Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:ja nasikałam na patyka, ujrzałam biel i ochłonęłam idę się zbierać na chusto-spotkanie
Ciebie nie kusi?
ja Ci naprawdę wyczuwam II
No to piona, ja też się katuje tymi testami jak głupia
Nie wiem po co i na co, bo to dopiero 9 dpo.. no ale nic, chociaż nie myślę cały dzień o tym, że "może by coś wyszło".. O.O02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna, może jeszcze za szybko Ja bym powtórzyła za 2 dni. Wtedy będzie u Ciebie 14 dpo
Karola, ja mam podobnie jak Ty. Też nic specjalnego nie czuję. Niby jakieś tam objawy są, ale takie, które wcale ciąży zwiastiwać nie muszą. Piersi trochę mniej mnie bolą, a brzuch wcale. Pocieszam się tylko tym, że są kobiety, które od razu od owu mają objawy, których nie miały wcześniej, a są i takie, które nie mają żadnych, a test wychodzi pozytywny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBibi1 wrote:ja to mam daleko do Was Suzanna u mnie dopiero jajo gdzies rośnie hahaha
a u Was już na miejscu jest tam gdzie powinno -
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Morwa, gdzie pracujesz ?
marciaa, SusannaDean, ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:U siebie z mężem mamy swoją firmę. Teraz bierzemy dużo dodatkowych zamówień bo kasa większa jest nam potrzebna na kolejną inwestycję. Zazwyczaj nie robimy w soboty a oprócz tego mamy sporą pasiekę z pszczółkami ,która w sezonie pochłonęła nam trochę cennego czasu
Super! Też marzę kiedyś otworzyć swoje -
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Super! Też marzę kiedyś otworzyć swoje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny