Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:też będę sprawdzała boję się
klara22 wrote:nie dziękuje , zdziwic sie nie chce jedno mi wystarczy jak narazie
A mi wszystko jedno wolałabym 1 ale jak będzie 2 to nie pogardzę -
Ja slyszalam jeszcze ze po odstawieniu antykoncepcji jest duza szansa na blizniaki, bo jajniki "uśpione" zaczynaja pracować i dlatego moga uwalniac wiecej jajeczek ktore mozna zapłodnić....
O kurcze to rozpetalam teraz PCO-wski strach
Poza tym moj gin powiedzial ze mial dziesiatki ciaz z PCO, wiec wszytsko sie da...
indukcja owulacji, ustabilizowanie hormonów w ostatecznosci laparoskopia -
JA nie wiem czy to mam bo tak trądzik u mnie nie występuje, @ regularnie co 34 dni, Jedynie można by otyłość pod to podnieść. Ale to tez mogę mieć genetyczne bo u mnie w rodzinie prawie każdy z brzuchem chodzi niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:00
-
Ale jak jest owulacja to jest ok, przy PCo chodzi o to ze te jajniki sa obrosniete małymi pecherzykami Graafa ktore nie pęknęły wczesniej i tworza błonę biaława.
Jesli mimo to owulacja jest to jest ok, tylko hormonki trzeba ustabilizować
A jesli owulacji długo nie bedzie to wtedy potrzebne jest nakłuwanie jajników,lub nacinanie nożem elektrycznym żeby ta torebka pęknęła i zeby jajniki mogly swobodnie wypuszczać komórki jajowe gotowe do zapłodnienia -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:JA nie wiem czy to mam bo tak trądzik u mnie nie występuje, @ regularnie co 34 dni, Jedynie można by otyłość pod to podnieść. Ale to tez mogę mieć genetyczne bo u mnie w rodzinie prawie każdy z brzuchem chodzi niestety
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Ale jak jest owulacja to jest ok, przy PCo chodzi o to ze te jajniki sa obrosniete małymi pecherzykami Graafa ktore nie pęknęły wczesniej i tworza błonę biaława.
A jesli owulacji długo nie bedzie to wtedy potrzebne jest nakłuwanie jajników,lub nacinanie nożem elektrycznym żeby ta torebka pęknęła i zeby jajniki mogly swobodnie wypuszczać komórki jajowe gotowe do zapłodnienia -
Groszek wrote:Ale jak jest owulacja to jest ok, przy PCo chodzi o to ze te jajniki sa obrosniete małymi pecherzykami Graafa ktore nie pęknęły wczesniej i tworza błonę biaława.
Landryneczka wrote:O jezu a to boli ? I to tak na żywota robią ?
-
ale się nakręcacie... dajcie spokój im bardziej sobie wmawiamy tym wiecie mój właśnie jutro na basen mnie zabiera wieczorem w ogóle jutro szalony dzień z mamą do lekarza rano,zakupy, później mechanik, basen uff miło
tempka 37,2Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:07
-
Nie boj sie, usypiaja, to jest taki zabieg Landryneczko
moze pozniej boli po wybudzeniu ale dostajesz przeciwbólowe....
nie martw sie na zapas, spokojnie. Ja tylko mowie co u mnie ewentualnie stwierdzono ale niepotwierdzono. Nawet jakby trzeba było to zrobić, to pojde pod nóż.
Klara- podziwiam Cie, wycierpiałaś swoje...teraz musi być nagroda
ja mam troche pretensje do gina, bo mowil ze widzial moje objawy juz wczesniej, tylko nie mowił... zastanawiam sie czemu? dlatego jestem ZŁA na niego !! Wolałabym wiedziec wczesniej i już wczesniej byśmy sie starali i Bejbika. juz wiecej nie pojde do niego i zmeiniłam gina na specjaliste w moich okolicach od zajscia w ciaze, ponoc jest w tym dobry... Zobaczymy jaki bedzie tego skutek u mnie...
Jestem w stanie zniesc wszystko, jestem nastawiona na ból. Musze to przetrwać.klara22 lubi tę wiadomość