X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    Owszem. Mnie nie musi. Inne czekały i jej kibicowały. Nie mówię o sobie, poczytaj co ciągle powtarzam.
    Te inne o których piszesz, dobrze wiedziały, gdzie jej szukać. Bo Frutellka nie tylko tu się udzielała. Więc skończ swoje śmieszne wywody i wyjdź stąd.

Paula9463 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼
    AMH: 4,44 ng/ml

01/25- IVF
    08.01- start stymulacji
    💉 ovaleap 1x150 mensinorm 1x150 orgalutran 1x0,25
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Ale ja Tobie nie mam zamiaru się tłumaczyć - jestem dorosłym człowiekiem więc mogę pisać gdzie i co chcę. Skoro wątek jest przeniesiony na prywatny to na mój wynik na tym nikt nie czekał.
    Tak myślisz? To poczytaj wsteczne wpisy. Możesz się zdziwić ile dziewczyn czekało.
    Nie tłumacz mi się. Nie oczekuje twoich tłumaczeń. Napisałam jak wygląda sprawa,. Wystarczy powiedzieć, że ktoś miał rację, np conte, która też olałyście permanentnie.

• blador2 Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winiary sio na baby boom, szkoda strzępić klawiatury

siesiepy, Paula9463 lubią tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Ale ja się z nimi znam w realu ;) nie o wszystkim pisałyśmy na forum ;)
    No jasne, bo co innego możesz teraz napisać na własną obronę 😅 poza tym, przecież mówiliście, że fb jest tylko od zdjęć. To jak się poznałyście w realu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    Te inne o których piszesz, dobrze wiedziały, gdzie jej szukać. Bo Frutellka nie tylko tu się udzielała. Więc skończ swoje śmieszne wywody i wyjdź stąd.
    Ale mi dosrałaś, aż nie wiem gdzie z wstydu oczy wsadzić. Wychodzę

KatarzynaZiel87 lubi tę wiadomość

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    Tak myślisz? To poczytaj wsteczne wpisy. Możesz się zdziwić ile dziewczyn czekało.
    Nie tłumacz mi się. Nie oczekuje twoich tłumaczeń. Napisałam jak wygląda sprawa,. Wystarczy powiedzieć, że ktoś miał rację, np conte, która też olałyście permanentnie.

Pytam kto czekał ? Ja wszystkie przeszły na prywatne forum? Jeden nick wymień

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może macie kreta na prywatnym? 🤭

• Alysa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    No jasne, bo co innego możesz teraz napisać na własną obronę 😅 poza tym, przecież mówiliście, że fb jest tylko od zdjęć. To jak się poznałyście w realu?
    A wiesz że istnieje coś takiego jak komunikacja? Można dojechać jedna do drugiej? Nawet do innego miasta? Nie wiem jak w innych domach ale w naszych kobieta nie jest uwiązana do kaloryfera :D A o tym nie musiałyśmy się chwalić na forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 12:46

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Pytam kto czekał ? Ja wszystkie przeszły na prywatne forum? Jeden nick wymień
    Juz wymienilam. Poza tym były dziewczyny, które też pisały, że szkoda, że odchodzicie i nadal będą czytać co u Was i trzymać kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    A wiesz że istnieje coś takiego jak komunikacja? Można dojechać jedna do drugiej? Nawet do innego miasta? Nie wiem jak w innych domach ale w naszych kobieta nie jest uwiązana do domu :D A o tym nie musiałyśmy się chwalić na forum
    Czyli obłuda pełną gębą.

• Frutellka Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conte - czekała? Przecież usunęła konto... to raczej nie czekala

Alysa, Paula9463 lubią tę wiadomość

“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”

❄️- czeka na Nas na zimowisku;)

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    Jad się wylewa bo napisałyśmy prawdę o was? A kto tu pierwszy mówił, że każdy może pisać wszystko gdzie chce? To już prawda jest zakazana i nazywana jadem?
    Piszesz o anonimowości a sama jesteś anonimem. Nie interesuje mnie jak się nazywasz i nie mam zamaru cie szukac bo nie wnosisz nic wartościowego dla mnie, zebym miała marnować na ciebie czas.
    moj poziom reakcji jest znacznie wyższy od twojego i twoich prywatnych przyjaciółek bo jak widać po wątku, nie umiecie nawet dla pozorów pisać tu nadal tak jak się upierałyście, że będziecie wiec sprawdziło się to co poprzedniczki pisały
    To jestem anonimem czy nie jestem? 🤔

Muszę jeszcze to napisać.
    Jak to jest że osoby, które uważają Winiary za złe, obłudne, fałszywe i niemiłe dziewczyny, nagle chcą tak bardzo czytać co u nich TYLKO DLATEGO żeby je wspierać w chorobie i walce? Już lecę w te dobre intencje wierzyć. 🌈

Idźcie pieniaczki jakieś worki z piaskiem nosić na wały czy sprzątać szlam w Kudowie, spozytkujcie swoją energię na coś pozytywnego w czasach kataklizmu.

I powtórzę, bo nie dotarło: z FORUM nie odchodzą, nie z tego wątku. Czaisz różnicę? Forum to nie tylko ten wątek, chociaż może dla Ciebie tak jest. Ale to już nie moja wina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2024, 12:37

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 49%

🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    Czyli obłuda pełną gębą.
    Rozwiń myśl, bo spotkanie się z kimś nie jest obłudą.

27 cykl starań

👱🏻‍♀️32 lat/🧔🏻34 lata
    ♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo

HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frutellka wrote:
    Conte - czekała? Przecież usunęła konto... to raczej nie czekala
    też bym na jej miejscu usunęła ale zrobiła to później niż nspisała ci, ze bedzie czekac na wiesci

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    btw serio masz bardzo wysoki poziom mniemania o sobie😅😅 juz przekopuje internety zeby cie znalezc 😅😅😅 pozdro wariatko
    Powtórzę się, to w końcu jesteśmy anonimowe czy nie? Bo albo nie jesteśmy i łatwo nas znalezc i identyfikować, albo jednak jesteśmy na tyle, żeby starczało wam energii na pisanie tu ale nie identyfikowanie nas w świecie rzeczywistym. Moje mniemanie o sobie nie ma tu nic do rzeczy, ale ciekawi mnie że do niego tak uparcie pijesz.

♀️29
    mała tarczyca;
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 49%

What I was made for
    What was I made for?"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Jak to jest że osoby, które uważają Winiary za złe, obłudne, fałszywe i niemiłe dziewczyny, nagle chcą tak bardzo czytać co u nich TYLKO DLATEGO żeby je wspierać w chorobie i walce? Już lecę w te dobre intencje wierzyć. 🌈
    nagle? tak bardzo chcą czytać zeby żyć ich życiem.... 😅

po prostu sie zle poczuły z tym, ze zostaly odepchniete a wy caly czas im pokazujecie, ze nie sa godne dalej wam kibicowac bo macie swój krąg i pisaly tu, że "szkoda", "Będę podczytywać dalej", "bede czekać na wieści" bo uważały was za bratnie dusze i zyczyły dobrze ale jak widac bez wzajemności i bez zrozumienia

Mystic_Rose lubi tę wiadomość

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    społeczność anonimów 😅😅😅 fakt, jest o co mieć ból dupy😅
    społeczność to sobie zbuduj z koleżankami w realu
    Wolę w Tesco ale nie ma już w Polsce, więc ratujemy się jak możemy. Ale ty śmiało do Reala możesz iść.

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 49%

What I was made for
    What was I made for?"
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    Ale co Cię to interesuje? I ja nic nie pisze na własną obronę bo ja nie mam przed czym się bronić :)

03.2023💔 8tc 👼

01/25- IVF
    08.01- start stymulacji
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 17 września 2024, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Turkawka wrote:
    A może macie kreta na prywatnym? 🤭
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

blador2 lubi tę wiadomość

03.2023💔 8tc 👼

01/25- IVF
    08.01- start stymulacji
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2024, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alysa wrote:
    Rozwiń myśl, bo spotkanie się z kimś nie jest obłudą.
    pisalyscie tu, ze idziecie na prywatny watek bo za duzo tu osob, ktore moga was "rozpoznać" (ale znanie sie w realu nie jest przeszkoda w rozpoznaniu), że grupa na fb jest tylko do zdjęć, nie obgadujecie tam zadnych innych tematow a pozniej, ze znacie sie w realu. wiec pytam jak sie poznalyscie. skad wiedzialyscie gdzi etą komunikacją jechać do innego miasta? jak się umawiałyćie na spotkanie na kawusie?
    mi to śmierdzi obłudą, pisać raz jedno a później drugie.
    ale skoro wy same w sobie jej nie widzicie to próżno cokolwiek tłumaczyć.

‹‹ 3429 3430 3431 3432 3433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ