Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:A o ilu myślisz?
Kiedyś myślałam o trójce, ale teraz myśle ze dwójka by starczyła a tak całkiem poważnie to marze chociaż o jednym -
beatum wrote:Grlui pewno, że możesz tak myśleć. Nie wiesz, jak może być inaczej i to jest normalne. Ogólnie chyba tak stereotypowo się przyjęło Pewnie te, które mają jedno dziecko mogą się irytować takimi argumentami, ale tak to już jest i każdy o tym wie, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Dobrze to podsumowałas -
nick nieaktualnyHej
Chciałam się pochwalić moją galerią zdjęć mojego maleństwa. To dla mnie wyjątkowy czas, gdyż nigdy nie było mi dane być w tym tygodniu ciąży z prawidłowo rozwijającym się zarodkiem.
11.05.2016 r. (5 tygodni i 0 dni) - pierwsze usg
18.05.2016 r. (6 tygodni i 0 dni) - drugie usg - pierwszy raz usłyszałam serduszko
30.05.2016 r. (7 tygodni i 5 dni) - trzecie usg - drugi raz usłyszałam serduszko
02.06.2016 r. (8 tygodni i 1 dzień) - czwarte usg
15.06.2016 r. (10 tygodni i 0 dni) - piąte usg - trzeci raz usłyszałam serduszko
beatum, madziara0080, borsuk, zFolwarku, Tulipanowa, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:witajcie! nadzieja trzymam kciuki mocno będzie wszystko ok!
Madziu tak to jednak jest plusem ze cie nie męczy oby tak dalej! czytam was kochane na bieżąco i kazdej z osobna mocno kibicuje. ...
Muszę się pochwalić że mój synuś sam siusia w końcu się doczekalam ponieważ mial straszne opory staje się coraz bardziej samodziely jestem z niego dumna pomaga mi i w ogóle jest wspanialy...
czuje się raz lepiej raz gorzej w piątek usg zobaczymy co z maleństwem. ..
póki co brzuszek trochę rośnie co mnie pociesza to to że schodzi z nóg rąk pupy i idzie w brzuch ..
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Nadzieja1988!
Wiedzialam super sie ciesze oby mdlosci minely szybko
a co do mojego testowania to im blizej tym bardziej mnie stresuje mozliwosc @
Co do mdłości to ginekolog powiedział, że ustąpią za 2-3 tygodnie -
nick nieaktualny
-
Nadzieja Cudo nosisz pod sercem
Magdullina w końcu synuś zaraz będzie starszym bratem, to się przejął N lekarzy nie ma rady, ale poprosić warto, nie masz nic do stracenia Na którą jutro masz wizytę?
A u mnie spokojnie,choc przedwczoraj strasznie mnie bolała szyjka,dokładnie tydzień po hsg. Mam nadzieje, ze to przypadek. Na drugi dzień przeszło. Normalnie chyba mnie tam lekarz odrdzewil i teraz takie dolegliwościszczęśliwa łac. beatum -
Nadzieja :)Sprawiłaś, że ten dzień zaczął się pięknie Taki wpis i takie zdjęcia to ja lubię : Śliczny maleńki człowieczek *.*
Nadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! No piekny mały czlowiek! Zarazaj pls
U mnie dzis rano poczulam brzuch jak na @ nic sie nie dzieje szczegolnego ale wyraznie takie mulenie @. Jestem powoli zalamana. Co chwile sprawdzam czy juz dostalam @
Ech piekne te usg, Nadzieja. Boze, pamietam jak pierwsze usg mojej Corki mialam - byl to test Pappa i dr zrobil mi na koniec ot tak sam z siebie (mowiac: takie ladne dziecko, ze musi pani miec pamiatke!) zdjecie 3D i do dzis je mam schowane w pudelku na bizuterie takie cenne Cala ciaze to zdjecie nosilam w portfelu a teraz czeka na wklejenie do albumu dla Corki, bo to dla Niej na pamiatke jest Normalnie az mi lzy plyna na to wspomnienie a przeciez to wcale nie tak dawno bylo temu! Raptem listopad 2014.
Wczoraj na instagramie zobaczylam na takim blogu mataja zdjecie rodzenstwa z roznica wieku ok 2 lata i sie poplakalam, ze mojej Corce to nie bedzie daneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 10:32
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość