Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:a no możliwe hihi też tak miałam w poprzednich cyklach chyba miałam wszystkie możliwe objawy
Dobranoc groszku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:nie liczę w tym cyklu na zafasolkowanie, martwi mnie tylko ten wykres, czy on nie byl aby bezowulacyjny? w tym miesiacu nie mielismy okazji za wiele fasolkowac bo moje libido zamarzło przez kilka dni
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Tylko że ja mam zupełnie pierwszy raz tak Musze wyluzować ale jak to zrobić jak tak bardzo chcę się tylko tego jednego??
Dobranoc groszku
Ja w tym cyklu ostatnio mam tak ze ciągle mi się siusiu chce i już mam podstawę że dzidzia ale wiem że na pewno nie bo gdzie z takim wykresem -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:wiem że jest ciężko ale musimy sobie z tym poradzić
Ja w tym cyklu ostatnio mam tak ze ciągle mi się siusiu chce i już mam podstawę że dzidzia ale wiem że na pewno nie bo gdzie z takim wykresem -
przedszkolanka:) wrote:ja dzisiaj bez bo brzuch na @ boli, szyjka twarda więc jakby owu miała być to już była..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:postaram się ale myśli że moja temp nawet nie podskoczyla odechciewa mi sie... i milion mysli a moze jestem bezplodna itd...
I nie myśl tak . Mialaś jakieś badania ?sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwia nawet nie myśl że jesteś bezpłodna to mogą tylko badania potwierdzić a i tak jakaś tam mała szansa wtedy jest. Chociaż my tu wszystkie płodne tylko z małymi problemami Ale niedługo będziemy miały cudaczki dzieciaczki
Landryneczka, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:sylwia nawet nie myśl że jesteś bezpłodna to mogą tylko badania potwierdzić a i tak jakaś tam mała szansa wtedy jest. Chociaż my tu wszystkie płodne tylko z małymi problemami Ale niedługo będziemy miały cudaczki dzieciaczki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:nie, to mój pierwszy cykl z termometrem i wykresem w dloni, ale wszystkie kobietki maja piekne skoki a u mnie jest sluz plodny potem go nie ma i mysle sobie oho juz po owulacji po czym znow pojawia sie plodny...temp nie skomentuję chociaz mierze zawsze w buzi tym samym owulacyjnym
Ja mam mało bo kochamy się kiedy chcemy i nawet jeśli cykl miałby przepaść to wiem że jak się uda to że udało się z miłości i że była przyjemność a nie mus bo te dni . Tak więc głowa do góry pierś do przodu i nie poddawać się . Tym bardziej że to twój pierwszy cykl i nie masz porównaniasylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny