Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci, że z moich obserwacji wynika, że każdy miesiąc jest inny. Piersi praktycznie bolą mnie zawsze przed @, ale czasami np z dwa dni przed @, kiedyś zaczęły mnie boleć już na bity tydzień przed, teraz tak bolą od kilku dni, a termin @ mam na 11 według ovu. Z jajnikami też co miesiąc to wygląda inaczej... zadko dawały o sobie znać na kilka dni przed okresem, zazwyczaj z dzień przed... a teraz jeden dzień je czuje, drugi nie i tak na naprzemiennie...
Sama już nie wiem, najgorsze jest to ciągle robienie sobie nadziei, a później pojawia się okres i dupa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 13:36
-
Ja zawsze staram się nastawić na okres... w końcu tyle czasu się nie udawało, to dlaczego tym razem ma być inaczej... ale wiesz jak to jest, jak ktoś bardzo pragnie dziecka to nadzieja jest zawsze... a później znów rozczarowanie i płacz
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
oj, mi tez sie wszystko zmienia i kazdy cykl troche inny..a w ostatnich dwóch kilka dni przed @ mam mdłości... wiec nadzieja była,.. Paulette w poprzednim cyklu tez mialam takie plamienie i juz sama niewiedzialam co myslec.. cykl mi sie bardzo wydłużył a ovu przesuneło owulke wlasnie w ten dzien plamien to mysle ze owulacyjne bylo, a ty w ktorym dniu mialas? Szarlotka dopiero bede dzialac:) do testowania daleko dopiero mam 7 dc:( oj ten czas sie ciagnie:(
9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
Tak, do lekarza chodze prywatnie, powiedzial ze zanim da mi CLO chce mi zrobic HSG zeby sprawdzic czy jajowody sa drozne. Zabieg jest wykonywany w szpitalu na fundusz. Ewentualnie moglam jechac do kliniki leczenia nieplodnosci i tam zrobic mniej inwazyjne sono za ktore bym zaplacila 500 zl wlasnie.
-
Broszka, zaciekawiłaś mnie, bo ja również chodzę prywatnie do lekarza i mój lekarz mi nic nie powiedział o tym, że mogę mieć to zrobione w szpitalu na fundusz. O on od razu powiedział, że koszt zabiegów to 500 zł. Tym bardziej się cieszę, że zapisałam się do innego lekarza. Może ten mój chciał mnie najzwyczajniej naciągnąć...
-
Wiem, że kiedyś pracował w szpitalu, szczerze-teraz to nie wiem Wiem, że miałabym jechać na ten zabieg w inne miejsce, nie do jego gabinetu. Ale gdzie, to sama nie wiem.
Nie wiem, czy do niego wrócę...
Teraz to muszę to przemyśleć dokładnie, zresztą jestem ciekawa co powie mi ten nowy lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 15:47
-
nick nieaktualny
-
Dobry lekarz to podstawa... Szarlotka nie bralam hormonów.. W tym cyklu staram się z calych sil nie nakrecac....a jak sie nie uda to chyba zaczne powoli podstawowe badania. ..
9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny