Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM ten sluz bym lepki kremowy zmieszany z niteczkami ciągnącego. Właściwie jak sprawdzałam dwa razy to taki był, teraz lepki już. Martwi mnie ta rozciągliwość. Aczkolwiek wczoraj wieczorem było
ale kiedy on się pojawił było grubo po 12 h
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
MMM kochana Ty moja naprawde? Ty to potrafisz we mnie tchnac optymizm
czuję, że to dobry znak
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Basiulka no patrząc na Twoj wykres nie jestem pewna czy tak szybko była. Może to dopiero początek?
30 marca ostatnia tabletka anty.!
Mam nadzieje ze szybko bedzie owocna ovulacja
taaka happy juz dzis chodze ze to tak nie dluugo
a no i zyje swoim planem
jak to bedzie
koniec tabletek szybka ovulacja i dwa zdrowe bobaski w brzuszku na usg w czerwcu
bog odda to co zabral
ale starczy w liczbie 2 nie musi oddawac 4!

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Hej dziewczyny :*
Ja testu dzisiaj nie robiłam bo skoro byłam na becie to nie ma sensu
Czekam na wyniki, na razie na necie mam morfologię i próby wątrobowe, bety ni widu ni słychu. Mam za dużo limfocytów, tak to wszystko w normie
Mój chory, całą noc mi wymiotował
zrobiłam mu rosół i leży w łóżku, mam nadzieje, ze mnie nie zarazi.
Ukija, dziwny śluz tzn?
Myszka, skad wiesz, że była owu? Może Ci się przesunęła i jest dopiero teraz.
No i jak? Sa juz wyniki bety? mozna gratulowac?

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotko, nie starajcie się i idźcie na żywioł. Często to najlepszy sposób
w przyszłym cyklu się Wam uda
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Szalkotka, przytulanki bez ciśnień są najlepsze, a co ma być to będzie
ale czuje że zrobi się bardzo owocnie w tym cyklu 
Basiulaka do gina się zapisałaś?
Dzisiaj dobra koleżanka potwierdziła porannym testem, ze po 3 mcach udało im się i ma II
) Wspaniała wiadomość z samego rana, ogromnie się cieszę, ze im się udalo.
Dziś pierwsze poranne mierzenie temp i zdziwiłam się, ze miałam tylko 36,03. Fakt, ze zawsze śmieje się, ze ja rano to ledwo ciepła jestem, ale nie sądziłam, ze to tak naprawdę
)
Dziś robie sobie dzień laby, przyszła mi książka i zaraz ją pochlonę. Potrzebuję resetu.
-
Molyx pogratuluj swojej koleżance i od nas, cieszymy się razem z nią z zafasolkowania

Jeżeli chodzi o temperature to może się okazać że to Twoja normalna ciepłota ciała. Widziałam dużi wykresów gdzie dziewczyny miały takie temp i fasolkowały, to nie ma nic do rzeczy
Zazdroszcze dnia laby. Też z chęcią bym się zaszyła pod kołderką z dobrą książką. Jednak nie ma tak dobrze i trzeba iść do pracy
Asiuś dobrze też byłoby po jakimś czasie zbadać betę czy spadła. U mnie 3 tygodnie po poronieniu beta 83, po kolenych trzech 0,5. Czyli wszystko wrociło do norny i całkowicie się oczyściło.
Szarlotka teraz kolejny cykl przed Wami. Przyjemności życzę
Wczoraj sie troche wypłakałam i dziś odrazu humor lepsze. U nas do 1.02 abstynencja, bo B idzie na badanie nasienia. A potem hulaj dusza
-
Makowa abstynenscja jest dobra. Poźniej serduszek się namnoży i większa możliwość zafasolkowania

Rosax ale by był psikus jakby były 4 fasolki. No nie cieszyła byś się? Pewnie później już byś aż tak nie chciała się starać
nick nieaktualnyJa się teraz w tym cyklu pooglądam, czy znowu jakieś krwawienia w 15 dc nie przyjdą. ;/ Ja wam powiem, ze mam dziwny ten cykl.. śluz mam jak na dni płodne, z ciekawości wczoraj zrobiłam sobie test owulacyjny i wyszedł wyraźniejszy niż poprzednie kreski.. Załamuje się nim już, chce, zeby przyszła @ i rozpocząć od nowa.. Ale dzisiaj odstawiłam dupka więc się pojawi na dniach.
Miałam dzisiaj jakiś durny sen, śniło mi się, że mój ode mnie odszedł..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:14
-
Szarlotka ja tam we sny raczej nie wierzę, bo jak by miały się moje spełniać to kilka razy mielibyśmy już apokalipse zombie. Może masz w podświadomości jakieś obawy?
Spokojnie wszystko w swoim czasie. Przyjdzie i się wszystko unormuje. Wtedy staranka na sto procent
Ja dziś jestem zadowolona z mojej temp. więc będzie dobry dzień
w szyjcie jakoś ciaśniej się zrobiło. Oby to był dobry znak. Nadzieja jest
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"