Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dzien mija? Ja wlasnie wrocilam do domu. Mielismy z moim M wypadek ... Na szczescie nic sie nie stalo ale troche glowa uderzylam w drzwi i mnie boli teraz ale tak sie boje czy ten caly stres nie wplynal na fasolke ech co za ludzie jezdza po tych drogach w ogole nie patrza jak jada i kto ma pierwszenstwo..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda 19, dobrze ze nic się nie stało! Dzidziuś na pewno tak szybko się nie podda
Dziewczyny a ja miałam zrobić test jutro ale nie wytrzymałam i już zrobiłam... i wyszedł pozytywny jutro 29 dc, standardowo wtedy przychodzi @ także wszystko jeszcze może się zdążyć. Brzuch mam twardy, apetyt dopisuję bardzo, opuchniecie - no objawy jak na okres. Poza tym w poprzednich ciazach na tym etapie byłam bardzo zmeczona a teraz mam przypływ pozytywnej energii, nie kręci mi się się głowie itp. Jutro rano powtórka bety i wszystko się wyjaśni
Aaandzia, skąd ja znam to doszukiwanie się objawów... tu kujnie, tam pociągnie, wszystko odnotowane na ovu
Sandri, trzymam kciuki za jutro!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 17:05
aaandzia, Samara, edka85, VillemoVilo, zFolwarku, Migracja, blubka, s1985, ktosiowa, Josephine, melmarmis, Marmurkowa, Demsik, Agula92, Lottie, Morwa lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Młoda z fasoleczka na pewno wszystko dobrze. Zrelaksuj sie teraz kochana i odpoczywaj.
Foremeczka gratuluje w końcu dobre wiadomości.
Sandri ja też właśnie się zaopatrzyłam w ,,super czuły" test i jutro rano testujeForemeczka lubi tę wiadomość
Nasz cud ❤ Lilianna
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać
Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było . Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły Rano nawet nie ma szans na bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...Foremeczka lubi tę wiadomość
-
Foremeczka wrote:Lilianap poczekam z dziekowaniem do jutra:) testuję jutro w takim razie i z Tobą i z Sandri
Dziewczyny, tez jutro robie pierwszego teściora !
Powodzenia !Foremeczka, zFolwarku, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roslinka wrote:Witajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać
Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było . Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły Rano nawet nie ma szans na bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...roslinka lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
Foremeczka, tego właśnie było nam trzeba!
Roslinka, jak mąż da radę, to go przydybaj, bo nie zaszkodzi, ale myślę, że może to wystarczyć. Ja wychodzę z założenia, że chędożenia nigdy za wieleForemeczka, cookiemonsterka, roslinka, Marcjanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny