Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Slowa w czyny?
Ubieram sie i ide na zakupy. Musze cos znalesc cos zmienic. Ale ja zamiast wazoniku zaslonek czy poduszek pewnie od razu posune sie do zmiany farb w pokoju hiji juz mnie korci by zmienic..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa_Panna wrote:Miłych zakupów życzę Ja przekopuje sklepy internetowe. My mieliśmy remont półtora roku temu, więc narazie nie będę kombinowac z farbami A jaki kolor planujesz?
Nawet nie wiem. Mysle jaki by pasowal.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Remonty! Jak ja uwielbiam robić remonty. Ponoć mam wyczucie stylu więc pomagam wszystkim zaaranżować wnętrza"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dziewczyny moje kochane, co tam słychać u Was? Jak mija piątek, piąteczek, piątunio?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax ja dziś cały dzień w czterech ścianach bez okna więc nawet nie widziałam jaka pogoda była ale ja szłam do pracy to świeciło pięknie. Niech już przychodzi wiosna!
Teta lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Teta jeszcze troszke i przyjdzie nasz wiosna i wszystko zacznie się budzić do życia. Wszystko
Szarlotka, a co Ty tak balowałaś wczoraj?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Oooo już czuje kacyk? ja już od 1 stycznia nie pije :d kurcze to brzmi jakbym była wcześniej conajmniej uzależniona"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Taki kochany, że posprząta? No ale czasami trzeba sobie wypić aby się odstresować i zapomnieć o pewnych sprawach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka ja mam też tak z moim. Jego sprzatanie polega na wrzuceniu skarpet za łóżko no ale dobrze że już mu przeszło. Może zrozumiał, że musiałaś wyjść z inną kobitką?
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A faceta to nie tak łatwo dobrze wychować
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Szarlotka też z chęcią bym się tak zresetowała, ale dziś miusiało starczyć kino. Byliśmy na Planeta Singli. Z całego serca polecam! Świetna komedia i boski Stuhr.
Co do sprzątania to mój potrafi być dokładniejszy odemnie. -
nick nieaktualny
-
Makowa Panna my też jutro wybieramy się na Planetę Singli Mam do was pytanie, w środę, 4dpo byłam na wizycie u swojego gina, w związku z ostrymi bólami podbrzusza 3dpo i wszystko ok, owu była, mówił, że endo prawidłowe, a jak przyjechałam do domu to na epikryzie zobaczyłam, że endo ma grubość 6,51mm ;/ Czy to rzeczywiście jest takie prawidłowe? Bo mi wydaję się trochę nie bardzo, po prostu co za gość. Niewiem, ja poprostu czasem jak odwiedzam lekarza, to mam wrażenie, że wiem więcej od niego.. Masakra, też tak macie?
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka mojemu też za bardzo nie chce się sprzątać, ale lubi porządek. Znaczy się jak ja zrobie. Ale że ja według siebie samej sprzątam najlepiej to ma farta. Jak się poznaliśmy to taki nieład miał w swoim mieszkaniu, że szok. Ja to nawet skarpetki muszę mieć kolorami ułożone
Basia my staraczki siedzimy tak w temacie, że każdy lekarz nam się idiotą wydaje
Szarlotka, szczerze mówiąc nie przepadam za polskimi filmami. Chciała bym aby zrobili komedie z naciskiem na komedie a nie romantyczną :d ale słyszałam że nowy Pit Bull jest niezły. Niezłe ciacho gra główną rolęSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"