Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd rana fajnie chłodno i szarawo było .. ale widzę że się wypogadza i duchota idzie
Ignoruję bo by przeniosło owulację na 18 dc ..
Efekty już są, bo w końcu pojawiła sięa na cud - jakoś nie czekam u męża morfologia słaba .. ale dużo plemników jest .
-
nick nieaktualny
-
No jestem gotowa i czekam na godzinę 16:50 jak wypruję z domu
Jednak jestem złośliwa i założyłam krotką sukieneczkę (ale majtki są). W spodniach za gorąco mimo, że dziś upału nie ma.
Lena nie krępuj się i pisz tu do nas, jeszcze nie wszystkie z nas są w dwupakachGroszek, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mizzelka wlasciwie wszystko w ciazy do 12 tyg jest najwazniejsze bo wtedy dziecko najbardziej narazone, ale po 20tc tarczyca dziecka wytwarza juz odpowiedni poziom hormonow jest samowystarczalne wtedy
i juz OUN wyksztalcony wiec tym bardziej dziecko bezpieczne.
Mam koszulki dwie tą malinową z rekawem 3/4 i na krotki rekaw granatowa ale nie za stojka tylko kolnierzykiemstojka mnie wnerwiala i drapala w szyje... A spodnie dla ciezarowek zamowione bo Pani miala 44 najmniejszy rozmiar a ja potrzebuje o dziwo 36!
Podobno dla ciezarnych takich rozmiarow sie nie szyje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:11
Groszek lubi tę wiadomość
-
Chodzi o to ze do 12tc nie produkuje wcale, a potem niewystarczająco wiec tak czy siak leki trzeba brać
A wózek wybraliśmy, muszę zamówić niebawem bo podobno nawet do 3 miesiecy się czeka na zrobienie takiego jak ja chcę...
Łóżeczko-kołyska wybrane, niania też, jeszcze z tych droższych rzeczy została nam komoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:21
-
mizzelka wrote:nie wszyscy muszą
Ja to w ogole w ciazy nic nie biore, ani witamin ani lekow, czasem czopek z paracetamolu jak mnie ciagnie brzuch no i furaginum przy zapaleniu pecherzaale odpukac tylko dwa razy mi sie zdarzylo miec to cholerstwo.
-
niecierpliwa21 wrote:Ja to w ogole w ciazy nic nie biore, ani witamin ani lekow, czasem czopek z paracetamolu jak mnie ciagnie brzuch no i furaginum przy zapaleniu pecherza
ale odpukac tylko dwa razy mi sie zdarzylo miec to cholerstwo.
-
ja wcinam kwas foliowy i femibion oraz kwasy omega.
poza tym nic.
aaa no i dupek i rutinoscorbin na to dziadostwo co mi tam urosło;/
a jak glowa boli to ide spac albo duzo pije, na brzuch nic nie biore...
oby sie infekcja nie przyplatala żadna.
mialam tylko jedna kąpiel w Wisle ;p z basenu nie korzystam bo juz nie moge sie narazie nigdzie taplać, a tak chciałam...buuuu
powiedzcie mi jak spicie? bo ja nie wiem jak to bedize ze mnałapie sie na tym, ze spie na brzuchu... mam nadzieje ze nic sie nie stanie. niewygodnie mi na plecach ani na zadnym boku
ciekawe co bedzie jak mi brzuch urośnie...chyba w powietrzu bede spać
niecierpliwa, jaki wózek macie??
ja bym chciała taki przewijak razem z komoda pod spodem...widzialam u znjaomych, mysle ze to praktyczne mająWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:31
-
Groszek wrote:ja wcinam kwas foliowy i femibion oraz kwasy omega.
poza tym nic.
aaa no i dupek i rutinoscorbin na to dziadostwo co mi tam urosło;/
a jak glowa boli to ide spac albo duzo pije, na brzuch nic nie biore...
oby sie infekcja nie przyplatala żadna.
mialam tylko jedna kąpiel w Wisle ;p z basenu nie korzystam bo juz nie moge sie narazie nigdzie taplać, a tak chciałam...buuuu
powiedzcie mi jak spicie? bo ja nie wiem jak to bedize ze mnałapie sie na tym, ze spie na brzuchu... mam nadzieje ze nic sie nie stanie. niewygodnie mi na plecach ani na zadnym boku
ciekawe co bedzie jak mi brzuch urośnie...chyba w powietrzu bede spać
ja uwielbiam na boku
od zawsze, ale przez kilka lat przestawilam sie troche tak na bok i brzuchem bardziej do łóżka.. ale do regulacji z czasem
jeszcze lubiłam ręce wytknąć daleeeeko
ee jak zmieniasz często wkładki to infekcji nie bd, ja tez zmieniam często... bo mam do tego skłonność :<
aby czekam aż płyn mi sie skonczy i kupię ten lacibios czy jakoś tak
choć słyszałam że najlepsze jest szare mydło.. bez pachnidełek
-
to moze i te szare mydlo kupie.. czemu nie
będę trzeć nim tyłek
poszukam może inne są szkarady cukroweale fajna sprawa, nie powiem
kurna ssie mnie caly czas i jak ja mam nie przytyć? ;/ głodne.. w tatusia fochacza...
ciekawe jak Livia, pewnie już odstrojona lux