X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak zrobie bo ile mozna probowac ;) 3 miesiace zostaly a czytalam ze przy stymulacji szybko pyka ;)))

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 7 września 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna oby lekarz okazlał się dobry i aby szybko zaskoczyło.

Kurde laski statystyka nam spada

SusannaDean lubi tę wiadomość

dev142pfs__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mam nadzieje bo duzo wskazuje na problem bo plamienia skape @ i ta pozna owulacja w stusunkowo normalnych cyklach teraz 28 dniowy zazwyczaj 29-28

• Samara Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna - najpewniej dostaniesz Clo. Sama jestem na tym od stycznia tego roku. Zaskoczyłam tylko raz.

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam już plamienie, także pewnie niebawem @ się rozkręci :/

Smutny ten początek września, mało dobrych wiadomości ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Samara Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzesień to nie za bardzo wesoły miesiąc: atak na WTC, atak na szkołę w Biesłanie, II wojna światowa, no i rozpoczęcie roku szkolnego :P Październik będzie nasz.

Foremeczka, blubka, cookiemonsterka, melmarmis, Karola - mama Julci i ... ? lubią tę wiadomość

04-04-2016 [*] 8 tyd.

• Foremeczka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianap wrote:
    Ja mierze zawsze o 7 rano. Budzik, temperatura i dopiero wstaje. Tylko ostatnie kilka dni sie budzę w nocy. A w zasadzie budzą mnie przedziwne sny.

Jak tak sobie czytam Twoje objawy to tez Ci wróżę bejbika ;) tempka + jajniki + dziwne sny, nie wiem ja u innych ale u mnie to były zwiastuny dwóch kresek. Także bądź dobrej myśli :)

Maj 2017 - Synek jest z nami:)

3 poronienia
    Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma się co załamywać. Trzeba myśleć pozytywnie. wrzesień się jeszcze nie skończył. Trzeba przegonić france i o majowego bobaska się starać.

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Ja bym nasikala ale jeszcze mam okres :D

Moje dwie kreski dopiero 30 pokaże ;)

Abby a wez sobie siknij :D Ja to z kolei mam odwrotnie i od testowania bronie sie nogami i rekami tak sie boje zawsze wyniku ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok kazda na inaczej licze na tego lekarza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna z Katowic lekarz? Może i ja się wybiorę skoro ma tak dobre opinie ♡

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi.mimo stymulacji się nie udało :/

• Nola Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianap wrote:
    To blubka testujemy razem ;) o ile @ mnie nie wyprzedzi.
    Po 2 latach staran przyzwyczaiłam się ze @ jest pierwsza. Co smieszne w 1 ciaze zaszłam w 1 cyklu. Ale trwala tylko 6 tyg. Potem zrobilismy sobie przerwe i cos się popsulo :/
    Lilianap tez zaszlam w poerwsza ciaze w poerwszym cyklu w ogole po ods tabletek i tez niestety trwala tylko dokladnie 6 tyg. :( i tez jak na zlosc dkr wszystko teraz skiepscilo Wszystke kobiece choroby na mnie spadly mam wrazenie i nic a nic sie nie uklada Pomimo Stymulacji miesiaczka przyszla i juz nie wiem kogo sluchac z lekarzy ale chyba sprobujemy teraz naturalnie Dziewczyny czy ktoras odstawila kiedys stymulacje sprobowala naturalnie i wredy zaskoczylo? Wiem ze na stymulacji powinnam wytrzymac co najmniej pare cykli ale taki mam zal do lekarza ktory podal ki za wczesnie pregnyl i spieprzyl caly sierpien ze wracam do gina ktory jest za natura :(

bobas2015 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanie. Od wczoraj mam strasznie wzdęty brzuch. Wczoraj byl jak bym byla w4miesiacu ciazy. Dzis rano płaski a teraz znow mnie wzdęlo mocno. Nigdy nie mialam takich problemów. Dzis jest moj 10 dzien po owu. Moze to byc objaw ciazy ?

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No ok kazda na inaczej licze na tego lekarza :)
    Oby okazał się być bardzo dobrym lekarzem, najgorsza jest tułaczka po gabinetach i stanie w miejscu.

• Samara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola a pęcherzyk ile miał, jak Ci ten lekarz pregnyl podał?

04-04-2016 [*] 8 tyd.

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tez na pazdziernik zapisalam do gina :) Jeszcze raz wszystko sprawdze :)

Samara, cookiemonsterka lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanie. Od wczoraj mam strasznie wzdęty brzuch. Wczoraj byl jak bym byla w4miesiacu ciazy. Dzis rano płaski a teraz znow mnie wzdęlo mocno. Nigdy nie mialam takich problemów. Dzis jest moj 10 dzien po owu. Moze to byc objaw ciazy ?
    Sandri nie chce cie zasmucac ale naprawde nie ma objawow ciazy w terminie przed @

• Foremeczka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandri, moim zdaniem tak samo może jak i nie może, raczej takim objawem bym sie nie sugerowała...Ale życzę powodzenia i oby u Ciebie okazało się to dobrym znakiem :)

Maj 2017 - Synek jest z nami:)

3 poronienia
    Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Ja sie tez na pazdziernik zapisalam do gina :) Jeszcze raz wszystko sprawdze :)
    No zobaczyc skonsultowac te wczesniejsze diagnozy "wszystko w porzadku" i "trzeba dac zastrzyk" i nie do kliniki bo to fabryka i firma zarabiajaca kase

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ