X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 7 września 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę mnie przepisać na testowanie 18.09 z 25 coś mi sie pomieszało i patrzyłam na dc zamaist datę <olaboga> ;DDDD

także lottie testujemy razem;D powodzenia!

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
  • cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Lottie ;)

Dziewczyny już dopisałam i pozmieniałam. Mam nadzieję, że będą II krechy.
    trzymam kciuki za Was

Pozytywne nastawienie :)
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottie, witamy :) Który to Twój cs?

w4sqpc0z3is213tz.png
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ciazowy kupiony. Sikam jutro. Co mi tam. 11dpo.

rosax3 lubi tę wiadomość

w4sqs65ge24sefoo.png
  • aaandzia Ekspertka

Wysłany: 7 września 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w poprzednim cykly testowałam codziennie od 6dpo do 12dpo ;D a co tam, tyle objawów miałam, a raczej sobie wmówiłam, że w tym cyklu na wykresie nic nie zaznaczam bo nie chce sobie wkręcać tylko temp. mierze;D powodzenia dziewczyny!!!!

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dzien mija? Ja wlasnie wrocilam do domu. Mielismy z moim M wypadek ... Na szczescie nic sie nie stalo ale troche glowa uderzylam w drzwi i mnie boli teraz ale tak sie boje czy ten caly stres nie wplynal na fasolke :( ech co za ludzie jezdza po tych drogach :/ w ogole nie patrza jak jada i kto ma pierwszenstwo..

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • Foremeczka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda 19, dobrze ze nic się nie stało! Dzidziuś na pewno tak szybko się nie podda :)

Dziewczyny a ja miałam zrobić test jutro ale nie wytrzymałam i już zrobiłam... i wyszedł pozytywny :) jutro 29 dc, standardowo wtedy przychodzi @ także wszystko jeszcze może się zdążyć. Brzuch mam twardy, apetyt dopisuję bardzo, opuchniecie - no objawy jak na okres. Poza tym w poprzednich ciazach na tym etapie byłam bardzo zmeczona a teraz mam przypływ pozytywnej energii, nie kręci mi się się głowie itp. Jutro rano powtórka bety i wszystko się wyjaśni

Aaandzia, skąd ja znam to doszukiwanie się objawów... tu kujnie, tam pociągnie, wszystko odnotowane na ovu ;)

Sandri, trzymam kciuki za jutro!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:05

aaandzia, Samara, edka85, VillemoVilo, zFolwarku, Migracja, blubka, s1985, ktosiowa, Josephine, melmarmis, Marmurkowa, Demsik, Agula92, Lottie, Morwa lubią tę wiadomość

Maj 2017 - Synek jest z nami:)

3 poronienia
    Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki
  • Lilianap Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda z fasoleczka na pewno wszystko dobrze. Zrelaksuj sie teraz kochana i odpoczywaj.
    Foremeczka gratuluje ;) w końcu dobre wiadomości.
    Sandri ja też właśnie się zaopatrzyłam w ,,super czuły" test i jutro rano testuje ;)

Foremeczka lubi tę wiadomość

Nasz cud ❤ Lilianna
    3i49df9h2y64vypu.png
  • Foremeczka Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianap poczekam z dziekowaniem do jutra:) testuję jutro w takim razie i z Tobą i z Sandri :)

KarolaFasola lubi tę wiadomość

Maj 2017 - Synek jest z nami:)

3 poronienia
    Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda, ja też myślę, że,z maluszkiem wszystko ok :) Ja już jestem po pracy i na tym kończy się mój tydzień pracy :) Od jutra jadę na wyjazd integracyjny :)

Foremeczka, gratuluję :)

Foremeczka, Demsik lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png

Wysłany: 7 września 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda na pewno wszystko dobrze z fasolką. Teraz nie denerwuj się.

Foremeczka gratuluję ;) oby zła passa została przerwana ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje :) Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać ;)
    Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było <3. Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły :( Rano nawet nie ma szans na <3 bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...

• KarolaFasola Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foremeczka wrote:
    Lilianap poczekam z dziekowaniem do jutra:) testuję jutro w takim razie i z Tobą i z Sandri :)

Dziewczyny, tez jutro robie pierwszego teściora !
    Powodzenia !<3

Foremeczka, zFolwarku, Demsik lubią tę wiadomość

16udgov3pp3xggo2.png
    Marcysia i Julek <3 <3 22.08.2017.-1780g 43cm, 1550g 42cm

26tyg+0dni ok. 780g 770g
    27tyg+4dni ok. 950g 970g
    29tyg+5dni ok.1100g
    31tyg+6dni ok.1300g(ch) 1500g(d)

10.10.2014. Aniołek 11 tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla zafasolkowanych ;) u mnie wybuchowy dzien @ same stresy potem radosci jak to hormony przy @ w piatek gin!

Wysłany: 7 września 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam kochane pozytywów jak najwięcej ;)

Wysłany: 7 września 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roslinka wrote:
    Witajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje :) Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać ;)
    Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było <3. Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły :( Rano nawet nie ma szans na <3 bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...
    Jeżeli z żołnierzykami jest wszystko ok myślę, że tak ;) w odpowiednim środowisku mogą 5 dni przeżyć. Liczę na pozytw :)

roslinka lubi tę wiadomość

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foremeczka! Wspaniale! Gratuluję!

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedź cookiemonsterka mam nadzieję, że są ok i przeżyją ile trzeba. To dzisiaj chyba mężowi odpuszczę ;) Jutro rano jeszcze zrobie test, jak bedzie tak jak dzisiaj to może owu jeszcze przede mną

cookiemonsterka lubi tę wiadomość

• VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foremeczka, tego właśnie było nam trzeba!

Roslinka, jak mąż da radę, to go przydybaj, bo nie zaszkodzi, ale myślę, że może to wystarczyć. Ja wychodzę z założenia, że chędożenia nigdy za wiele :)

Foremeczka, cookiemonsterka, roslinka, Marcjanna lubią tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie bym to zrobiła bo ochotę mam, ale znam swojego starego i pewnie będzie zmęczony :/ Dlatego chciałam sie poradzić, jak wy to widzicie, czy może się udać i bez dzisiejszego <3 Bo jestem mega nastawiona na wrzesień, czuje że teraz się uda :)

‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ