Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To będę czekała na dobre wieści i piękne fotki
Mój facet wczoraj o 3 rano wyjechał na delegację, i miejmy nadzieję, że na jutrzejszy mecz zdąży wrócić do domu.
Mnie wczoraj i dziś lekko kłuje lewy jajnik, ale test negatywny. Ostatnio owu miałam 25dc więc jest zdecydowanie za wcześnie, ale wolałam się upewnić.
Wątek faktycznie zanika. Oby to było tylko chwiloweNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Hej dawno się nie odzywałam ale ciagle Was podczytuje, trzymam kciuki i czekam na pozytywne testy
U mnie niestety po zastrzyku z Ovitrelle pęcherzyk nie pękł i wczoraj miał 36mm najgorsze to czekanie na nowy cykl..
Dziewczyny a która z Was się stara o pierwsze dziecko? -
nick nieaktualnyJa tez codziennie czytam...ale nie pisze tyle bo wy sie tu staracie , doradzacie a ja w doradzaniu tabletek czy innych rzeczy zielona
A tez nie chce was zanudzac moimi dolegliwosciami i innymi objawami;p
Poczekam na watek ciazowy jak bedziemy wspolnie razem -
nick nieaktualnyGrlui wrote:Hej dawno się nie odzywałam ale ciagle Was podczytuje, trzymam kciuki i czekam na pozytywne testy
U mnie niestety po zastrzyku z Ovitrelle pęcherzyk nie pękł i wczoraj miał 36mm najgorsze to czekanie na nowy cykl..
Dziewczyny a która z Was się stara o pierwsze dziecko? -
Nadzieja1988!
Czekamy na foty dzieciątka 10 tydzien to juz naprawde super
Mam nadzieje, ze niedlugo Ci mina mdlosci choc pamietam, ze czytalam ze mdlosci to dobry znak bo "mocna ciaza"
Ja tymczasem boje sie konca tego tygodnia. Paralizuje mnie mysl, ze dowiem sie czy cos wyszlo czy znow bedzie rozczarowanie.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja nie dziwię się, że się stresujesz. Na szczęście dziś wizyta i lekarz potwierdzi, że wszystko jest dobrze :*
Teraz tylko zajmij czymś myśli, i byle do 16!! Ściskam :*Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Pojawi£ mi się beżowo-żółty śluz mam nadzieję że wszystko ok bo aż mi się gorąco zrobiło...
Lekko pobolewa mnie brzuch więc wzięłam nospę
W ciazy tak jest, rozne sluzy. Nie stresuj sie. Jest dobrze i musi byc dobrze!Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Teraz trochę poleżę bo odkąd mam tą poduszkę Motherhood to leżę cały czas taka jest super.
a leż Dziewczyno, leż! takie poduszki sa super z serii poduszek to dla mnie najlepszym zakupem wyprawkowym byla poduszka do karmienia poofi - do dzis ja uwielbiamNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Pytałam które z Was się starają o pierwsze, bo wydaje mi się ze mimo wszystko starania o pierwsze są cięższe do zniesienia prsychicznie niż o kolojne dziecko, w końcu ma się już wtedy swojego skarba
Nadzieja przede wszystkim się nie denerwuj, bo wszystko będzie dobrze
Borsuk a wspomagacie się jakoś? Macie już badania za sobą?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Poprzednia Pani doktor przepisała mi duphaston który brałam 4 miesiące, ale dzięki dziewczynom z forum skonsultowałam się z innym lekarzem i okazało się, że przy mojej późnej owulacji branie dupka w taki sposób jaki miałam zalecony mija się z celem, i może utrudnić mi zajście w ciążę. Teraz chodzę do innego lekarza, który dał nam czas, ale po wakacjach jeśli ciąży nie będzie to zaczniemy monitoring. Na razie mamy zrobić badanie nasienia, ale zaczekamy z tym do połowy sierpnia. U mnie TSH, TFT3, FT4 prolaktyna w normie.
-
Nadziaeja1988 - mnie wczoraj i przedwczoraj bolał brzuch jak na @, a na wczoraj miałabym kolejny termin, a słyszałam, że wiele kobiet tak właśnie ma w pierwszych miesiącach ciąży. Ja też mam lekko żółtawy trochę wodnisty śluz, czasami mniej czasami więcej a są takie dni, że nie ma nic, więc chyba to normalne
Trzymam kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 14:28
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość