty i pije nawet 3 razy dziennie
i o dziwo pomaga
no i w kryzysowej sytuacji cukierek miętowy i jest git majonez
na zapaszki nic nie poradzę ale chociaż ten brzuch można opanować -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Co u Was? Długo mnie nie było ale i dużo się działo. Cały weekend miałam gości. W piątek na USG wyszło, że jestem okazem zdrowia lewy jajnik lekko powiększony i boli bo zaczął pracować
ciąży nie stwierdzono ale @ też nie ma a dziś 33dc ehhh głupie tabsy...
-
surykatka wrote:Hej dziewczyny! Co u Was? Długo mnie nie było ale i dużo się działo. Cały weekend miałam gości. W piątek na USG wyszło, że jestem okazem zdrowia lewy jajnik lekko powiększony i boli bo zaczął pracować
ciąży nie stwierdzono ale @ też nie ma a dziś 33dc ehhh głupie tabsy...
-
Hej:)! Czy u Was też jest tak cudna pogoda jak u mnie? Po wczorajszym paskudnym dniu, takie słoneczko za oknem mega relaksuje)
Fajnie, że wróciłaś Surykatko. Dawno Cię nie było. Cieszę się, że jesteś okazem zdrowia:)
Potforzasta, jak się dziś czujesz?
Dziewczyny, tak sobie dziś myślałam...i nurtuje mnie pytanie, czy seks i orgazm po rzekomej owulce może być niekorzystny dla fasolki (zapłodnionej komórki, zagnieżdżania itp)??
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Cześć Dziewczyny
U mnie dziś jeszcze brzydko ale od jutro ponoć ma wrócić pogoda więc dzisiaj biorę się za sprzątanie garderoby - sajgon tam jest niesamowity, mam nadzieję, że nie przepadnę bez wieści
Dziewczyny co do seksu po owulce - nie wydaje mi się żeby miał w czymś przeszkadzać. Gdyby tak było to ludzkość już by wyginęła
Wczoraj teściowa z koleżanką takie ciasto drożdżowe mi upiekła, że aż nie mogłam się powstrzymać i dwa wielkie kawałki pochłonęłam
Ech odliczam już dni do powrotu mojego kochanego mężusia, z każdym wyjazdem tęsknię za nim bardziej a jeszcze 18 dni zostało - mniej niż więcej
-
No właśnie Monia też jestem w kropce...( Niby logicznie myśląc, każde skurcze mięśni macicy, pewnie mogą utrudniać zagnieżdżenie zarodka...
Ale z drugiej strony to w ogóle trzeba by było podświadomie na wszystko uważać...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Livia, wytrwałości życzę :*
Mój M wczoraj wyjechał, dziś wieczorem wraca...a ja już za nim tęsknię.
Powiem Wam, że nawet źle się czuję, jak wiem, że nie ma go obok mnie w łóżku.
Tak to już jest...z jednej strony chłop potrafi człowieka wkurzyć, oj potrafi...a z drugiej bez niego taka pustka...
zizia_a lubi tę wiadomość
-
:)Tylko może nie mówmy naszym facetom tego aż tak często, bo jeszcze się "rozpuszczą"
Kurcze, zastanawiam się nad moimi skokami temperatury w drugiej fazie cyklu. Jak tak sobie historycznie przeglądałam wykresy innych forumowiczek, to te skoki były mniejsze, albo praktycznie ich w ogóle nie było, a tempka stopniowo wzrastała...
Jak sądzicie?