Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrzesień to nie za bardzo wesoły miesiąc: atak na WTC, atak na szkołę w Biesłanie, II wojna światowa, no i rozpoczęcie roku szkolnego Październik będzie nasz.
Foremeczka, blubka, cookiemonsterka, melmarmis, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Lilianap wrote:Ja mierze zawsze o 7 rano. Budzik, temperatura i dopiero wstaje. Tylko ostatnie kilka dni sie budzę w nocy. A w zasadzie budzą mnie przedziwne sny.
Jak tak sobie czytam Twoje objawy to tez Ci wróżę bejbika tempka + jajniki + dziwne sny, nie wiem ja u innych ale u mnie to były zwiastuny dwóch kresek. Także bądź dobrej myśliMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilianap wrote:To blubka testujemy razem o ile @ mnie nie wyprzedzi.
Po 2 latach staran przyzwyczaiłam się ze @ jest pierwsza. Co smieszne w 1 ciaze zaszłam w 1 cyklu. Ale trwala tylko 6 tyg. Potem zrobilismy sobie przerwe i cos się popsulobobas2015 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Od wczoraj mam strasznie wzdęty brzuch. Wczoraj byl jak bym byla w4miesiacu ciazy. Dzis rano płaski a teraz znow mnie wzdęlo mocno. Nigdy nie mialam takich problemów. Dzis jest moj 10 dzien po owu. Moze to byc objaw ciazy ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanie. Od wczoraj mam strasznie wzdęty brzuch. Wczoraj byl jak bym byla w4miesiacu ciazy. Dzis rano płaski a teraz znow mnie wzdęlo mocno. Nigdy nie mialam takich problemów. Dzis jest moj 10 dzien po owu. Moze to byc objaw ciazy ?
-
Sandri, moim zdaniem tak samo może jak i nie może, raczej takim objawem bym sie nie sugerowała...Ale życzę powodzenia i oby u Ciebie okazało się to dobrym znakiemMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny