X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    a udało sie komuś ale po nickach bo inaczej nie pamiętam :) pozdrów je
    Nataszy Kurcza ale ja nikow wszytskich nie pamietam . ok pozdrowie

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Monia mam kontakt caly czas :) nie zaszla jeszcze . Bedzie coreczka :)
    Mizzelka To super jak bedzie miala dlugie wloski .
    na pewno będzie miała :) sprawdza się :)
    to super że dziewczynka <3 też bym chciała ale mąż chce syna :D
    teraz to mi obojętnie aby zdrowe było :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny!

PRZEDSZKOLANKO, co się kochana znów dzieje??
    Maluszku, witam:)
    Pirelko, cieszę się, że jest poprawa :*
    Mizzelka, też będziesz miała śliczny brzuszek, a mdłości będą tylko wspomnieniem!

Ja dziś pożegnałam moją psiapsiółę, tą z którą razem zaczęłyśmy staraczkę. Razem pracowałyśmy. Poszła już dziś na L4 (6-7tydz.) I dobrze! Bo przy naszym codziennym stresie i napięciu, jak to w korporacji, wykończyłaby się. Tak jej zazdroszczę...

Ehh, a ja od dwóch dni czuję lekkie kłucia w dole brzucha. Pewnie się jak zwykle nakręcam...

mizzelka lubi tę wiadomość

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ewelinko, gratuluję dziewczynki.
    Też marzy mi się dziewczyna...i dwóch chłopców... :)))

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki, melduję się po całym dniu - padnięta ;-) Zakupy to potrafią kobietę wymęczyć, naprawdę :D

Aga co u Ciebie? Jak w szpitalu?

Pirelko fajnie, że wynik masz wyższy ale raczej od Duphastonu się nie uwolnisz, za niski na utrzymanie ciąży. Ja ostatnio miałam ponad 14 i lekarz dalej kazał brać. Ja pod koniec miesiąca idę badać swój i zobaczymy co tam słychać :D

Mizzelka co do wybierania płci to teraz mąż może sobie chcieć synusia - niech się modli jedynie, że wystrzelił odpowiedniego plemnika :D

Rudasku fajnie, że rodzice szczęśliwi, że wnuk w drodze ;-) Moi rodzice i teściowa to się już doczekać nie mogą i dopytują :/ ale w końcu powiedziałam im, że mamy problemy to odpuścili jak na razie z tymi głupimi pytaniami...

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • ewka993 Debiutantka

Wysłany: 14 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim!! Jestem tu nowa widzę że już wszystkie się prawie znacie:) Ja dopiero zaczęłam przygodę starań z OvuFriend:) choć tak ogólnie to staramy się już od roku z narzeczonym ale niestety nie wychodzi. :/ Robiłam już prawie wszystkie badania i wyszły dobre. Ale muszę wspomnieć że mam często problemy z cystami ale na szczeście ostatnio nie dają o sobie znać. :)

Mam 21 lat może i młoda jestem ale na pewne decyzje dojrzałam i dorosłam.
    Było by mi miło gdybyście mnie przyjęły do swojego grona i pomogły przetrwać te cięzkie dni oczekiwań.. a domyślam się że dużo rzeczy dowiem się od Was :)

Pozdrawiam :*

Lenka@ lubi tę wiadomość

f2w33e3k02y4ld13.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć Ewka! :)
    Witamy w gronie staraczek.
    Mnie ovu sporo pomaga. Na prawdę dobrze jest się tu wygadać!

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Princessa Nowa

Wysłany: 15 lipca 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , jestem tutaj nowa .
    Mam na imię Nadia . Mam 20 lat pochodzę z Krakowa ale mieszkamy za granicą . Mogę dołączyć ?

Staramy się z mężem o dzidziusia . Co prawda mamy już 3 letnią córeczkę ( którą urodziłam dość wcześnie ) . I mimo młodego wieku chcemy mieć drugie dziecko . Staramy się pół roku ale bez skutku . Chodzę na monitoring z którego wynika że pęcherzyki nie pękają . Do tego mam niedoczynność tarczycy , czego wcześniej nie miałam .

Dobranoc.

Szczęśliwa mężatka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia, pewnie masz rację :P chociaż miesiąc sobie odpoczęłam od dupka :P

A jednak podbiło mnie to trochę, że nawet gdyby fuksem się udało to by się nie utrzymała :/ staram się o tym nie myśleć. W pon. powinna być @, więc czekam i zaczynam pełną parą z CLO badaniami i <3 :P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Princessa i Ewa witam :)
    na wszystko przyjdzie czas :)

Pirelko ciekawe jakby ci zamienił na lutkę czy też tak byś reagowała na niego jak na dupka? :) Trzymam kciuki za monitoring i za pęcherzyki :) niech rosną i pękają w odpowiednim momencie, nie pogniewałabym się jakby pękły dwa :D jeden strzał a dwa gole :D :D

Livia a co sobie kupiłaś? :D mąż to teraz się może cmoknąć hahah :D
    ja tam z córci będę w niebo wzięta :D jak to kiedyś taka babka mówiła że taką to aż miło przebierać z pieluch a nie to co te małe "skurwysynki" ( tak mowila na wlasnych synow a urodziła ich 3 i na koncu córkę).. jeszcze ptak mu stanie i w morde obleje hahah :D jak jej słuchałam to płakałam :D jeszcze z taką mimiką :D

Potforku co tam u Ciebie?

Martwię się o Agę... :(

Lenko dziękuję :) omijam teraz tłuste rzeczy i jest totalna poprawa :) tyle że w kuchni nadal nie mogę wytrzymać :) no ale w koncu coś musi się dziać bo za dobrze by bylo. wyjdę z mdłości to wpadne w kopniaki w żebra i wnętrzności.. :D
    a potem w ciężar i opuchnięcia :D i tak w koło Macieju :D
    kolezanka szybko poszła ale w sumie dobrze.. po co sie stresowac :) moze i tobie by sie przydal urlop :)

Lenka@ lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Ciotki :) te "stare i nowe" :)

u nas oki, choć mdłości straszne nawet popołudniu i wieczorem :(
    Wczoraj ledwo wpadłam po pracy do domku i do kibelka...na szczescie to tylko pociagniecia..choć nie wiem co lepsze :(

poza tym siku 5 razy w nocy no i nadal awersja do zapachów, a kuchnia to teraz, najwiekszy mój wróg, ze nie wspomne o lodówce! :)

co u WAs???

co z Agą?
    Livka co kupiłaś?
    Mizzelcia jak tam , dajesz rade ?
    Pirelka ty bierz tego dupka, bo za progiem ktopa stoi :)
    Lenka...gadaj gadaj po to tu jestesmy?
    Ewelinka jak sie masz ?
    Ewka i Proncesska witam WAs :):)

wszystkie witam nawet te które nie wymieniłam :*

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety! @ dziś u mnie zawitała w 34 dc i pòki co nie ma tragedii brzuch napieprza ale da się orzeżyć i oby tak zostało temp 36,68. Nowy cykl nowa nadzieja :-D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    surykatka wrote:
    Hej kobiety! @ dziś u mnie zawitała w 34 dc i pòki co nie ma tragedii brzuch napieprza ale da się orzeżyć i oby tak zostało temp 36,68. Nowy cykl nowa nadzieja :-D
    Surykatko dobre podejście :D

u mnie póki co @ jeszcze nie ma - 41 dc..
    od wczoraj biore luteine 3x dzienie podjęzykowo. Oby szybko przyszła bo CLO czeka, ale jedno jest pewne , płodnych na wakacjach nie będzie, a miało być tak pięknie :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczynki :-) Ależ ja śpię jak mojego dziecka nie ma w domu, normalnie mam wakacje :D

Co do moich wczorajszych zakupów - pojechałam do IKEI bo sprzątam w domu, w miejscach zapomnianych :D i trzeba popakować co nie co więc kartoniki były mi potrzebne a tam wiadomo jeszcze inne pierdołki trzeba kupić ;-)

Potem przemarsz po pobliskich sklepach (bo skoro już tam jestem) a następnie pojechałam na obiadek do chińczyka i zrobiłam zakupy w Realu. Powiem wam, że sobie nic akurat nie kupiłam (już wystarczy letnich ciuchów, lato i tak do d... jest) a i tak mega zmęczona byłam :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, czyli zakupy gospodarcze :)

ja wczoraj tez kupiłam chlebak i blaszke na tarte :) hehehe
    i szybko wybiegałam z Biedry bo myslala ze zwróce to co zjadłam :D:D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam to uczucie Rudasku, jak byłam w ciąży to panicznie bałam się "Dużych sklepów" typu Biedronka właśnie, Tesco... Od razu mnie na wymioty brało, zawroty głowy brrr Myślę, że chodziło o to, że jakby co to nie zdążę do kibla dolecieć i dopiero byłaby akcja :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym bardziej ze w biedrze kibla nie ma :):)

no dokladnie....a jeszcze dzialy z mięsem, rybami i serami to dramat! moge byc w marketach ale tylko przy pieczywie, tam mi sie nic nie dzieje...

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocieszę Cię, że to minie niedługo ;-) Ja później już latałam po sklepach jak szalona i nic mnie nie ruszało ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Rudasku, miałam Ci się pochwalić - zrobiłam sobie biały kołnierzyk :D Przy sprzątaniu garderoby dorwałam R. koszulę o której istnieniu pewnie nie ma już pojęcia :D Kupiłam sobie też ćwieki i wbiję jeszcze tylko i będzie git majonez - dzięki za pomysł :* Teściowa była w szoku i coś czuję, że czeka aż też jej zrobię :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku jakbym o sobie czytała... przytulić kibla nie przytulałam, romansu nie było, ale ten skurczysyn mnie woła i kusi....
    a lodówka... nienawidzę jej, otwieram w ostateczności i to z zatkanym nosem!

‹‹ 916 917 918 919 920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ