Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Teta, super wieści, gratulacje!
Szarlotka, z niecierpliwością czekam na 18:00 żeby i od Ciebie usłyszeć dobrą nowinę
A mnie od paru dni strasznie boli podbrzusze, jak na okres, nawet przy oddychaniu, schylaniu czy kichaniu, chociaż do okresu jeszcze tydzień mam... I mogłabym spać całymi dniami... Ale dziś mi temperatura spadła z 37,0 do 36,6, więc nie nakręcam się póki nie zrobię bety 15go albo nie dostanę @.
Ale fajnie nam się zaczął tu 2016, MMM w ciąży, Teta w ciąży Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam -
Molyx to musi być nasz rok. Każda z nas ma jak najszyciej zafasolować rozkazuje nam to!
Rybka84, atagata, Molyx, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka! Sprawdzaj czy są już wyniki! Ja chce juuuuuuż! trzymam kciuki nawet stopami ❤
Makowa_Panna lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka123 wrote:Kochane, beta wyszła <2.0 czyli to samo co w tamtym cyklu..
Teta, gratuluje Ci z całego serca
Idę dto mojej lekarki się skonsultować bo jak dzwoniłam to powiedziała, żebym przyjechała..
Konsultacja sie przyda, napewno. Moze powtorz bete za kilka dni, mialas tak zwariowany cykl, ze nie zaszkodzi sprawdzić ponownie -
Rybka84 wrote:Teta, super wieści, gratulacje!
Szarlotka, z niecierpliwością czekam na 18:00 żeby i od Ciebie usłyszeć dobrą nowinę
A mnie od paru dni strasznie boli podbrzusze, jak na okres, nawet przy oddychaniu, schylaniu czy kichaniu, chociaż do okresu jeszcze tydzień mam... I mogłabym spać całymi dniami... Ale dziś mi temperatura spadła z 37,0 do 36,6, więc nie nakręcam się póki nie zrobię bety 15go albo nie dostanę @.
Ale fajnie nam się zaczął tu 2016, MMM w ciąży, Teta w ciąży Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam
Tez tak mialam;) tak mnie bolal brzuch ze z tamponami w torebce chodzilam i od 18 totalny brak sil jak nigdy... miglabym zasnac od razu a jak sie juz kladlam wieczorem - mam 1,5 roczna coreczke - wiec ograniczone mozliwosci polezenia- to nie moglam spac9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny !
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze:)
Dr potwierdziła 6 tydzień ciąży
Mamy pierwsze zdjęcie maleństwa
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulga
Molyx, Tymoteuszowa, atagata, Bajka111, madziara0080, Rybka84, Teta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Cześć Dziewczyny !
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze:)
Dr potwierdziła 6 tydzień ciąży
Mamy pierwsze zdjęcie maleństwa
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Udało się być całą wizytę i usg z mężem:) Co za ulga
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna..... właśnie tak jak powiedziałaś.......zobaczyć maleństwo na usg......
Tego nie można porównać z niczym innym.....
Wypłakałam się podczas tego usg...ale emocje musiały ze mnie zejść........
Wszystkim Wam życzę zobaczenia swojego maleństwa na usg JESZCZE W TYM ROKU!!!!!!!!!!
Z całego serca......Molyx lubi tę wiadomość