Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Nadzieja kamień z serca! Nawet nir wiesz jak bardzo trzymam za Ciebie kciuki i za dzidzie żeby rosła zdrowa!
Czy u Was też tak wieje? U mas głowy urywa.
Jutro rano pobudka o 5.30 i jadę na uczelnie. Trzymajcie kciuki mam dwa egzaminy.
I jakby było mało to jeszcze przyplątało się zapalenie pecherza... Chyba ten cykl trzeba będzie spisać na straty ;(
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Nadzieja uff kamień z serca Oby to była ostatnia taka przygoda. Następna, gdy pojawi się krew, to już poród
Magdullina, a jak Twoja wizyta? Czemu nic nie piszesz?
Dorota kochana oby Twoje przeczucia się sprawdziły
Marciaa no właśnie ten czas niby wolno, a szybko leci
Rosax wróciłas Jak droga? Jak się czujesz? Opowiadaj. Ulica zamilkła, chyba faktycznie potrzebuje się odciąć
Makowa, zaciska kciuki za te egzaminy. Kiedy będziesz miała wyniki?Nadzieja1988!, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć. nadzieja dobrze ze wszystko jest wporzadku ciesze się.
witaj rosax no trochę cie nie było co tam?
no u mnie wizyta zleciala p. doktor badała mnie godzinę tak się dzidziuś wiercil ale z maleństwem wszystko wporzadku tylko ze mnie nastraszyli mam nisko łożysko na przedniej ścianie ... trzeba się oszczędzać i miec nadzieje ze wraz z rosnącą macica się podniesie ... zaraz dam zdjęcia ale dzidziuś odwracal się do mamusi tyłkiembeatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:cześć. nadzieja dobrze ze wszystko jest wporzadku ciesze się.
witaj rosax no trochę cie nie było co tam?
no u mnie wizyta zleciala p. doktor badała mnie godzinę tak się dzidziuś wiercil ale z maleństwem wszystko wporzadku tylko ze mnie nastraszyli mam nisko łożysko na przedniej ścianie ... trzeba się oszczędzać i miec nadzieje ze wraz z rosnącą macica się podniesie ... zaraz dam zdjęcia ale dzidziuś odwracal się do mamusi tyłkiemNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makowa powodzenia dzis.
Nadzieja i po Co sie Martwic? Jest dobrze i bedzie dobrze kochana!
Beatum Droga i w jedna i druga strone byla masakra.. termin Do Gina Mam na 25.08 Jesli nic by nie zaskoczylo hihi. Czas juz w koncu na badania.
Magdulina sliczny dzidziol! Nie bylo mnie dlugo Bo telefon w naprawie. A raczej juz odebrany ale Czekam az ktos Mi go z polski przywiezie . Jak juz dotrze do mnie to bede na bierzaco z WamiMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyAbby a powiedz mi czy to ma jakieś znaczenie musze przewertowac wyniki i opisy usg z 1 ciąży bo nie powiem martwię się ale wiem już żeby uwazac i miec to na uwadze choć ciężko będzie bo raczej jestem cały czas na nogach z synkiem dużo odpoczywałam a teraz no wiadomo dwulatek w domu bardzo ruchliwy i masa rzeczy do zrobienia a wiem i czuje nie raz jak trochę więcej zrobię dół brzucha no ale samo nic się nie zrobi
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Abby a powiedz mi czy to ma jakieś znaczenie musze przewertowac wyniki i opisy usg z 1 ciąży bo nie powiem martwię się ale wiem już żeby uwazac i miec to na uwadze choć ciężko będzie bo raczej jestem cały czas na nogach z synkiem dużo odpoczywałam a teraz no wiadomo dwulatek w domu bardzo ruchliwy i masa rzeczy do zrobienia a wiem i czuje nie raz jak trochę więcej zrobię dół brzucha no ale samo nic się nie zrobi
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak beatum właśnie ku mojemu zaskoczeniu jest równe crl co do tyg z om a bylo mniejsze o półtora tyg. 68mm od glowki do pupy. rośnie kochane oby tak do końca!
bardzo się martwię no ale mam nadzieje ze podniesie się to lozysko i ze nie będzie problemów. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 11:39
beatum lubi tę wiadomość