Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMąż zarządził lekarza cóż poradzę, tym razem wybrałam ze znanylekarz kogoś z "milionem" dobrych opinii, nie pójde w slepo i tym razem lekarz nie lekarka....zobaczymy Idę w piątek 4 dc niech jakiś plan działania będzie zobaczymy moze rzeczywiście stymulacja? Powiem, zobaczymy
Delikatna ta @ ale jest Nie płaczę lecz działam
Dobranoc -
Susanna idz do innego lekarza zobacz co powie, ja sie nie znam ale moze ty masz pozna ovulke. Ja przed ciaza mialam cykle 33-40 dniowe jak zaszlam w ciaze ovulka byla w 21 dc, a teraz cykle 31 dniowe a ovulka dalej pozna wczoraj 18 dc robilam test ovu druga kreska bardzo bardzo bladziutka i podejrzewam ze gdzies dopiero jutro bedzie jak nie w piatek
-
Ja bym dla was zrobila nawet milion testow. Ale jak mi powiecie ze wszystkie beda pozytywne :p
-
Dziewczyny, dzis wzrosla mi temp do 37.2.. Ale zmierzylam sobie taz szybko pod pocha i wyszlo mi 36.9 ( bylam troche rozgrzana bo lezalam pod kołdra) wiec sie odkrylam i zmierzylam jeszcze raz a tu 36.6.. Wiec temp chyba nie jest zakłocona ?
-
cookiemonsterka wrote:Karola raczej nie była zakłócona
Dziekuje za odp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam w dupie taką @ jak wczoraj o 15 kapło potem może o 20 to są ewidentnie jakieś zaburzenia, jest co się złuszczać bo endometrium miałam grube a, no i nawet brzuch nie zabolał, niech sie dziadostwo dziś rozkręca bo w piątek mam gina...kurde no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 07:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny