Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlorko kochana! Już widzę, że Cię nie ma i to oznacza tylko jedno - smuteczek. Ale nie ma! Zgłaszam swoje veto! Żadnych smutków ma nie być. Spinamy pośladki. Ty lecisz do ginekologa szybciutko i dowiadujesz się co się dzieje i wchodzimy w ten cykl pewną nogą i działamy. Zachodzimy w ciążę i rodzimy razem. Umówimy się w jakimś mieście na "zakupy" i razem do szpitala pamiętaj że każda porażka ma nas tylko wzmocnić :*
MMM2016, Molyx, hajdiss, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Anka a Ty nie czytałaś mojego posta? Ja nam i naszym organizmom rozkazuje zajść jak najszybciej w ciążę! Nie ma innej opcji!
MMM a nie mówiłam, że wszystko będzie w porządku? Cieszę się to musiało być niesamowite przeżycie i dla Ciebie i dla Twojego. Wypłakałaś się? To teraz przygotuj się na miks emocjiMMM2016, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka witam Cie serdecznie widzę, że już 13dpo kiedy się testujesz? Chodź posiedź z nami"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziękuję Wam za gratulacje
Bardzo dziękuję!!!!
Ukija - jesteś niesamowita w swojej pozytywnej energii
Jak Ty to robisz?
madziara0080 - masz rację, w grupie siła
Co do smutków .... jak dół dopadnie to trzeba się "wysmucić" i wypłakać..... nie ma rady....
Trzymam kciuki, żeby obecne smutki i łzy zmieniły się jak najszybciej w łzy...radości.
(Szarlotka? Jesteś?)Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
MMM wiesz, ja żyję w taki przekonaniu, że z każdej nawet najbardziej beznadziejnej sytuacji trzeba wyciągać pozytywne wnioski
Szarlotka musi się teraz wypłakać i wróci do nas dwanrazy silniejsza i zwarta do działaniamadziara0080, MMM2016, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyTeta serdeczne gratulacje!
MMM cudownie!
Dziewczyny dbajcie o siebie i swoje małe serduszka <3:) i roześlijcie wirusy cionszofe
Szarlotko głowa do góry, jesteśmy tutaj nie tylko na te dobre chwile ale i takie, kiedy niewiadomo co dalej. Na szczęście tutaj są kobiety, które podpowiedzą i doradzą.
Dziewczyny jesteście Wielkie! Każda po kolei.
Dobrego dnia dla wszystkich
Ps.z chuopem będziemy walczyć z zakupami remontowymi a wieczorem wernisaż więc mało mnie dziś będzie.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Tymoteuszowa wrote:Teta a przy kichaniu na przyklad Cię ciągnęło też w jajnikach, w brzuchu?
Tak;) a co najdziwniejsze nie mialam tego w pierwszej ciąży; ) wtedy tylko piersi od razu;) a teraz pobolewanie brzucha zmęczenie w ciagu dnia a w nocy ciężko zasnąć i bolala mnie jakby miednica krzyz czulam sie na początku jak przeziebiona bo mialam katar;) a nie bylam chora;)9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
nick nieaktualny
-
Szarlotko trzymam kciuki za Ciebie.. na pewno jestes silna i wiesz co ta mala Fasolka juz gdzieś tam czeka na Ciebie kwestia czasu, na nas wszystkie czeka.. to bedzie szczesliwy rok dla nas wszystkich; ) Dziewczyny kiedys przevzytalam tutaj żeby nowy cykl potraktować jak ciążowy ja tak zrobilam cos w tym jest; ) pozytywne myślenie podobno nas ptzybliza do celu bo człowiek podświadomie dąży do niego;) ufa się i mam nadzieje że szybko wszystkie zobaczycie II :*9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Tymoteuszowa wrote:To jeszcze raz gratulacje :*
Mnie ciągnęło wczoraj przy kichaniu, a dziś tempka spadła, także nici z ciąży, mogę sobie pomazyc po prostu tylko..9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
nick nieaktualny
-
Anka masz wsparcie jak w banku. Ja już jestem po @ więc już czuję energię i chęć działania w stronę fasolkowania swoją drogą co to za wstawanie w sobotę z samego rana?
MMM no ja się wcale nie dziwie że spać nie możesz. Pewnie szczęście cię rozpiera
Tymoteuszowa póki @ nie ma zawsze jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:28
Witam sobotnio !
Aniu - pewnie, ze masz wsparcie, po to tu jestesmy !
Ja wlasnie wstalam, znow mialam jakies dziwne sny.
Dziwną mam temp- co mi podskoczy to spada, ale śluz wreszcie rozciągliwy dopatrzyłam, wiec serduszkowalismy kto wie, moze pod koniec lutego okaze sie, ze zafasolkowalam ... ) -
Molyx, niczego bardziej Ci nie życzę niż zafasolkowania dobrze, że było serduszko jak rozciągliwy to trzeba działać intensywnie
Molyx lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"