Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dzien mija? Ja wlasnie wrocilam do domu. Mielismy z moim M wypadek ... Na szczescie nic sie nie stalo ale troche glowa uderzylam w drzwi i mnie boli teraz ale tak sie boje czy ten caly stres nie wplynal na fasolke
ech co za ludzie jezdza po tych drogach
w ogole nie patrza jak jada i kto ma pierwszenstwo..
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda 19, dobrze ze nic się nie stało! Dzidziuś na pewno tak szybko się nie podda
Dziewczyny a ja miałam zrobić test jutro ale nie wytrzymałam i już zrobiłam... i wyszedł pozytywnyjutro 29 dc, standardowo wtedy przychodzi @ także wszystko jeszcze może się zdążyć. Brzuch mam twardy, apetyt dopisuję bardzo, opuchniecie - no objawy jak na okres. Poza tym w poprzednich ciazach na tym etapie byłam bardzo zmeczona a teraz mam przypływ pozytywnej energii, nie kręci mi się się głowie itp. Jutro rano powtórka bety i wszystko się wyjaśni
Aaandzia, skąd ja znam to doszukiwanie się objawów... tu kujnie, tam pociągnie, wszystko odnotowane na ovu
Sandri, trzymam kciuki za jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:05
aaandzia, Samara, edka85, VillemoVilo, zFolwarku, Migracja, blubka, s1985, ktosiowa, Josephine, melmarmis, Marmurkowa, Demsik, Agula92, Lottie, Morwa lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Młoda z fasoleczka na pewno wszystko dobrze. Zrelaksuj sie teraz kochana i odpoczywaj.
Foremeczka gratulujew końcu dobre wiadomości.
Sandri ja też właśnie się zaopatrzyłam w ,,super czuły" test i jutro rano testujeForemeczka lubi tę wiadomość
Nasz cud ❤ Lilianna
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje
Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać
Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było. Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły
Rano nawet nie ma szans na
bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...
Foremeczka lubi tę wiadomość
-
Foremeczka wrote:Lilianap poczekam z dziekowaniem do jutra:) testuję jutro w takim razie i z Tobą i z Sandri
Dziewczyny, tez jutro robie pierwszego teściora !
Powodzenia !Foremeczka, zFolwarku, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roslinka wrote:Witajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje
Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać
Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było. Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły
Rano nawet nie ma szans na
bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...
w odpowiednim środowisku mogą 5 dni przeżyć. Liczę na pozytw
roslinka lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
Foremeczka, tego właśnie było nam trzeba!
Roslinka, jak mąż da radę, to go przydybaj, bo nie zaszkodzi, ale myślę, że może to wystarczyć. Ja wychodzę z założenia, że chędożenia nigdy za wieleForemeczka, cookiemonsterka, roslinka, Marcjanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny