Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulaka ja nie raz miałam taki ból o którym piszesz. To nic poważnego. Czasami tak się dzieje.
lusia przykro mi, ale nowy cykl nowe możliwości u mnie już się @ kończy i wyjątkowo bardzo dobrze go zniosłam. W dalszym ciągu bolał mnie dość mocno jajnik ale wczoraj ratowałam się no spą i jest już wszystko ok
miłego wieczoru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak podoba mi się myślałam i o farmacji Ale nie będę ukrywać ze chemia u mnie leży na łopatkach a na higienistke marzyło mi się iść już w technikum.
U mnie temperatura idzie w górę. Ciekawe jak długo u mnie dopiero 5 dpo. Ja się cieszę ze nigdy nie dałam się namówić na tabletki. Ale nie brałam i też łatwo nie mam.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jej dziewczyny ja jutro znowu do lekarza od wczoraj wymiotuje masakra mam nadzieje że to nie jakaś jelitówka bo oszaleję do tego bardzo bola mnie cycki spuchły i cholera wie co jeszcze zasypiam na siedząco ale to pewnie z tego przeziębienia na ciązę się nie nastawiam za bardzo bo po co robić sobie nadzieję do @ jeszcze troszkę bo ma być 12-14 zobaczymy ob jej nie było hehe ja zmykam spać kobietki do jutra papa
-
nick nieaktualny
-
Witaj marzymisie
Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś Pamiętaj, że razem raźniej i łatwiej w staraniach Dobry lekarz to podstawa, ja też jestem właśnie na etapie zmiany lekarza, gdyż mój nie wzbudza do końca mojego zaufania. Mocno trzymam kciuki za Ciebie
Ja mam termin @ na 13 stycznia, według ovu na 11 a od wczoraj czuje się tak jakby "okresowo". To trochę za wcześnie, w końcu to jeszcze prawie tydzień... trochę bolą mnie piersi, mam tak delikatnie wrażliwe i czuje jakby mnie jajniki kuły, częściej prawy... mój organizm mnie zaskakuje Za bardzo się nakręcam, że może tym razem się udało, ale dlaczego tym razem miałoby się udać skoro zawsze się nie udaje...
Ehh...
Dobranoc dziewczyny, słodkich snów :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 22:51
-
Hej Dziewczyny;) znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce?
Oj.. zafasolkowanie w 2016 to tez moj cel;) mamy juz z moim M w domku Wikusie i pracujemy nad rodzeństwem; ) to nasz 3 cykl. Z córeczką udalo nam sie w dzien po ślubie w pierwszym cyklu. .. i tak sobie myślę że wtedy bylo to na totalnym luzie a teraz za duzo czytam sprawdzam mysle;) takze spokoj i luz codziennie sobie powtarzam.. troszke Was poczytalam i na prawdę jesteście swietne i silne babki;) z meeega pozytywna energia;) chce sie zarazić; ) a potem wszystkie przeskoczymy na fooletowa strone ovu;)basiulaka89, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
nick nieaktualnyWitam Cię Teta dokładnie tak jak piszesz luz by się przydał, ale teraz to ja już tak nie potrafię wyluzować jak wcześniej chociaż i tak robię postępy i trochę wyluzowalam w tym cyklu bo czasem nawet mylę się który to już dpo . Ale i tak nic z tego nie będzie. Przecież ten cykl niczym się nie różnił od poprzedniego. następny cykl chyba zaczynam z testami owulacyjnymi.
basiulaka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam nowe osoby, super , ze jest nas coraz więcej
marzymisię bardzo dobrze robisz, że zaczynasz od badań, bardzo dobre przygotowanie i przynajmniej nic nie może Cię zaskoczyć
Paulette, skąd pewność, ze nie implantacyjny?
madziara nie nastawaj się ale wydaje mi się, że to są dobre objawy Kiedy będziesz testować?
Teta, luz i spokój to dobra rzecz, przydałaby się każdej z nas ale niestety często to nie wychodzi, ja zawsze mówie, ze lepiej zrobić najpierw badania bo potem ma się przynajmniej spokojną głowęmadziara0080, Paulette lubią tę wiadomość
-
Szarlotka, widzisz dziś mam tylko wrażliwe piersi jak narazie, nic więcej... i trochę lepkiego śluzu. Tak myślę, że z testem poczekam do poniedzialku. Nie mam zwyczaju testować wcześniej, mimo, że mnie kusi. Oczywiście dam znać co i jak
Witaj Teta -
nick nieaktualny