Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcjanna - na implantacje miałam spadek w 8dc i myślałam że to jest właśnie to. Potem na jeden dzień temp w góre i teraz znów w dół. Nie wiem o co chodzi. Zawsze miałam piękne wykresy, nie było widać zaburzeń. Jak @ przyjdzie wcześniej to się najwyżej wybiore na komplet badań hormonalnych i tyle. I tak to planowałam juz wcześniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam na @. Jeśli przyjdzie dzisiaj, to przyjemniej będę wiedzieć, że z cyklem wszystko ok Zobaczymy W kolejnym cyklu chyba clo, ale muszę jeszcze w tej sprawie dzwonić do lekarza
Susanna, dziwne te Twoje krwawienia Rzeczywiście warto zapytać lekarza o to.
Skrzydlata, to dopiero 10 dpo, także nic straconego Może jeszcze temperatura odbije
Dzisiaj widzę też brak dobrych wieści -
nick nieaktualny
-
Progesteron badałam kiedyś tam dawno to było ok. Później już nie bo jak temperatura była ok i tylko na dzień przed @ spadała to nie miałam się co martwić, że coś nie tak. No nic, poobserwuję. Może faktycznie bez sensu spanikowałam. W sumie to nie znam się na tym za bardzo.
-
Lilianap to wysoka temp może to dobrze wróżyć
Ja takiej nigdy nie miałam od rana, ale w ogóle mam wrażenie że o 6.00 są niższe temperatury niż później. Czasem w sobote jak miałam wolne mierzyłam dwa razy o 6.00 jak zawsze żeby zapisac a potem o 8.00 po kolejnym przebudzeniu z ciekawości. To potrafiło być już 0,3 więcej. No i nic mnie nie boli w tym cyklu, nie licząc jakiś tam pojedynczych ukłuć raz na 4 dni. -
nick nieaktualnySkrzydlata wrote:Lilianap to wysoka temp może to dobrze wróżyć
Ja takiej nigdy nie miałam od rana, ale w ogóle mam wrażenie że o 6.00 są niższe temperatury niż później. Czasem w sobote jak miałam wolne mierzyłam dwa razy o 6.00 jak zawsze żeby zapisac a potem o 8.00 po kolejnym przebudzeniu z ciekawości. To potrafiło być już 0,3 więcej. No i nic mnie nie boli w tym cyklu, nie licząc jakiś tam pojedynczych ukłuć raz na 4 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySame france dostalam super premie w pracy wiec jakos mnirj sie smuce bo mysle zeby jeszcze tu poodkladac na dziecko poki moge pracowac wiec nie mam lzawego dnia @ licze jako 2 dc bo wczoraj krew juz byla z przerwami w czwartek gin oby byl dobry bo super opinie ma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny