Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pysia88 wrote:Ja zaczęłam nowy cykl... i chyba trochę sobie odpuścimy, bo mój mąż uważa, że nie będziemy krzywdzić dziecka żeby miało urodziny na koniec grudnia;p hehe, a tak poważnie, to po prostu bierzemy się za robienie wyników, żeby mieć pewność, że wszystko z nami ok i po prostu musimy się starać, starać, starać
Sorry, za ta krytyke, ale jeżeli macie takie podejscie, ze w tym cyklu sie nie staracie, bo nie chcecie krzywdzic dziecka, bo sie urodzi w grudniu. To jakos tego dobrze nie wrózy. Trzeba korzystac z kazdego cyklu.Lucy91 lubi tę wiadomość
-
Przyznam się wam, że bałam się zacząć brać CLO, naczytałam się o skutkach ubocznych a mając w pamięci jakie mam po Dupasthonie... - w każdym razie, stwierdziłam, że bobasek ważniejszy. Nawet jak przytyję jeszcze trochę (od września na Duphastonie +4kg) to warto. Mimo, że w czerwcu ślub - ryzykuję, a może się uda Muszę korzystać z każdej możliwości - przyszły mąż pływa, więc nie w każdym cyklu możemy działać. Teraz pięknie się układa, że będzie akurat na 2 A za tydzień idę na monitoring - zobaczymy co się wyhodowało
-
Cześć Dziewczyny :-)jakiego Ginekologa z Trójmiasta polecacie?
Ja obecnie chodzę do dr Wójcika z Gamety, jestem w miarę zadowolona, troszkę przeszkadza mi czas oczekiwania na wizytę i opóźnienia jak już dojdzie do dnia wizyty.
Myszka-Minnie byłaś ponownie w Gamecie? -
livia30 wrote:Gdynia się melduje
Od dziś pierwszy cykl z CLO, od września Dostinex i Duphaston bo starania bez owocne. Dodam, że to nie moja pierwsza ciąża a właściwie starania o nią - mam już 11 letnią córkę i te kilkanaście lat temu nie miałam najmniejszego problemu z zajściem w ciążę...
wiatmy Gdynie
a u mnie znow skok i znow powyżej 37 stopniBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Myszka-Minnie wrote:Sorry, za ta krytyke, ale jeżeli macie takie podejscie, ze w tym cyklu sie nie staracie, bo nie chcecie krzywdzic dziecka, bo sie urodzi w grudniu. To jakos tego dobrze nie wrózy. Trzeba korzystac z kazdego cyklu.
No to nie krytykuj... A najpierw doczytaj do końca, co jest napisane...Poza tym, to co ja z mężem robimy i jak działamy, to nasza sprawa i nie życzę sobie aby ktokolwiek nas oceniał, bo tak naprawdę z jakiej racji? Możesz sobie myśleć co chcesz, ale nie oceniaj innych ludzi. A tak woli wyjaśnienia - bo chyba nie przeczytałaś ze zrozumieniem tego, co napisałam - poświęcamy ten cykl na badania i diagnostykę. Proszę. Dziękuję. Dobranoc.Lucy91, Nalka lubią tę wiadomość
-
Pysia88,
Ale lincz poleciał...aż monitor się powiększył . Spokojna Twoja rozczochrana, przeczytałam do konca Twoja wypowiedź. Jak najbardziej możesz zrobić szczegółowe badania z meżem, czy aby gdzies nie ma pomiedzy Wami problemu. O starania również możecie zadbać, jak by nie było grudzien jest dobrym miesiącem na rozwiazanie chociazby zrobićie sobie ładny prezent na swieta w postaci upragnionego maleństwa .Lucy91, pysia88 lubią tę wiadomość
-
cherry84 wrote:Kolejna Gdynianka wita z checia dołacze!
Powodzenia wszystkim pomorzankom...niech nam wszystkim sie zazieleni w koncu wiosna idzie!
Witamy Gdynie na pokładzie w skromnych progach, tak jak piszesz wiosna idzie, wiec musi byc zielono
cherry84 lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Lucy91 nie ma co się załamywać tylko zbierać siły na przyszły cykl, wiem, że łatwo się mówi...
damy radelivia30 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.