Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Nadziaeja1988 - mnie wczoraj i przedwczoraj bolał brzuch jak na @, a na wczoraj miałabym kolejny termin, a słyszałam, że wie;e kobiet tak właśnie ma w pierwszych miesiącach ciąży. Ja też mam lekko żółtawy trochę wodnisty śluz, czasami mniej czasami więcej a są takie dni, że nie ma nic, więc chyba to normalne
Trzymam kciuki za wizytę
Zamówiłam sobie obiad dwudaniowy. Ah jak on pachnie i apetycznie wygląda! A ja zjadłam łyżkę zupy i do wc i to wszystko stoi pyszne a ja nie mogę nic do ust wziąść tak mi niedobrze. Teraz leżę i umieram z mdłości a tu trzeba się umyć, nogi okolić itd... Za godzinę powinnam wyjechać aby zdarzyć na wizytę. -
nick nieaktualnywitajcie! nadzieja trzymam kciuki mocno będzie wszystko ok!
Madziu tak to jednak jest plusem ze cie nie męczy oby tak dalej! czytam was kochane na bieżąco i kazdej z osobna mocno kibicuje. ...
Muszę się pochwalić że mój synuś sam siusia w końcu się doczekalam ponieważ mial straszne opory staje się coraz bardziej samodziely jestem z niego dumna pomaga mi i w ogóle jest wspanialy...
czuje się raz lepiej raz gorzej w piątek usg zobaczymy co z maleństwem. ..
póki co brzuszek trochę rośnie co mnie pociesza to to że schodzi z nóg rąk pupy i idzie w brzuch ..
madziara0080, Nadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrlui wrote:Pytałam które z Was się starają o pierwsze, bo wydaje mi się ze mimo wszystko starania o pierwsze są cięższe do zniesienia prsychicznie niż o kolojne dziecko, w końcu ma się już wtedy swojego skarba
Nadzieja przede wszystkim się nie denerwuj, bo wszystko będzie dobrze
Borsuk a wspomagacie się jakoś? Macie już badania za sobą? -
Borsuk no i jak tu potem zaufać lekarzom!
ja w sumie żałuje ze dałam sobie czas na takie bezstresowe działanie, trzeba był iść od razu do lekarza i się przebadać wzdłuż i w szerz, no ale mądry Polak po szkodzie...
-
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Pojawi£ mi się beżowo-żółty śluz mam nadzieję że wszystko ok bo aż mi się gorąco zrobiło...
Lekko pobolewa mnie brzuch więc wzięłam nospęborsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Każda z nas się kiedyś starała o pierwsze dziecko. Pod pewnymi względami jest łatwiej. Pod innymi trudniej. A drugiego pragnie się tak samo mocno jak pierwszego.
Ja nie mowię absolutnie ze drugie dziecko jest mniej upragnione czy wyczekane! Ale myśle, ze wiele kobiet marzy o tym zeby mieć szanse choćby na jedno dziecko, poczuć ruchy, tulić maleństwo, kobiety które starają się o drugie i kolejne dziecko miały już szanse tego doświadczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrlui wrote:Ja nie mowię absolutnie ze drugie dziecko jest mniej upragnione czy wyczekane! Ale myśle, ze wiele kobiet marzy o tym zeby mieć szanse choćby na jedno dziecko, poczuć ruchy, tulić maleństwo, kobiety które starają się o drugie i kolejne dziecko miały już szanse tego doświadczyć
-
_Abby_ wrote:Przed córka myślałam jak Ty. Teraz myślę zupełnie inaczej
Nadzieja trzymam kciuki i czekam na dobre wieści kochana
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Może jak będę się starać o drugie dziecko to to zrozumiem ale póki co wydaje mi się ze perspektywa nie posiadania w ogóle dziecka jest bardziej dołująca niż nie posiadanie kolejnego dziecka, ale może mi się tylko wydaje tak z mojej obecnej perspektywy
Ja rozumiem, ze dziewczynom które starają się o kolejne dziecko jest równie cieżko, przezywają starania i czekają na każde testowanie, absolutnie tego nie podważam żebyśmy się dobrze zrozumiałymarciaa, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrlui wrote:Może jak będę się starać o drugie dziecko to to zrozumiem ale póki co wydaje mi się ze perspektywa nie posiadania w ogóle dziecka jest bardziej dołująca niż nie posiadanie kolejnego dziecka, ale może mi się tylko wydaje tak z mojej obecnej perspektywy
Ja rozumiem, ze dziewczynom które starają się o kolejne dziecko jest równie cieżko, przezywają starania i czekają na każde testowanie, absolutnie tego nie podważam żebyśmy się dobrze zrozumiały -
Abby dlatego nie będę się upierać przy swoim mam nadzieje, ze każda z nas będzie miała tyle dzieci ile sobie wymarzy
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie Wszystko ok. Dzidzia się rusza, macha rączkami i i cały się rusza Ma 3,3 cm. Na kolejnej wizycie badania szczegółowe kończącą pierwszy trymestr. Kolejna wizyta 29 czerwca o 16:30. Tego dnia będzie koniec pierwszego trymestru.
beatum, zFolwarku, borsuk, madziara0080, Tulipanowa, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja bardzo się cieszę ze wszystko w porządku!
-
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Ja już po wizycie Wszystko ok. Dzidzia się rusza, macha rączkami i i cały się rusza Ma 3,3 cm. Na kolejnej wizycie badania szczegółowe kończącą pierwszy trymestr. Kolejna wizyta 29 czerwca o 16:30. Tego dnia będzie koniec pierwszego trymestru.
-
nick nieaktualny
-
Grlui pewno, że możesz tak myśleć. Nie wiesz, jak może być inaczej i to jest normalne. Ogólnie chyba tak stereotypowo się przyjęło Pewnie te, które mają jedno dziecko mogą się irytować takimi argumentami, ale tak to już jest i każdy o tym wie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny