Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musialam miedzy 2-5 dc a pozniej 21-22 dc
Ale sie Was naczytalam, chcialam poodpisywac a teraz juz nie wiem co komu mowic.. Za duzo tego tuMyszk@ lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka ale co Ty gdybasz? Zrobisz bete i będzie wiadomo co jest. Mam nadzieję, że nie była bichemiczna. A Ty miałaś jakieś problemy przed braniem tabletek? Czy to od tabletek tak się zaczęło dziać? Podczas 1 okresu po tabletkach miałaś normalne temperarury?
Antylopaa ja też mam ten problem, że jestem strasznie nieciepliwa. Już bym chciała i zaraz każdy objaw nawet tydzień po @ z ostawienia każdy dziwni objaw to ciąża ale teraz nie daje się zwariować i już nic nie przypisuje do ciąży
Dziewczyny a mam jeszcze takie pytanie. Idę jutro do dentysty. Mam powiedzieć, że sie staramy? Bo nie wiem
Makowa witaj!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Myszk@ wrote:rosax3 ale to chyba dobrze że wątek żyje
Bardzo dobrze! Tu lepiej niz ksiazke czytac kazda od kazdej moze sie czegos nauczyc a i kciuki trzymac jest za kogoMolyx lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Potrzebuje pomocy. Mam odczekac te min 3 msc zanim zaczne sie starac.. Pierwszy lekarz mowil ze min.6msc mam brac tabletki anty a drugi ze 3 listki tabletek opakowanie po opakowaniu bez przerwy starczy.. To ze bez przerwy to i pierwszy mowil ale! Jesli 3 listki to wychodzi do 9marca a od 4 stycznia odczekane 3 msc to kwiecien no nie? Czy marzec bo juz sie pogubilam... I teraz sama nie wiwm czy brac do tego kwietnia czy skonczyc 3 opakowanie i dzialac..?
07.11.2012 Julian
No bo mi sie to tak pieprzy wlasnie.. Styczen miesiac 1 marzec 3 ale patrzac na pelne 3 msc to wychodzi kwiecien bo od 4.01-04.02, 1 msc.
04.02-04.03, 2 msc.
04.03-04.04, 3msc.
No i w koncu nie wiwm czy zaczac 4 opakowanie czy zakonczyc na trzecim..
07.11.2012 Julian
A tak w ogole jak to z cyklami po tabletkach? ja zawsze mam regularny cykl po porodzie i dwoch stratach szybko mi sie cykle unormowaly na 28 dni dokladnie od pierwszej miesiaczki po. Czy teraz tez jest szansa? Bo gdy np odstawie tabletki w poniedzialek to po dwoch tygodniach na sobote lub niedziele przypadnie moja ovu jak to bylo do tej pory? Zawsze mialam ovu na 2 tygodnie od pierwszego dnia. Ciemna jestem w tych tabletkach i w ogole nie wiem jak to po nich jest..
07.11.2012 Julian
No właśnie nie każdy zaskakuje od razu aczkolwiek jest wysokie prawdopodobieństwo, że zaskoczy. Każdy lekarz mówi swoje, ale ja staram się wierzyć, źe jeżeli ktoś nie miał problemów z cyklami przed tabletkami to po też nie będzie miał (może to moja głupia naiwość bo sama jestem 1 cykl po). Chociaż Szarlotka miała inaczej. Rosax mam nadzieję, że od razu zaskoczysz i pierwszy cykl po odstawieniu będzie bardzo owocny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:20
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No a dziewczyny ponawiam swoje pytanie. Jutro idę do dentysty robić ząbka. Jestem w 19dc. Czy mam powiedzieć mu, że się staram? Wiecie jak coś się zaczyna udawać to mam brać normalnie znieczulenie zy antybiotyk?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej
Ukija poinformuj lekarza, żeby dobral leki pod ewentualny stan. Ja zawsze informuje i jest ok. I zawsze jak chce mi dentysta zrobić rtg to pyta czy coś się już zmieniło i mówię, że nie wiem to ze szczególną ostrożnością podchodzi do mnie
My zawieszamy starania na jakiś czas. Mój jedzie na powtórkę badań w poniedziałek więc byłabym wdzięczna za trzymanie kciuków, bo ja cała w nerwach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:46
-
Dzięki dziewczyny tak też zrobie. Martwiło mnie to troszkę. Nie wiadomo czy cos może zafasolkować lub nie. Lepiej dmuchać na gorące
Ja też będę trzymała z całych sił!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochana życzę Ci jak najlepiej i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 23:57
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Mlolyx ja będę się testować dopiero za 10 dni bo wtedy powinnam dostać @. Chociaż pewnie nie wtrzymam tak długo :d
Bede trzymała za Ciebie kciuki i wszystkie będziemy czekać na wiadomość o dwóch mocnych kreskach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Cześć dziewczyny,
u mnie jutro planowy termin @ i czuję się jak przed @ .......
Dzisiaj zdziwiła mnie tylko temperatura poranna, bo skoczyła do 37,00. Pierwszy raz mam tak wysoką temperaturę a mierze ją w ustach od sierpnia 2015.
A zazwyczaj dzień przed planowaną @ miałam już spadek poniżej l. pokrywającej.
Zobaczę jak temperatura będzie wyglądała jutro.
-
MMM będzie dobrze! czyli jest szansa na dzidziusiowanie. Będę trzymała mocno kciukasy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Trzymam mocne kciuki za Wszystkie, które bedą testowały. U mnie dzisiaj 14 dc wiec jeszcze połowa przede mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 08:55