Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja czyli mąż juz jest Śpieszcie się, ale ostrożnie Czekam na wieści, jestem z Tobą :*
Dorotka jaki Robaczek, jaki cudany kochany Maluszek , aż mi się ciepło na sercu zrobiło
A u mnie dziś 6dpo =6dzuen ciąży . Oczywiście objawow mam masę od bólu podbrzusza po nudnosci A dziś to mnie jeszcze mega biust boli. A biust jak boli to objaw rosnacego progesteronu tak?
#Dorotka# lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum wrote:Nadzieja czyli mąż juz jest Śpieszcie się, ale ostrożnie Czekam na wieści, jestem z Tobą :*
Dorotka jaki Robaczek, jaki cudany kochany Maluszek , aż mi się ciepło na sercu zrobiło
A u mnie dziś 6dpo =6dzuen ciąży . Oczywiście objawow mam masę od bólu podbrzusza po nudnosci A dziś to mnie jeszcze mega biust boli. A biust jak boli to objaw rosnacego progesteronu tak?
Hm być może. nigdy nie miałam obolałych piersi nawet przed małpą. he tylko w ciąży miałam okazję poznać ten ból pamiętam że zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży to bolały mnie jajniki i to chwilę po owu.. beatum może to znak Oby.. tak wyczekuje waszego testowania jak to bym ja miała testować :* Oby to był ten szczęśliwy cykl.beatum, marciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie właśnie ostatnie dwa cykle nie bolały. Zresztą mniej więcej z tego powodu dostałam bromergon, także tym razem u mnie to nie prolaktyna czy estradiol A Twoje piersi niech każda dostanie po kreseczce i świat się pięknie zazieleni
Dorotka tylko to czekanie, ja serio staram się nie myśleć o objawach
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny