Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na razie temperatura wysoka, ale ja tez tak mam ze mierze juz po owu i nei codziennie itd. Nie mam cierpliwosci dosc i samozaparcie i pamieci przede wszystkim. Zeszly miesiac temp spadla tuz przed sama @ wiec to ze dzis wysoka kompletnie nic nie znaczy i nie daje zadnej nadziei tez szczegolnej.
-
Abby no to Tobie zazdroszczę szybkiej owulki. U mnie jest ok 25dc. Choć zaczyna się coś dziwnego u mnie dziać, w nocy miałam kłucie lewego jajnika, dziś również go czuje i macicę. Dlatego planuję weekend z moim na działce sam na sam
-
Ja tez mam owulacje szybko bo nawet w 10 dc i potem ten czas do @ to się dłuży bezlitośnie, a ze w tym miesiącu już wiem ze nie mam na co liczyć to czekanie na nowy cykl dopiero mi się dłuży a dopiero 16 dc dzisiaj ehh...
-
W 10 dc miałam podany zastrzyk Ovitrelle, ale pęcherzyk nie pękł i w 14 dc miał już 36 mm wiec teraz mam tylko nadzieje, ze się wchłonie i nie będzie większych problemów z tego. To był mój pierwszy cykl z Ovitrelle i jak widać albo miałam go podany w złym dniu albo po prostu złe na niego reaguje, bo nie zdażyło mi się jeszcze coś takiego
-
O rany, ja nawet nie wiem co to jest Ovitrelle. No to jeśli na prawdę się nie udało to trzymam mocno kciuki aby nowy cykl zaczął się jak najszybciej i bez problemów.
-
Ovitrelle to zastrzyk który podaje się na 'doladowanie' pęcherzyk i następnie jego pęknięcie, pęcherzyk powinien pęknąć jakieś 36-48h po podaniu, no a mój niestety nie pękł
Dzięki za kciuki ) trzymam za Ciebie za owocne starania w weekend )
Ja w sumie wszystkim polecam zrobienie monitoringu bo mnie dopiero to uświadomiło ze przez kilka miesiecy celowalismy nie w te dni mimo mierzenia temperatury.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 13:16
-
Już poczytałam o tym ovitrelle. I co teraz? Będzie jeszcze próba z nim czy teraz coś innego?
Ja na monitoring mam się zgłosić po wakacjach, a do tego czasu mamy się kochać nie myśląc o dziecku! Gdyby tylko się tak dałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 13:31
-
Moja lekarka powiedziała, ze w sumie chyba lepiej nie tykać nic skoro jest naturalna owulacja.. ale widać ze do końca nie ma pomysłu co dalej, póki co kazała mi się zastanowić nad laparoskopia, ale nie wiem czy się zdecyduje, myślałam w sumie najpierw o sono hsg.
To trzymajcie się tego co mówi lekarka i nie martwcie się na zapas a testy owu robisz? Ile masz lat jak mogę zapytać? -
No to dobrze ze testy wychodzą teraz nic tylko działać wiesz myśle, ze lepsza trojka niż czwórka
borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grlui niby 3 lepsze od 4, ale z dwójką było mi bardzo dobrze
Ale ja jestem ciekawa jutrzejszego testu owu. Jakoś tak ciągle czuję ten lewy jajnik. To by było szaleństwo żeby z owulacji 25dc w tym miesiącu zrobiła się około 15dc. Nie narzekała bym oczywiście