Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/camarelo-wozek-3w1-carera_p_827.html
polecaja na forach wozki polskei camarelo carera
jest lekki
mi sie podoba granatowy:) - rozne sa ceny w zaleznosci czy z fotelikiem itdsis męża brała wózek i super się sprawdził. musze zobaczyc jak sie nazywa i prowadziłam go i dobrze szło, wózek nie uciekał na boki
i nie był tragicznie drogi, około 1500
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:06
-
Nie strasze, ale tak naprawde niektorzy lekarze gówno wiedzą... pojdz teraz do takiego ze starym sprzetem, wykryli dziewczynie w 23tc teraz diagnoza potwierdzona 24tc+6... A tak naprawde w 13tc jakby sie zainwestowalo w porządną wizyte to genetyczne badanie uwidocznilo by taki defekt.
A wcale nie jest w grupie ryzyka wad genetycznych 89 rocznik! -
nigdy nie jesteśmy w stanie przewidzieć co sie stanie.. gdyby wiedziała to w 13 tc poszłaby na taką wizytę... kto by pomyślał że to tak się skonczy, a może jest jeszcze szansa? że to pomyłka? mam nadzieje ze tak.
niestety zawsze się znajdzie ten 1%.. i choćby nie wiem jak dmuchała i chuchała to i tak nic to nie dajedynie co to bardzo współczuje..
ja z czystym sumieniem wiem że gin ma dobry sprzęt i mam do niego zaufanie, w koncu bez powodu by nie chodziło tak dużo do niego kobiet z kazdego innego powiatu... a po drugie nie każdego stać żeby wywalać kasę na każdą wizytę i wydawać około 300zł (zalezy jak kto bierze) i chodzi na fundusz...
a niektóre kobiety przez całą ciążę nie widziały ginekologa i żyją, tak zrobila moja sąsiadka, głupie i nie odpowiedzialne ale co zrobisz... -
nick nieaktualny
-
Ja mam inne podejscie, dla mnie to glupota zalowac pieniadze na wizyte zwlaszcza ze w momencie urodzenia dziecka dostaje sie becikowe... 3x300(drozej malo kto bierze) to i tak mniej niz 1000 becikowego. Dla mnie zdrowie dziecka jest bezcenne, w tej chwili nic wazniejszego nie ma.
Przeraza mnie tylko fakt ze mozna trafic na takich konowałów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:27
-
musi z nami rozwiazac, zeby z tamtymi podpisac...
w umowie jest napisane kaucja zwrotna... nic nie jest zniszczone.
nic jej juz nigdy nie zaplace!
musze sie tez zrobic wredna i roszczeniowa, nie bede sie litowac i przepuszczacvwielu spraw, bo tylko czlowiek po glowie dostaje. musze isc na jakis kurs asertywnosci chyba
wali mnie to co ona zrobi, chce kase i juz.
same torby po prostu:-/
co do tej lamliwosci to masakra. wole nie myslec.
dlatego boje sie tych moich "rogow":w 3D.. tak dziwnie ta glowka wygladala:-/ i krwgoslup tez... ehh.. ja nie ufam nigdy do konca. sama potem jeszcze sprawdzam, szukam i sie dowiaduje... zdrowie dzidzia najwazniejsze!
Lenka, domeczek widze bedzielaadnie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Mizzelko, jadę bo muszę .. Dostaliśmy pozwolenie na budowę i mąż teraz co chwilę jeździ i ławy na fundamenty zbija
a że przy pracy trzeba się napić piwa to i kierowca jest potrzebny
Livia Życzę Ci Miło spędzonych dni z mężemrewolucja się dzieje
ehhh bd latania i z remontem też, ale za to efekt
od samego początku wasz dom
eee z mężami.... juz nic nie mowie, swojego to udusze chyba -
nick nieaktualnyGroszku, Mizzelko ale to nie będzie szybka budowa .. Z oszczędności ..
Nie chcemy się pakować w kredyty .. Mamy jak na razie gdzie mieszkać jak nas przyciśnie to wtedy pomyślimy
Jak na razie przerażają Mnie kwoty fundamentów , a co będzie dalej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:41
-
a nawet jakby w 13 tyg wyszla taka wada to co? ja bym nie usunela... no bo to chyba o to chodzi? nie mozna tego wyleczyc. wiem, inaczej by sie czlowiek nastawil wiedzac wczesniej itd. a tak to wie dopiero teraz dziewczyna...
ja mialam przypadek raz dosc rzadki, dziecko ze zlamana koscia udowa wewnatrzmacicznie. nie wiadomo skad i jak... czy defekt.... pojechalo na klinike do diagnostyki. -
my tez bedziemy zaczynac w przyszlym roku na wiosne jak Bozia da, ale strach...
tez mamy taka sytuacje jak Ty, mamy gdzie mieszkac a chcemy swoje
kasy sporo pojdzie, ale jaka pozniej radosc bedzie
fundamenty i kasa do ziemi:-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:48
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:my tez bedziemy zaczynac w przyszlym roku na wiosne jak Bozia da, ale strach...
tez mamy taka sytuacje jak Ty, mamy gdzie mieszkac a chcemy swoje
kasy sporo pojdzie, ale jaka pozniej radosc bedzie
fundamenty i kasa do ziemi:-/
A daj spokój .. same fundamenty 30 tyśNajtańsze z tego wszystkiego to mury będą
-
nick nieaktualny
-
Lena super że w końcu i u Was wyszło słońce
Dziewczyny szkoda i dziecka i matki ale tak jak Groszek mówi-przeciez by nie usunela...poza tym choćby sie dmuchało i chuchało to nie wszystko zawsze idzie jak byśmy tego chcieli niestety...to smutne i przeraźliwe w dobie gdy matki pala w ciazy i rodza zdrowe dzieci a te co tak pragna nawet zajsc nie moga... Niecierpliwa rowniez rozumiem Ciebie ze wiadomo lepiej wydac ta kase i 'miec pewnosc'choc na 100% nigdy jej nie mamy- sama płace nie male pieniadze za lekarza czy badania plus endo i leki a gdzie reszta ale niestety nie kazdy moze sobie na to pozwolic...sa czasy gdzie trzeba sie liczyc z kazdym groszem... Tak wiec widzicie no los jest okrutny i niesprawiedliwy w tylu przypadkach ale pozostaje nam modlic sie i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze a to jak my zyjemy ma wplyw na nasze malenstwa;)
Jem pizze...JESTĘ WIELORYBĘ...Lena87, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość