Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak, poziom progesteronu 3 dnia cyklu a potem 7 dpo wszystko w normach
raczej przed okresem nigdy nie mam, jak juz coś to w czas owulacji coś miewam nierazSusannaDean lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyHejka
kamyla112 czekam niecierpliwie na wynik Twojego testowania.
Na dzisiaj nie ma już testujących, ale jutro jest mocna ekipa: Marcjanna, Megii1986, duszka.
Chyba, że są takie co się wyłamały z tabeli i testowały wcześniej i mają II to ja poproszę koniecznie o takie info
Ed. No i Mamuśka czekam na Twoje IIII
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 06:46
Demsik, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna, dołączam się... mnie od wczoraj rwą jajniki :o dziwnie, nigdy tak nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 07:55
-
nick nieaktualny
-
Pianistka, ho ho Ty to zrobiłaś większy falstart niż ja Kochana, tak to jest z nami kobietami, ta nasza niecierpliwość jest silniejsza, niż my Ale w 8 dpo czy w 9 jak to było u mnie, ciężko by wyszedł test pozytywny. Jednak z tego co widzę, to większości osób wychodzi dopiero w 13-14 dpo, a niektórym dopiero po terminie @ Także musimy czekać
Susanna, Ty widzę masz jednak dużo samozaparcia i nie wariujesz tak jak my
Ogólnie myślałam, że wejdę dzisiaj na forum i przeczytam kolejne wspaniałe wieści,,a tutaj nic -
Aaa! Juz sie nie moge doczekac testowania tylko mam nadzieje ze bedzie pozytyw... jeszcze tydzien zostal a ja nic a nic nie czuje innego
No moze poza lekkim bolem piersi, ale to mi sie czasami zdarza po owu i jeszcze raz od czasu poczuje taki bol przypominajacy małpkowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 09:27
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny