Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Klara dobranoc
Przedszkolanko nie myslimy o tym jutro sprzatamy, gotujemy i prasujemy i spotykamy sie tutaj zeby porozmawiac
no wlasnie Potforku, kobiety sie musza nameczyc, nacierpic, badać i o czasem dosc bolesnie i musimy to przezyc, a moj facet ma problem z oddaniem nasienia i badaniem grupy krwi naprawde... wiem, ze oni to przezywaja gorzej i maja słabsza psychike, ale naprawde ja moge ten kubeczek ze spermą zanieść a przy pobieraniu krwi potrzymac za reke (bo zawsze tak jest)
Przedszkolanka, wychodz z bunkra !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 22:42
-
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-elektroniczny-0-01-gwarancja-i4058882129.html
http://allegro.pl/niezawodny-termometr-owulacyjny-dokladnosc-0-01c-i3993117803.html
1 czy 2 lepszy?? Który zamówić?? -
Groszek wrote:Klara dobranoc
Przedszkolanko nie myslimy o tym jutro sprzatamy, gotujemy i prasujemy i spotykamy sie tutaj zeby porozmawiac
no wlasnie Potforku, kobiety sie musza nameczyc, nacierpic, badać i o czasem dosc bolesnie i musimy to przezyc, a moj facet ma problem z oddaniem nasienia i badaniem grupy krwi naprawde... wiem, ze oni to przezywaja gorzej i maja słabsza psychike, ale naprawde ja moge ten kubeczek ze spermą zanieść a przy pobieraniu krwi potrzymac za reke (bo zawsze tak jest)
Przedszkolanka, wychodz z bunkra !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-elektroniczny-0-01-gwarancja-i4058882129.html
http://allegro.pl/niezawodny-termometr-owulacyjny-dokladnosc-0-01c-i3993117803.html
1 czy 2 lepszy?? Który zamówić?? -
nick nieaktualny
-
Potforek, ja mojego namawiam był chyba póltora roku temu, ma małopłytkowość i pobranie krwi to już jest dla niego nie do przezycia, musi miec dzien wolnego bo zemdleje i sie przewróci
wiec musze go jakims sposobem przekonać....
Wiecie co? Kusi mnie coraz bardziej to mierzenie temperatury... Chyba od przszłego cyklu. Myslicie ze ma to sens, gdy praca jest nienormowana, dzienna i nocna?
Czy nie ma to najmniejszego sensu to mierzenie? Jak do tego podejsc? Bo rozne sa opinie... A jak mi głupoty beda wychodzic...?
Poza tym nie znam sie na tym i bede liczyła goraco na Wasza pomoc w interpretacji
bedzie pewnie 100 durnych pytan ;p
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:Potforek, ja mojego namawiam był chyba póltora roku temu, ma małopłytkowość i pobranie krwi to już jest dla niego nie do przezycia, musi miec dzien wolnego bo zemdleje i sie przewróci
wiec musze go jakims sposobem przekonać....
Wiecie co? Kusi mnie coraz bardziej to mierzenie temperatury... Chyba od przszłego cyklu. Myslicie ze ma to sens, gdy praca jest nienormowana, dzienna i nocna?
Czy nie ma to najmniejszego sensu to mierzenie? Jak do tego podejsc? Bo rozne sa opinie... A jak mi głupoty beda wychodzic...?
Poza tym nie znam sie na tym i bede liczyła goraco na Wasza pomoc w interpretacji
bedzie pewnie 100 durnych pytan ;p
A o której byś musiała mierzyć temp?
Ja jeśli będę znała odpowiedź na twoje pytania to na pewno odpowiemGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sandra wolę myśleć o @ niż się rozczarować,zresztą brzuch już na @ boli...
ja mam elektroniczny z jednym miejscem po przecinku
Groszek możesz po 3h snu ale dobrze by było o mniej więcej tej samej porze.
A nie myślałaś o zmianie ? Z dwoma jest dokładniejszy -
przedszkolanka:) wrote:Sandra wolę myśleć o @ niż się rozczarować,zresztą brzuch już na @ boli...
ja mam elektroniczny z jednym miejscem po przecinku
Groszek możesz po 3h snu ale dobrze by było o mniej więcej tej samej porze. -
Ten 16C2 ma dokladnosc dwoch miejsc po przecinku, jest w instrukcji wszystko opisane, jak to mierzyc, musze sie zabrac za przeczytanie poza tym ten termometr jest niedrogi, a mysle ze dobry
wg NPR:
"W Polsce dostępne są (najłatwiej w sprzedaży internetowej) szklany bezrtęciowy termometr owulacyjny Basal Geratherm lub owulacyjne termometry elektroniczne (np. zaawansowany, zapamiętujący ostatnie 120 pomiarów, lecz niezbyt tani model Citizen CT-915 albo Microlife – model 16C2)." -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Też mam z jednym ale wydaje mi się że do takiego mierzenia lepiej z dwoma. Chyba że nie??
miałam z jednym ale wykres był niejasny bo np jak wychodziło mi 5 dni pod rząd 36,3 to nie wiedziałam czy mam 36,30 czy np. 36,34 a to już jest różnicaGroszek lubi tę wiadomość