Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Foremeczka gratulacje!
Musze się do czegoś przyznać... Właśnie nasikałam na Bobotest. Nie wytrzymałam. Ten maluch na zdjęciu tak się do mnie uśmiechał. Nie chce zapeszać...ale jutro powtórze z porannego moczuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 22:30
Demsik, Foremeczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:Foremeczka gratulacje!
Musze się do czegoś przyznać... Właśnie nasikałam na Bobotest. Nie wytrzymałam. Ten maluch na zdjęciu tak się do mnie uśmiechał. Nie chce zapeszać...ale jutro powtórze z porannego moczu -
nick nieaktualny
-
o boszzzz, dziewczyny, kilka dni przerwy a tu pierdyliard stron naprodukowanych.. ale nadrobiłam, uff!
dziewczyny z małpą - łączę się w bólu! sił życzę jak najwięcej - głównie potrzebne do seksów ale ogólnie też się przydadzą.
gratuluję nowym fasolom!
u mnie na szczęscie lepiej niż było. mam sporo energii, deprecha małpowa mija wraz z małpą (a kysz). hasło stare ale jare - nowy cykl, nowe nadzieje. W końcu musi się udać, co niee?an.kie.tyk, cookiemonsterka, Foremeczka, melmarmis lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
an.kie.tyk wrote:Coś tam jest? Ja na żywo widze cień różu. Najlepeij patzreć z daleka
http://iv.pl/images/52493458314369968845_thumb.jpgan.kie.tyk, Migracja, cookiemonsterka, Morwa lubią tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Matko nie zasnę dzisiaj chyba. W ogóle to miałam głupi sen z wczoraj na dziś. Śniło mi się, że widziałam ludzi idących do kościoła z koszyczkami jak na święconkę. Byłam przerażona, że nie zdążyłam jajek ugotować haha
Marcjanna, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
an.kie.tyk wrote:Matko nie zasnę dzisiaj chyba. W ogóle to miałam głupi sen z wczoraj na dziś. Śniło mi się, że widziałam ludzi idących do kościoła z koszyczkami jak na święconkę. Byłam przerażona, że nie zdążyłam jajek ugotować haha
Więc te dziwne sny.. jednak coś w nich jest
a ja ich miałam mnóstwo ale przed okresem11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny