Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Landryneczko ale to nie na każdym działa,że jak urodzi to znika...
potworku zazdroszcze!
Damy radę na lajcie
To podobnie jak na poprzednim forum- kto zacznie 100 str.ten ma bliźniaki -
Dzieki Klara:) nie stresuje sie, trzeba myslec mimo wszystko pozytywnie... A Ciebie dotkneło PCO? mialas leparoskopie i nakłuwali Ci jajniki czy elektokauteryzacja??
Bliźniaki fajna sprawa:) powiem Wam szczerze
ja mam termometr Microlife, lezy gdzies w szafie, czeka na uzycie -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A wiecie co Wam powiem moja koleżanka miała właśnie i to bardzo dużo na brodzie i okazało się że to przez tarczyce ma niedoczynność odkąd leczy nic jej nie wyskakuje.
Ja to już nie wiem .
Teraz tak myślę czy ja nie mam PCO -
Groszek wrote:Dzieki Klara:) nie stresuje sie, trzeba myslec mimo wszystko pozytywnie... A Ciebie dotkneło PCO? mialas leparoskopie i nakłuwali Ci jajniki czy elektokauteryzacja??
Bliźniaki fajna sprawa:) powiem Wam szczerze
ja mam termometr Microlife, lezy gdzies w szafie, czeka na uzycie
miałam podejżenie właśnie przez te pęcherze , laparo wykluczyła okazało sie że jajeczka są niedrożne ( podczas podawania kontrastu był opór )tz kątras przepchał co tam było i już jest ok i wieksze szanse;)
-
nick nieaktualnyklara22 wrote:bliżniaki ,fajnie jak są wieksze ale na początku jak płacza to naraz, karmienie 2 dla mnie wyczyn.Bała bym sie że bede potrzebowała pomocy cały czas. U mnie w rodzinie nie ma bliżniąt u małża też nie, wiec nam nie grozi;p
-
klara22 wrote:bliżniaki ,fajnie jak są wieksze ale na początku jak płacza to naraz, karmienie 2 dla mnie wyczyn.Bała bym sie że bede potrzebowała pomocy cały czas. U mnie w rodzinie nie ma bliżniąt u małża też nie, wiec nam nie grozi;p
Groszek lubi tę wiadomość
-
No widzicie, czyli rozne oznaki moga byc... Grunt to podleczyc i obstawic lekami jak sa jakies zabuzenia, wtedy bedzie dobrze...
Moja mama ma nadczynnosc tarczycy, w sumie to juz wypaloną radiojodem ale musi teraz do konca zycia przyjmować leki. Duzo chorb tarczycy wkoło jest, no ale w takim kraju juz mieszkamy. Jesli chodzi o ciaze to chyba niedoczynność jest najbardziej niekorzystna. Nie wiem jak przy nadczynnosci w trakcie starań..... -
Landryneczka wrote:Też słyszałam że przez tarczyce tak może być ...
Ja to już nie wiem .
Teraz tak myślę czy ja nie mam PCO -
ja też wolniej piszę bo kupiłam plastry do depilacji i właśnie je próbuje ;p
klara, ale u Misty87 też nigdy nie było w rodzinie a tu ona bliźniaki
ja kiedyś u kosmetyczki jak byłam to mówiła że mam tak z boku wysypane,żebym tarczyce zbadała,ale wtedy to olałam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:No wlasnie jak nie ma w rodzinie to nie znaczy ze nie bedzie hihih a pozniej siup i niespodzianka
Klara to mialas HSG?? to chyba bolało to udrażnianie
Landryneczka a jakies objawy by Ci pasowały ?? -
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:No wlasnie jak nie ma w rodzinie to nie znaczy ze nie bedzie hihih a pozniej siup i niespodzianka
Klara to mialas HSG?? to chyba bolało to udrażnianie
miałam , tez tak słyszałam że boli.
Byłam usypiana bo do laparo i zrobili mi też HSG, więc nic nie czułam ale po bolało jak diabli , jak by mi miało jajeczka i wszystkow środku eksplodować jechalam i to na mocnych przeciwbólowych ;/