Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:No ciąża jak nic! Gratki i zdrowka. A kiedy mialaś @ dostać?
Jestem przed @ Myślę, że nie przyjdzie. Zacisnę nogi i nie wpuszcze francy. Dzisiaj jest mój 9dpo.
Jeśli chodzi o objawy kropeczka to powiem wam z czystym sumieniem, że brak objawów to jeden z objawów Miałam tylko jednodniowy ból @ w 6 dpo.
Farmaceutka przytulam mocno! -
Gratuluję II kreseczek dziewczyny, no i tule te z @.
Ja sama swojego testowania nie mogę się już doczekać, choć w kościach czuję, że nic z tego nie będzie.an.kie.tyk, farmaceutka77 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przypomniało mi się jak kilka dni temu mówiłam, że wytrzymam z testowaniem do 12 dpo. Wybaczcie dziewczyny. To był impuls, przeczucie jakieś. Tym bardziej, że wczorajsza kawa w pracy była kwaśna i tylko mi była kwaśna hehe
She86, AhnaKlementyna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mi też wpiszcie @ Przyszła o 4 w nocy i pół nocy w łazience spędziłam zwijając się z bólu. Prawie tam odleciałam. Drugie pół nocy trzęsłam się w łóżku. Po drugiej tabletce przeciwbólowej przeszło Teraz wstaję i się szykuję bo wyjeżdżamy. Będę teraz mniej pisać bo tak za bardzo nie ma jak
Ankietyk jeszcze raz gratuluję. A Dziewczynom, które dostały @ życzę powodzenia w nowym cyklufarmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak zaczęłam nowy cykl to znów jestem przed owulacją. Mówię Wam że mam taką gonitwę myśli, o tym czy pęcherzyk rośnie czy owu będzie, co z tym wodniakiem, czy dostanę skierowanie na laparo???? Idzie osiwieć, znowu za bardzo się nakręcam...