Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no musialabym o 5, ale czasem kilka dni by mi wypadło, ze 2 w tygodniu, bo pewnie by nie było dokładnie... i nie zawsze moge miec te 3 h snu w nocy... hmm..no chyba ze po nocy w innej troche godzinie.. ale to sie popierniczy ;-/
dzieki Landynka
ja mysle tez ze masz racje, im bardziej dokladny tym lepiej sie pozna swoj cykl i bedzie wyrazny
Wy w tym mierzeniu to jestescie weteranki i specjalistki -
Groszek wrote:no musialabym o 5, ale czasem kilka dni by mi wypadło, ze 2 w tygodniu, bo pewnie by nie było dokładnie... i nie zawsze moge miec te 3 h snu w nocy... hmm..no chyba ze po nocy w innej troche godzinie.. ale to sie popierniczy ;-/
dzieki Landynka
ja mysle tez ze masz racje, im bardziej dokladny tym lepiej sie pozna swoj cykl i bedzie wyrazny
Wy w tym mierzeniu to jestescie weteranki i specjalistki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Groszku to możesz trochę nie mieć dokładnych pomiarów ale nic . Spróbuj zobaczymy co z tego wyjdzie .
Potforku choróbsko nie ale fasola może
sylwiaśta ja nie pomogę ale dziewczyny możliweGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:dziewczyny jesli jestem "intruzem' lub zamieszczam post nie tu gdzie trzeba powiedzcie i go usunę i się wyniosę.
nie raz pisałam na forum, ale nigdy nikt nie udzielił mi do końca odpowiedzi.
Czy patrząć na mój wykres, Wy również macie wrażenie że nie miałam owulacji? (((((((( jezeli jest tak jak mowia dziewczyny ze zeby wyznaczyc linię podstawową, nalezy odjąć od dnia szczytu sluzu ( u mnie 20 d.c) 6 dni wstecz i najwyzsza z nich wyznacza linię podstawowączyli u mnie była by na poziomie 36,6 ((( czyli w ogole nie mialabym zadnego skoku? Jedna forumowiczka mowila zas, ze u mnie linia podstawowa przebiega przez 36,2, wiec juz nic nie wiem, moglby mi ktos raz a dokladnie napisac o co chodzi, prosze...
Posłużę się tu wiedzą nabytą od pewnej dziewczyny i powiem tak że owulacja jest gdy są 3 wyższe temp. i musi być 6 poprzedzających . Ale u ciebie nie ma tak więc nie było jeszcze owulacji najprawdopodobniejFidelissa lubi tę wiadomość
-
A moze poczytaj o tym wszystkim w NPR, czy poszukaj na necie, napewno sa jakies poradniki na ten temat i napisane w miare zrozumialym jezykiem. sama niedlugo bede sie wglebiac w temat, niestety jestem zielona na dzien dzisiejszy...
Lece do spania kobietki dobranoc :* Spokojnej nocy -
nick nieaktualny