Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Mizzelko, właśnie się tak zastanawiałam nad tym progesteronem...że może przez niego tak skacze. Ehh. Dziś tempka podskoczyła ładnie do 37 więc zobaczymy...
Pirelko, gratuluję Tobie i....sobie rocznicy ślubu:) Też wychodziłam za mąż 16 lipca 2011 roku...
Rudasku, ja również poluję wyłącznie na lasty. Nigdy się nie zawiodłam...a ostatnio udało nam się trafić na hotel 5***** za 1/2 ceny. Rewelacja.
pirelka lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wróciłam od lekarza
badania dobre- parametry krwi ok, glukoza ok, tylko w moczu jakies male ilosci leukocytów wykryto ale kazał mi brac furaginum i bedzie git
dał mi kolejną serie badań nawet te najdroższe na hbsno i oczywiscie dostałam L4 do 13.08
jupiiiiiiiiiiiii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 19:03
surykatka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:właśnie nie wiem
bo co cykl z dupkiem to podświadomie o tym myślę i czekam
przepraszam pirelko nawet nie zauważyłam, wszystkiego najlepszego i dobrego z okazji kolejnej rocznicy ślubupirelka lubi tę wiadomość
-
Rudasku to git majonez
aby tak dalej
Aga wracaj do sił i zdrowiej... odwodniłaś się ostro widzę ;/
Lenko możliwe bo za duże skoki chyba że początki mierzenia i jeszcze się nie opanowało termometru. Bo jak mierzysz pod językiem to naprawdę dużo jest różnic temp... a dopochwowo to masz znów tak że jest dokładniejszy pomiar ale niestety dotkniesz scianki pochwy i juz wyzsza tempka, ta bardziej prawidlowa mysle. -
mąż dzielnie zabił mi pająka, skurczysyn wielki był z 4 cm to na pewno miał.. aż się go wystraszyłam.. jak takie cholerstwo wlazło a ja caly dzien spalam nawet nieswiadoma ze takie gówno się plącze mi po ścianie bleeeeeeee....
juz nie otwieram okna na noc.. o nie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej !
U mnie 24 dc, powoli zaczynają boleć piersi, ale nieznacznie. Nie to co po dupku
Poza tym chciałam w ciemno zapisać się na USG i najwyżej przełożyć, ale okazało się, że już do 5 sierpnia nie ma wolnych terminówciekawe jak mam iść 10-14 dc jak nie można się zapisać
teraz mam brać to CLO od nowego cyklu i bez usg?
Wczoraj znowu zaczynało boleć mnie gardło, więc blisko @ i przeziębienie, jak co cyklte objawy to chyba faktycznie nie po dupku
Dzisiaj wolne, idę do fryzjera podciąć włoskiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 07:48
-
nick nieaktualnyHej pirelka! ooo zmiana fryzurki, też się od dłuższego czasu zastanawiam
fajnie
u mnie 3dc, temp. spoczynkowa 36,25 ale znów załapałam wirusa ogólnoustrojowegoidę do lekarza z problemami żołądkowymi a okazuje się, że mam zawalone gardło i antybiotyki do tego ;(
Siedzę w pracy i czekam z utęsknieniem na 15.30 ;P -
Rudasku w pierwszym trymestrze Furaginum brać to dość ryzykowne, nawet bardzo. On uchodzi za toksyczny lek, a dziecko w tym okresie wszystko wytwarza. Furaginum oddziałuje niekorzystnie na układ nerwowy dziecka.
Nawet w ulotce jest napisane, że dopiero w II trymestrze jest dozwolony.
Nie wiem u jakiego lekarza byłaś, ale raczej na bieżąco za bardzo to on nie jest.
Na infekcje pęcherza polecam żurawinę i mycie rumiankiem + duże ilości wody (nie słodkie napoje) można też wyeliminować sól, natomiast jeśli jest infekcja bardziej zaawansowana to np. Monnural - bezpieczny w 1 trymestrze, jedna saszetka do wypicia na noc po opróżnieniu pęcherza.
Na Twoim miejscu poważnie bym się zastanowiła czy na tym etapie ciąży brać furaginę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 10:18
-
nick nieaktualnyJa po fryzjerze i paru załatwieniach
Rodzina pojechała więc mam więcej czasu dla siebie. Coś znowu mnie podkusiło i zrobiłam test, negatyw jak stąd do Hiszpanii ;P jakoś nie jestem zdziwiona.
Zapisałam się na USG na 15 dc, jeśli @ będzie planowo, nie jest źle.. mam nadzieję, że będę mogła iść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 13:43
-
Pirelko, i jak fryzura??
Ja rzadko wychodzę od fryzjera zadowolona
Chociaż ostatnio byłam u pewnego kolesia o odmiennej orientacji i obciął mnie rewelacyjnie
Hmmm, skąd ja to znam...to kuszenie, żeby zrobić test. Ile już kasy na nie poszło...
Mizzelko, dziś już drugi dzień jak tempka ładnie pnie się w górę!
CUDNIE, że serduszko bije :*
Przedszkolanko, wracaj kochana do zdrowia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 18:15
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualny