Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
wozek fajny niecierpliwa
ale duzo kosztuje.
ja sie boje ze bd ciezki wybor. Tyle tego na rynku a zeby wybrac i wygodny dla nas i dla dziecięcia... i taki moze tez wielofunkcyjny? bo przeciez co pol roku wozka nie bedize sie zmieniac? przynajmniej ja bym nie chciala...
spadam na drzemke, bede kciukac za meza w mieszkaniu- az sie bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:47
-
daj znać jak coś
echh mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś chętnyodpocznij
z wózkami slyszalam ze trzeba uważać bo dużo jest chinskich... i że szkodliwe metale zawierają w rączkach i metalowych elementach.. ale warto przejrzeć rankingi i skąd one pochodzą.. dużo wyjaśni
ja tez nie bd brać drogiego.. bo z tym sie nie bd bića za duzo z wózkiem raczej nie bd latać
-
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/camarelo-wozek-3w1-carera_p_827.html
polecaja na forach wozki polskei camarelo carera
jest lekki
mi sie podoba granatowy:) - rozne sa ceny w zaleznosci czy z fotelikiem itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 17:23
-
ja to wszedzie z wozkiem bede jezdzic, z gondoli i tak maly wyrosnie wiec jakos szczegolnie wielka to ona byc nie musi, ja juz zaczelam siadac jak mialam 4,5 miesiaca
Ale za to spacerowka duza i wygodna, podobaja mi sie oczywiscie te nowoczesne quinny, stokke ale to nie jest wygodne dla dziecka taki typowy miejski wozek, marketowy.
Teutonia to niemiecka firma wiec wozeczki solidne, ze wszystkimi mozliwymi atestami i bajeramia ten cosmo najlzejszy ze wszystkich modeli to tez ma dla mnie znaczenie.
-
Sloneczna u nas na listopadowkach byla dyskusja na temat tego wozka, z tego co pamietam to strasznie go sprzedawcy odradzaja. Reklamacje, awarie etc...
Ja nie chce polskiego wozka, u nas taki zestaw gondola+spacerowka+fotelik ok 4tys. wyjdzie, ale to jednorazowy wydatek. -
Bardzo fajne wozki polskie to JEDO, jedne z najlepszych. Bardzo sprzedawcy polecaja tez Bebetto.
Ja rozwazalam tez Bogaboo cameleon ale gondola wyglada jak koryto dla swini, za to jest ultra lekki
X-landery sie nie sprawdzaja, u mnie znajomi strasznie narzekaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 17:32
-
na szesc osob ktore mialo przyjsc przyszla jedna para ;/
beda sie zastanawiać.
jak sie umawiam z kims, to dzwonie w razie gdybym nie przyjechała, zeby ktos nie czekał po prostu bezczynnie !
słuchajcie jeszcze jedna akcje, internet małż chciał wymówić i torba w orange nie chciala sprawdzic czy jest zasięg w miejscu gdzie mieszka tesc ;/ i powiedziala ze nie ma takiej opcji niby.
A miesiac temu sprawdzała to nam inna kobieta !!
co za ludzie;/ mam wnerwa fest !! ;/